O proszę już obrażasz. Jebać Cię w takim razie troglodyto pierdolony xD A czyja pisze, żeby Stewie2k był na stałe? Pierdolnij się w łeb przygłupie. Wysłałem rating jako przykład, a Ty mi pierdolisz, że tylko to się dla mnie liczy. Chciałem, żebyś mnie przekonał, ale widzę nie da się rozmawiać w cywilizowany sposób. No cóż widocznie chciałeś trochę atencji, to Ci ją dam. Twierdzisz, że jest lepszy od Hooxiego, ja twierdze, że jest gorszy, bo kurwa jaka jest moja opinia gościa, który kurwa gra w tę serie od 2007 roku i sam igluje. Pewnie się wtedy urodziłeś. Ty chyba kurwa jesteś serio jakiś przygłupi, może leki odstawiłeś? Zresztą widzę poprzedni post w temacie FAME MMA, to już wiadomo z jakim odpadem społecznym mam tu do czynienia.
Gdzie te commsy kurwa parówo. Farmazoniarz jesteś i tyle. G2 jeszcze na kanał nic nie wrzuciło, ciekawe kurwa skąd wyczarujesz. Pisz do esla o te 3 pozytywne, może Ci wyślą farmazoniarzu
Brawo G2, widać wyraźnie, że hooxi was the problem i stewie2k z emerytury daje więcej, niż ten jebany bot
Botem to jesteś Ty. Chyba serio kupon na vitality nie siadł. Jakim to smutnym człowiekiem trzeba być, że takie rzeczy pisać o jakiś ludziach. Lepiej się czujesz, jak kogoś powyzywasz? Idź lepiej pryszcze powyciskaj, może się uspokoisz.