Słuchawki
Moderator: wrubel
- ConeyIsland
Re: Słuchawki
ło kurczę 6 stówek, nie no dzięki za polecajkę a coś z nieco niższej półki?
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- checollada
ogólnie słuchawki firmy superlux oprócz tego, że się strasznie przypałowo nazywają
i są wykonane z najtańszego plastiku (przynajmniej model który mam w domu - HD681) to grają całkiem zajebiście jak na cenę 70 złotych czy ile tam za nie dałem te +5 lat wstecz
kiedyś kupiłem je jako zapasowe, całkiem w ciemno i w sumie do dzisiaj korzystam z nich do muzyki czy grania w gry, nic się nie rozjebały jeszcze, no całkiem dobry produkt patrząc na stosunek jakość/cena
na pewno topowy wybor w polsce cenowej do 200zl, dobrze to gra, przychodzi z welurowymi padami, zajebista sprawa przerobilem 3 pary bo kabel rozpierdalalem
słuchawki douszne na bt, czy ktoś ma jakiś model warty polecenia w granicach tak 200-250 zł?
Spoiler
- scam_sakawa
JBL WAVE200TWS polecam
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Hiby R6 III z Oriveti OH700VB po balansie z basem na +. Dzięki temu zestawowi przestanę przez jakiś czas szukać dalej, idealna dla mnie równowaga między szczegółowością a funem.

I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
- checollada
chciałem napisać, że lubię taką hipsteriadę, sluchaweczki na takim fajnym kabelku i odtwarzacz mp3 oldskulowo, ale potem zobaczyłem ceny tego sprzętu, to jednak audiofilska zajawka
ale dalej fajnie
ale dalej fajnie
Akurat to niezłe gnioty, ale jak się ktoś nie zna to cóż...
Koss KSC75
Świetne słuchawki, polecam mocno. Zakładane na klips za uchem: lekkie, wygodne, grają bardzo fajnie jak na takie małe sluchaweczki: szeroka scena sztos no i wyglądają właśnie dość oldskulowo
Jestem pod mega wrażeniem bo lubię testować takie modele które oferują fajne brzmienie za mniejszą kaskę
Dobre dla ludzi którzy nie chcą dousznych a zwłaszcza dokanałowych, a równocześnie nie lubią klasycznych dużych nausznych/wokółusznych bo ciężkie i gorąco w nich
Taki złoty środek między wszystkimi typami te Kossy
Delikatne w budowie, cienki kabel, ale jak się będzie dbało to myślę że posłużą, grają super, nie dziwi mnie tyle dobrych recenzji
Świetne słuchawki, polecam mocno. Zakładane na klips za uchem: lekkie, wygodne, grają bardzo fajnie jak na takie małe sluchaweczki: szeroka scena sztos no i wyglądają właśnie dość oldskulowo
Jestem pod mega wrażeniem bo lubię testować takie modele które oferują fajne brzmienie za mniejszą kaskę
Dobre dla ludzi którzy nie chcą dousznych a zwłaszcza dokanałowych, a równocześnie nie lubią klasycznych dużych nausznych/wokółusznych bo ciężkie i gorąco w nich
Taki złoty środek między wszystkimi typami te Kossy
Delikatne w budowie, cienki kabel, ale jak się będzie dbało to myślę że posłużą, grają super, nie dziwi mnie tyle dobrych recenzji
Forumku pomocy. Poszukuję wytrzymałych, tru bezprzewodowych słuchawek sportowych. Będę śmigał na treningi i daily, mają nie wypadać, i nie być zrobione z plastikowej dykty jak fit beatsy by dre. Wstępnie mam upatrzone JBLe endurance peak 3 - jakieś opinie?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
@Moris - Jabra Elite Active 4 czy coś w podobie z Jabry powinno spełniać Twoje wymagania. Dodatkowo Jabra wycofuje się z rynku konsumenckiego i można dorwać teraz promki, ja niedawno powijałem zwykłe Elite 4 w promce za 250zł.
gdzie taką promkę dorwałeś?
Sam mam jabra elite active 4 i polecam. Bardzo długo trzymają na baterii.
Ok dzięki, rozważę na pewno.
również jestem posiadaczem i do bieganka spoko, ale nikt mi nie wmówi że te słuchawki dobrze grają, co do baterii fakt