Też oglądałem ten skrót niedawno, absolutnie cudowny mecz i byłem bardzo zdziwiony jak wiele z niego pamiętałem
Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Euro 2024
Za każdym razem zapominam ze on był czechem
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Jeśli chodzi o mnie to źle z angielskiego zinterpretowałem „Round of 16”, także zakładam że chodzi o 1/8, ale oczywiście poprawię w poście
największy melanż był podczas mistrzostw świata w Brazylii 2k14 i oglądanie wieczorami przy wódce ze znajomymi wszystkich meczów 
18 lvl wtedy miałem i byłem niezniszczalny
18 lvl wtedy miałem i byłem niezniszczalny
Ostatnio zmieniony 12 cze 2024, 20:27 przez wujot, łącznie zmieniany 1 raz.
poważne pytanie, da się gdzie jeszcze w necie odkupić bilety? jakieś strony, grupki na socjalach czy coś?
do teraz dupa piecze że nie udało się nic trafić, a kalendarz mi się trochę pojebał i w ciemno nie będę jechał
@wujot ?
do teraz dupa piecze że nie udało się nic trafić, a kalendarz mi się trochę pojebał i w ciemno nie będę jechał
@wujot ?
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Ode mnie trochę ludzi leci w ciemno, zwłaszcza do Berlina, więc imo warto tam dla samego legendarnego KLIMATU sie ruszyć
Tutaj masz grupkę na fejsie, gdzie ludzie się ogłaszają z biletami. Jeżeli będziesz zainteresowany kupnem, to tylko po umówieniu z tą osobą na żywo, inaczej bym nie ryzykował.
Osobiście jestem wkurwiony na maxa, bo wyszła mi nagle naprawa fury na sporo tysięcy, ale jestem pojebany i jeżeli tylko będzie jeszcze o co grać, to spróbuję na Francję się wybrać
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Bilety na Francję chodzą po 800zł na sektor polaków za bramką
Osobiście jestem wkurwiony na maxa, bo wyszła mi nagle naprawa fury na sporo tysięcy, ale jestem pojebany i jeżeli tylko będzie jeszcze o co grać, to spróbuję na Francję się wybrać
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Bilety na Francję chodzą po 800zł na sektor polaków za bramką
Spoiler
Dodano po 30 sekundach:
dziecie boze tysiaca talentow
- zemsta1camzata
śmiej się, śmiej, zobaczysz jednak
twój śmiech urwie się jak hejnał
twój śmiech urwie się jak hejnał
to dlatego, ze od lutego nie przegonił go w pizdę, nagar sie nazbierał, jak 240 zamykał to działał jak zły
ta droga ide dalej
tak zapierdalałem, że przyczepy pozrywałem
Spoiler
to nie silnik
- ebismolarek
Ja też
Kto odpalał filmik spodziewając się dukania we strong team we can play very good we can win łapka w górę
Kto odpalał filmik spodziewając się dukania we strong team we can play very good we can win łapka w górę
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Kurwa bez kitu
Dzięki @wujot .
800zł za resell to nie tak źle. Ale tak mi wypadło że będę chyba bardziej celował coś zobaczyć w 1/8 czy QF
Co było wyżej wspominane, Ricardo broniący bez rękawic a potem ładujący gola to jest taki OG, ulubiony turniej, grajcie już
Becks i Rui Costa obwiniali tę samą kępkę trawydemon pisze: ↑12 cze 2024, 13:19 Najbardziej to tam odjebał Beckham. Z Francja zmarnował karnego na 2:0. Mieliby pierwsze miejsce w grupie. Potem zjebał kolejnego karnego w serii jedenastek z Portugalią, kolejnych 5 Anglików trafiło, a w Portugalii pomylił się Rui Costa.
Ale imo zostali przekreceni, bo gol Sola Campbella powinien być uznany.
natomiast nie wiem co to za mit z golem Campbella. nie pamiętam jakie wtedy były standardy sędziowskie, ale Terry ewidetnie wchodzi z Ricardo w kontakt i blokuje przed wyskokiem w polu bramkowym. Dzisiaj żaden sędzia by tego nie uznał, no ale może były jakieś inne wytyczne jak przy Dudku w Stambule
Ostatnio zmieniony 13 cze 2024, 1:12 przez gambler, łącznie zmieniany 1 raz.
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
W Holandii się nie zatrzymują, tym razem Brobbey wypada i za niego Zirkzee
To akurat na plus, nie wiem dlaczego Zirkzee nie był powołany. Myślałem że kontuzję ma