Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Kalom

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: Kalom »

nie ma nadziei na ten gaming panowie
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Jak mnie wkurwił ten zwiastun civ7 kurwa trailer dzisiaj, a gameplay w sierpniu a chuj wam w dupe
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

pokazowka Xbox Games Showcase + Black Ops 6 Direct-> startuje za kwadrans i potrwa pewnie do The PC Gaming Show. Ja licze na gameplay Fable, Indiana Jones i w sumie nic wiecej mnie nie interesuje. Raczej bedzie DLC do Diablo 4, ogloszenie Activision w abonamencie, Bethesda (w zwiazku z sukcesem Fallout na Amazon Prime, mogliby pokazac cos nowego z The Elder Scrolls VI), trailer Gears 6 lub zapowiedz filmu Gears of War, DLC do Starfield, Age of Mythology, State of Decay 3. No i wypadaloby klasycznie przesunac premiere STALKERa, bo jest zapowiedziany na wrzesien biezacego roku.
The Xbox Games Showcase is your look at the new games from Xbox Game Studios, Activision, Blizzard, Bethesda, as well as our partners from around the globe. Immediately following the Showcase, stay tuned for Call of Duty: Black Ops 6 Direct for a special deep-dive into the beloved franchise.
pokazowka The PC Gaming Show 2024 (10th anniversary celebration)-> start po Black Ops 6 Direct. Dziesiata rocznica, wiec wypadaloby zrobic ja z pompa. Niech dadza kolekcje Max Payne i Agenta 47 z fabulka, to bede ucontentowany. Ale raczej bedzie slabizna, pizda z makiem.
The PC Gaming Show is returning on June 9 with over 70 games, promising a mix of world premieres, new content for some of your favourite games, and exclusive looks at some of the most exciting titles coming in the next few years.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Kalom

ten immersive sim(?) od devów tomb raidera perfect dark wygląda nawet git jak ktoś lubi takie stealthowe głupotki w stylu deus exa
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

Dojebane gierki zostały pokazane
Awatar użytkownika
oyama

zajrzyjcie na The PC Gaming Show, jesli lubicie retrogaming, handheldy i gry w rzucie izometrycznym. Niektore tytuly wygladaja calkiem spoko.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Kalom

mogłby tylko ktoś zabić tego łysego cwela co prowadzi
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

dziękuję pan spencer
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

Rupert pisze: 18 lip 2023, 23:32 Pograjcie se w Dave the diver mówię wam
podbijam
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Ale to wygląda średnio :what: ale to nowy bioware dużo się spodziewać nie można po nich :dunno:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Kalom

Obrazek
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

age of mythology remake to marzenie dzieciństwa
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Zapewne spora część z Was kojarzy serwis SteamDB. Niedawno został uruchomiony jego odpowiednik dla sklepu Epic Games Store – EpicDB, i… właśnie jesteśmy świadkami jednego z największych wycieków danych na temat nieogłoszonych jeszcze oficjalnie gier w historii. Czujni gracze dokopali się do wielu ciekawych informacji na temat choćby portów Red Dead Redemption i The Last of Us 2 na PC, potwierdzili też prace nad jednym z najbardziej oczekiwanych przez fanów Final Fantasy odświeżeń.

Efektem poszukiwań było dokopanie się do wielu nieujawnionych jeszcze szerszej publiczności gier. I tak Sony Interactive Entertainment obok zapowiedzianych już pozycji ma też pakiety Carrack, Testament (prawdopodobnie Helldivers 2), RhodeIsland, Kondo (ciekawostka – gracze spekulują, że chodzi o drugą część Ghost of Tsushima, gdyż kondo z japońskiego to „kontynuacja”, choć pojawiają się głosy, że mowa o Rise of the Ronin), oraz Utah. Pod tym ostatnim kryje się właśnie The Last of Us 2.

Zachęceni odkryciami gracze zerknęli też na profil Rockstara, gdzie spotkali się z projektem „Semla”, utożsamianym z Red Dead Redemption, Saber Interactive natomiast szykuje dla nas nowego Turoka.

Fani serii Final Fantasy mogą mieć wiele powodów do radości. Profil Square Enix skrywał bowiem dwie ważne informacje na temat nadchodzących odsłon tego jRPG. Pod nazwą kodową Skobeloff kryje się Final Fantasy XVI, co nie jest raczej dużym zaskoczeniem. Pecetowy port tej odsłony był pewniakiem. Dużo większą niespodzianką jest projekt Momo, czyli… Final Fantasy IX Remake. Wywnioskowano to na podstawie bonusów, jakimi są „Thief’s knives and Tetra Master Starter Pack”.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

gdzie PS+ teraz w spoko cenie dostanę?
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

kartami za 85 zeta (czasy doładowań za 77-79 minęły), poszukaj na pepperze
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

dzięki, rzeczywiście wychodzi trochę lepiej
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Jaram się :bowdown:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

badi pisze: 11 cze 2024, 12:57
Rupert pisze: 18 lip 2023, 23:32 Pograjcie se w Dave the diver mówię wam
podbijam
niesamowita gierka no nie? ilosc contentu, tworzenie nowego gameplayu dla jednej misji, w ogole bardzo fajnie skonstruowany rytm gry wokol dwoch roznych gameplayow no i przede wszystkim po prostu lowienie ryb :joint:
przejebane naprawde, gierka z rozmachem. zaczelo meczyc pod koniec przez powtarzalnosc ale dokonczylem. dlugosc gry niemalze idealna, super ~30 godzinek
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
oyama

dzisiaj zastanawialem sie pomiedzy R36S, POWKIDDY RGB30 i ANBERNIC RG35XX. Ale przypomnialem sobie o tym, ze mam jeszcze PSP i doszedlem do wniosku, ze najlepiej bedzie je zmoddowac i emulowac retro generacje + sprawdzic klasyczne tytuly na tym handheldzie. Tylko mam pewne obawy, ze jak odpale pierwsza gre, to nagle mi sie odechce i zamiast retrogamingu podczas tripu, bedzie duet Netflix z Hitman GO. Ale warto chyba sprobowac.

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

No to nawet lepiej, bo bezkosztowo, a tak byś zabulił i wrzucił w szufladę

Plus mi to przerabianie i ogarnianie sprawia przyjemność
Obrazek
ODPOWIEDZ