Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2024
Pamiętajcie że Euro rusza za niecałe 24 godziny więc jak ktoś jeszcze chce edytować lub się dopisać do Europrognoz to ostatnia doba, bo jutro o 21 nasi ekoledzy @Cz4rny1337 albo @mql zamkną ten temat i otworzą po miesiącu.
Spoiler
jezu ten maniche w półfinale
w ogóle wkurwia mnie często pierdolenie Linekera, ale w sumie nie wiedziałem że on już w 2004 prowadził studio i tak długo jest na scenie
i też kompletnie zapomniałem o srebrnym golu, jebani grecy znowu wszystkich przechytrzyli
yer a wizard, Harry
Od wczoraj przypominam sobie mecze Jugoli na euro 2000. Dzisiaj stawiam kołnierzyk do góry i wsiadam popedałować. 
- ConeyIsland
to już dziś chłopacy <3333
życzę wam a przede wszystkim sobie aby turniej ten obfitował w kutas pięknych spotkań, łamaków, emocji itp. Obyśmy w półfinale mieli ze dwie jak nie trzy totalne zaskoczenia. Oby turniej wygrał ktoś spoza oczywistych faworytów pokroju Szwabów / Francji / Anglii. Vamos do huja!
życzę wam a przede wszystkim sobie aby turniej ten obfitował w kutas pięknych spotkań, łamaków, emocji itp. Obyśmy w półfinale mieli ze dwie jak nie trzy totalne zaskoczenia. Oby turniej wygrał ktoś spoza oczywistych faworytów pokroju Szwabów / Francji / Anglii. Vamos do huja!
Oł jeeeeeeeee, piękny turniej to będzie, czuję to!
Oj tak dawno takiej zajawki na duży turniej nie miałem
jednak nie ma to jak powrót do dużego turnieju z początkiem lata, przed MŚ w katarze wgl tego nie czułem, całej otoczki
oby jak najwięcej dobrych wyrównanych meczow,i masy goli dawać już to!
jednak nie ma to jak powrót do dużego turnieju z początkiem lata, przed MŚ w katarze wgl tego nie czułem, całej otoczki
oby jak najwięcej dobrych wyrównanych meczow,i masy goli dawać już to!
zrobiłem ligę pod fantasy: AscNs3 , https://gaming.uefa.com/en/eurofantasy/ ... 7004B/krul
zapraszam
zapraszam
a kurwa niech se radzą bez Lewego, on i tak 4 lata jeszcze pogra w repce i finito bo będzie miał 40 lat.
- zemsta1camzata
jak ktoś chce last minute bilety to na polska holandia w hamburgu na portalu uefa są bilety za 150 i 200
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
właśnie mistrzostwa zimą miały dojebany klimat, latem zawsze jest co robić z ekipą i te mecze są tylko dodatkiem, a tutaj można się było skupić na samym futbolu, mało który mecz przegapiłem w ogóle, teraz to pewnie mało który obejrzę
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Nadszedł dzień dzisiejszy. Piwko się chłodzi, wieczorem zaczynamy zabawę.
- ConeyIsland
piwko się chłodzi [2]
popołudniu pieczywko + mozarella + starty cheddar + pomidorek malinowy + bazylia z własnego krzaczka, i to do piekarnika tak żeby przed 21 było gotowe
popołudniu pieczywko + mozarella + starty cheddar + pomidorek malinowy + bazylia z własnego krzaczka, i to do piekarnika tak żeby przed 21 było gotowe
Chciałem sobie zamówić Sapkowicza na mecz, ale zjadłem kebsika wcześniej, bo pewnie bym czekał dwie godziny. Teraz tylko czekam.
Urlop wzięty, nie mogę się doczekać. Kocham fazę grupową i ten rytm 
dzięki tez jesteś spoko
Spoiler

Podbijam @sztyc również jestem team mundial/euro zimą, za oknem pizga, na zewnątrz pizga, siedzisz sobie w ciepłym mieszkaniu i niczym nie rozpraszany oglądasz dobrą piłkę. A latem? Zajebista pogoda to może jakiś rower, jezioro, spacer z dzieckiem..
MalinowyJogurt 2
- ConeyIsland
i dlatego trzeba, jak i ja zrobiłem, spotkać się ze znajomymi w niedzielę w trzy proszę ja ciebie rodzinki, gdzie pojawi się prosty podział:
trzech chłopa przed tv
dzieciaki na dworze / w pokoju
trzy kobietki chuj wie gdzie
tak trzeba żyć <3
trzech chłopa przed tv
dzieciaki na dworze / w pokoju
trzy kobietki chuj wie gdzie
tak trzeba żyć <3