Sentino
Re: Sentino
Sentino powinien jakoś wątek Toy Boy podłapać, który się toczy w Marbelli
Ta przystań na klipie którymś się kojarzy
Kurwa ten numer "BADMAN" tak siedzi tekstowo że ja pierdole, dawno mi tak nic nie siedziało od Sento tekstowo.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Widzę, że nie tylko mnie to rozbawiło xD
kurwa widziałem u jakichś ziomków na story i myślałem że to mem po prostu i przeróbka a to gówno istnieje naprawde xD
Ale kurwa gniot
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Sentino wlasnie puszcza snippety nadchodzacych numerow. Bangery, nawet znalazlo sie miejsce dla nuty przypominajacej Melilla ze spoilera. Ale melodyjny jest ten czlowiek, niech on czesciej zamyka sie w piwnicy jak ma tworzyc taka muzyke podczas przerwy od neta.
Spoiler
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- FruitOffTheWall
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Jest kurwa jest jest jest
Tak jak pisałem jakiś czas temu w którymś temacie - twórczość tego człowieka od paru albumów to tylko dodatek dla bardziej wytrwałych, większość interesuje szeroko rozumiany content. Sentino od dawna bardziej przypomina już starego Rafonixa popijającego browar w przerwach między śmiesznymi telefonami, a roastowaniem matek jakichś randomów z czatu. Przecież biorąc pod uwagę, że na kicku (póki co) nie ma żadnych ograniczeń słownictwa, można rzucać cwelami i pedałami od lewej do prawej ten człowiek powinien włączać donejty po 10 euro, oceniać outfity widzów po 20 euro czy inne temu podobne gówno i ze swoją łatwością do odpalania się w moment będzie ozłocony zamiast klepać te cygańskie single łłłłeelkomtudekrakhaus.
Tak jak pisałem jakiś czas temu w którymś temacie - twórczość tego człowieka od paru albumów to tylko dodatek dla bardziej wytrwałych, większość interesuje szeroko rozumiany content. Sentino od dawna bardziej przypomina już starego Rafonixa popijającego browar w przerwach między śmiesznymi telefonami, a roastowaniem matek jakichś randomów z czatu. Przecież biorąc pod uwagę, że na kicku (póki co) nie ma żadnych ograniczeń słownictwa, można rzucać cwelami i pedałami od lewej do prawej ten człowiek powinien włączać donejty po 10 euro, oceniać outfity widzów po 20 euro czy inne temu podobne gówno i ze swoją łatwością do odpalania się w moment będzie ozłocony zamiast klepać te cygańskie single łłłłeelkomtudekrakhaus.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
collabo z szymoolem niech robi, bedzie ogien
- zemsta1camzata
dwa ćpuny z dwubiegunówką i depresją, no na bank wypali xddd
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Lubie tego chlopa naprawde, ale oddalbym wszystko co nagral przez 3 lata za pelna wersje tego bengraoyama pisze: ↑09 cze 2024, 22:27 Sentino wlasnie puszcza snippety nadchodzacych numerow. Bangery, nawet znalazlo sie miejsce dla nuty przypominajacej Melilla ze spoilera. Ale melodyjny jest ten czlowiek, niech on czesciej zamyka sie w piwnicy jak ma tworzyc taka muzyke podczas przerwy od neta.
Spoiler
jemu na dobre wyszlaby przerwa taka solidna
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- marco_pantani
Pies ugryzł matkę w rękę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji