Banshee sobie obejrzyj. Ja teraz oglądam od początku i jest kozak.ConeyIsland pisze: ↑11 cze 2024, 13:54 Nie bez kozery czekam do sierpnia i wypierdalam z HBO. Wziąłem ich ze trzy lata temu bodajże a od niemal dwóch nic nie oglądałem bo hujnia w większości.
Netflix / HBO GO / Disney+ / Apple TV +
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Netflix / HBO GO / Disney+ / Apple TV +
- ConeyIsland
Mam na filmwebie na liście do obejrzenia choć prawdę mówiąc tamtejszy opis tego serialu nie zachęca jakoś bardzo. Mówisz że warto?
Jak sobie przypomnę jaka była baza filmów i seriali na HBO go, to jeden wielki chuj do dupy temu maxowi
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Nom, ale ja lubię czasem takie nieangażujące kino akcji. A to jest naprawdę na wysokim poziomie.ConeyIsland pisze: ↑11 cze 2024, 17:30 Mam na filmwebie na liście do obejrzenia choć prawdę mówiąc tamtejszy opis tego serialu nie zachęca jakoś bardzo. Mówisz że warto?
No i gra tam ten sam aktor co Homelandera w The Boys. Props dla niego.
-
peterkurten
Wyjebać ostatni sezon w banshee i serial idealny
Banshee mega props, żonka głównego bohatera mniam
- MalkoNTENT
Trzeba wykupić Apple TV na miesiąc dla 2 sezonu Silos, więc podrzućcie proszę jakieś super produkcje z ostatniego roku. Must watch na tej platformie.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Mankind świetne dwa sezony. Od marsa to niezły zjazd bajeczki.
Z Apple warto Black Birda, Kulawe Konie czy Teda Lasso. Uznany za Niewinnego też polecam.
Z Apple warto Black Birda, Kulawe Konie czy Teda Lasso. Uznany za Niewinnego też polecam.
severance ale to z 22 nowy sezon niby w styczniu?
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- MalkoNTENT
Ooo jakby faktycznie w styczniu to poczekam i machnę dwa od razu.
Uznany za niewinnego mi się bardzo podobał, terapia bez trzymanki i ted lasso klasyk oczywiście. pachinko czy jakoś tak niedlugo będę zaczynał bo podobno bardzo spoko
Jakby ktoś chciał Disneya za 9 PLN
https://www.pepper.pl/promocje/disney-p ... ecy-967492
Jest to wersja z reklamami, ale że u nas ich nie ma to się nie wyświetlają i działa normalnie
https://www.pepper.pl/promocje/disney-p ... ecy-967492
Jest to wersja z reklamami, ale że u nas ich nie ma to się nie wyświetlają i działa normalnie
- MalkoNTENT
Rok temu na grupce na Facebooku znalazłem Disney+ na rok za 89zl. Zaryzykowałem i wszystko było okej. Niestety nie ogarnąłem, że dzisiaj się skończył. Konto od którego kupiłem nieaktywne. Próbuję, ale nie mogę znaleźć innego ;/ może macie jakieś dojście? Albo rzuciła wam się jakaś grupa w oczy. Plis o kontakt
Tak moze troche na wyrost to pisze, ale czy Apple nie jest obecnie najlepszym dostepnym streamingiem? Przynajmniej jesli chodzi o ich wlasne produkcje? Rozdzielenie to jedno, ale Studio, BlackBird czy ten nowy z Jonem Hammem to sa naprawde perelki w scieku gowien jakie sa na MAXIe, Prime czy Disneju ( Netfilxa nie mam, choc tam akurat tez podobno troche lepiej niz bylo). Problem chyba tylko w tym ze nie maja jeszcze nic wybitnego ( Netflix mial bardzo szybko Narcosa czy House of Cards)
Tak, mają bardzo mocną biblioteke seriali. Zobczymy jak się rozwinie Your Friends And Neighbors z Hammem, na chwilę obecną jest ok, ale potencjał ma na więcej
No coś w tym jest. Apple TV na dużym propsie.
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta