Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2024
również #teamzima ale może to kwestia wieku i zmiany priorytetów i obowiązków; choć ciężko odmówić że czuć wreszcie w miastach ten klimat dużej imprezy pierwszy raz od tych 6-8 lat więc nic dziwnego że ludzie zajawkę po takiej przerwie łapią
- scam_sakawa
Euro 2020 grane w 2021 było imo również odczuwalne, chodziłem z mordeczkami na leżaczki oglądać remis z Hiszpanami przy zimnym piwku na strefie kibica i dużo ludzi mi się wydawało zajawionych full
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
no to był generalnie dziwny okres covidowy po 2 tygodniowym lockdownie i wyjście samo w sobie było atrakcją; tam też dochodził ten aspekt że porozrucali tą impreza po paru krajach i choć bezpośrednio nie miało to wpływu na odbiór przed TV tak jakoś zamieszenia z tym związane i czas budziły u mnie jakiś niesmak
Co najlepiej się zapowiada z commentary??
Weszło / K0 / KS a może jeszcze coś innego
Weszło / K0 / KS a może jeszcze coś innego
Zajawka już jest grana. Skarb Kibica przeglądu kupiony, kupon postawiony, jeszcze jakieś piwerko i można oglądać jak niemiaszki dostają łomot u siebie od Scotta McTominaya.

Ostatni gwizdek widzowie!
TYPEREK EURO 2024 ŚLIZGAWKA
TYPEREK EURO 2024 ŚLIZGAWKA
na początku psioczyłem, później wykasowałem, przeprosiłem, zajebiscie się oglądało
mistrzostwa latem to przede wszystkim piękne wspomnienia z różnych okresów życia, które byłyby mocno ograniczone gdyby te imprezy piłkarskie powtarzalnie odbywały się zimą (np za czasów szkolnych)
ale jest fajnie fajniusio, czekam na mecz otwarcia
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Ja chyba się zdecyduje jeszcze wszystkie mecze obejrzeć, bo jak sobie zdałem sprawę że za 2 lata mundial jest w innej strefie czasowej a meczów będzie 104, bo 48 zespołów no to wiadomo, że nie rady tego ogarnąć. Zajawki nie ma, ale skarb kibica z PS powinąłem i może się rozkręci.
Ale też jestem za turniejem w zimę.
Ale też jestem za turniejem w zimę.
co wam po mundialu w zime skoro pogoda wymusza lokalizacje poza europa czyt godziny meczow nieprzystepne dla normalnego pracujacego czlowieka
katar fajna sprawa, ale nie widze plusow dla zajawkowiczow celujacych w ogladanie wiekszosci spotkan
Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
tzn to bylo trudne w formacie 32, a co dopiero 48
katar fajna sprawa, ale nie widze plusow dla zajawkowiczow celujacych w ogladanie wiekszosci spotkan
Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
tzn to bylo trudne w formacie 32, a co dopiero 48
- zemsta1camzata
co było nie tak z godzinami w katarze niby?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
nie napisalem czegos takiego
napisales katar lezy poza europa czy kurwa nie? i wymusil godziny nieprzystepne czy kurwa nie? p-->q i p to jak to jest w logice?
no miales sesje o 11 i 14 pl czasu, chcesz sledzic caly turniej to powodzenia bez urlopu i zycia poza swinskim pecherzem
o 13 byly najwczesniej za to pamietam ze w rpa co ma na moje zgadniecie podobna strefe czasowa do nas byly o 11
tak czy owak nastepny mundial to bedzie chuj z nim
tak czy owak nastepny mundial to bedzie chuj z nim
w 2010 bylismy dzieciakami panie infantino prosimy o wielkie turnieje w lokalizacjach przystępnych dla europejskich mlodych-doroslych okk
- zemsta1camzata
w katarze najwcześniej o 13, w rpa (ta sama strefa czasowa co europa) najwcześniej o 13:30
jaki dresscode? w klubie w dresach
w Brazylii było fajnie, pierwszy mecz o 18, trzeci chyba o 24, dało się znieść
Dopiero przeczytałemzemsta1camzata pisze: ↑14 cze 2024, 11:27 jak ktoś chce last minute bilety to na polska holandia w hamburgu na portalu uefa są bilety za 150 i 200
IT’S COMING HOME