MFC/Młody Bóg
Re: MFC/Młody Bóg
bardzo mi sie podoba ta piosenka saxo beat
skromny sympatyk kultury gruzińskiej
a siatkówka to jest pedalskie gówno
a siatkówka to jest pedalskie gówno
psy i koty super mfc lubie twoje piosenki o zwierzetach, moze bys przywrocil dla fana jeżową piosenke np albo wysłał w mp3
dobra ale dobrze wiem ze ten prawdziwy czyta te posty ja tu od 5 lat chyba czekam cierpliwie az uslysze spowrotem te bangery usuniete pewnie sie nie doczekam ale chuj probowac warto i trzeba sie cieszyc ze nowe bangery wychodza co chwila niektorzy artysci to by usuneli i wyjebali sie na funow a mfc to wiadomo topka robi to z milosci do muzyki a nie dla przyglupow sluchazcy trapu i rapu (mnie)
apeluje do uzytkownikow jak ktos jakims cudem na pousuwane traki mfc z youtuba jak pomidory pomidorki jeżowa piosenka szymon z san andreas czy inne bangery ponadczasowe prosilbym o wyslanie mi na pw taka muza sie marnuje gdzies w czelusciach dysku hdd w elblagu i nie dla sluchacza robaka to
apeluje do uzytkownikow jak ktos jakims cudem na pousuwane traki mfc z youtuba jak pomidory pomidorki jeżowa piosenka szymon z san andreas czy inne bangery ponadczasowe prosilbym o wyslanie mi na pw taka muza sie marnuje gdzies w czelusciach dysku hdd w elblagu i nie dla sluchacza robaka to
dobry numer, ale ten trzeci ziomek sie wgle nie wpasował w klimat numeru i zjebał cały utwór
- marco_pantani
pięknie mfc
grubas na takich klimatach
jestem fanem grubasa od dawien dawna i jeszcze go takiego nie slyszalem
grubas na takich klimatach
jestem fanem grubasa od dawien dawna i jeszcze go takiego nie slyszalem
zwracam honor
Podpinam się pod to, że Grubas w takim klimacie pozytywnie zaskoczył, zajebisty kawałek.
nie wiem co bierzesz gościu ale dziel połowe tego dla własnego dobra
- FruitOffTheWall
bangla pozdro czlowieku
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej