Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Quebonafide to słaby raper, a popularność osiągnął poprzez kontrowersyjny wygląd i piosenki z trafiające do młodych dziewcząt
- marmolad_k2
Na ślizgawce wielu osób go lubi i szanuje, czy to znaczy że lecą na tatuaże i piosenki dla młodych dziewcząt?
To tylko moja opinia, nigdy mnie nie przekonywał jego rap
marmolad_k2 pisze: ↑09 cze 2024, 15:09 Na ślizgawce wielu osób go lubi i szanuje, czy to znaczy że lecą na tatuaże i piosenki dla młodych dziewcząt?
jajca pisze: ↑11 cze 2022, 11:06 Nie chodzi o quebo, tylko o czasy kiedy slizgawkowicze bylo mlodzi i piekni, a kojarza im sie te czasy z jakas eklektyka, ktora dzieki temu skojarzeniu budzi blogie emocje. Moja babcia tez z rozrzewnieniem wspominala wojne i nawet, kiedy opowiadala o dziewczynach z jej plutonu ktore sie same rozpierdalaly karabinami bo im psycha siadala, to serdeczny usmiech dziecka jej nie schodzil z ust, dzieki wspomnieniu czasow, gdy cialo nie odmawialo posluszenstwa.
- marmolad_k2
- ConeyIsland
Zorza to jeden z moich ulubionych numerów choć jego sajko nie jestem.
Jego dyskografię na półeczce mam a paradoksalnie do Płyty roku i Eklektyki nie wracam w ogóle, w przeciwieństwie do późniejszych materiałów.
Jego dyskografię na półeczce mam a paradoksalnie do Płyty roku i Eklektyki nie wracam w ogóle, w przeciwieństwie do późniejszych materiałów.
jak już wracam do quebo to szczerze powiedziawszy leci matcha latte
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- SuperRapMaster
Quebo jest po prostu najlepszym raperem w Polsce pod względem suchych skillsów.
i jak to sie niby objawia oprócz tego że potrafi szybko rapować (top1 najbardziej przereklamowany skill rapera kurwa) i powiedzmy jako tako zaśpiewać refren (chociaż i tak gustuje w innym śpiewaniu niż to jego które brzmi zawsze jakby przepraszał dupe pod balkonem)
- SuperRapMaster
Weź se posłuchaj ezoteryki. Przecież on tam niekiedy wali takie teksty, że połowy ze słuchu nie zrozumiesz, a druga połowa po sięgnięciu do geniusa okazuje się mieć kolejne dno.
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
Eenie meenie miney moe to trzeci najlepszy numer na GWPI
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
Eenie meenie miney moe to trzeci najlepszy numer na GWPI
To jak freestyli Ostrego, ale nie wiem czy to taka zaletaSuperRapMaster pisze: ↑09 cze 2024, 18:53 Przecież on tam niekiedy wali takie teksty, że połowy ze słuchu nie zrozumiesz
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- SuperRapMaster
Nie chodziło mi o to, że jest tak szybki, że nie słychać co gada, tylko że jego wersom trzeba się przyjrzeć i przemyśleć
- marmolad_k2
Gdzie kontrowersja?
- SuperRapMaster
Kiedyś na hip-hop.pl ktoś napisał, że cała Gorączka była świetna poza Eenie meenie miney moe
To przesłuchaj se Filipek - Fantasmagorie, bez zakładki na wikipedii pod hasłem tejbekistyka nie podchodz, zajebiste skilleSuperRapMaster pisze: ↑09 cze 2024, 19:09 Nie chodziło mi o to, że jest tak szybki, że nie słychać co gada, tylko że jego wersom trzeba się przyjrzeć i przemyśleć
cztery żubry i dwie kurwy
- SuperRapMaster
i się nie mylił