Grande Connection
Re: Grande Connection
W komenatrzu Grande pisze coś o RapPandorze i poważnych zarzutach rapera z "baba hassan". Może być gruby materiał
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 19 maja 2024, 8:53 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
ja pierdole usuńcie ten temat tego bezbeka
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
- yungXpaproch
kurwa no nudziarz niesamowity, za kazdym razem to samo, i za kazdym razem sprawia wrazenie jakby mial cos do powiedzenia ale w sumie to czyta teksty numerow, ktore slyszelismy i pomiedzy wrzuca suche zarty udajac ze jest lepszy niz goscie, ktorzy na tych tekstach zbijaja setki tysiecy czy miliony PLNow
Jeszcze na początku te filmy były nawet zabawne. Podsumowywanie polskich raperów w szczególności tych patusów z ulicy nie jest czymś trudnym, natomiast później zrobiło się z tego przypierdalanie i tryhardowanie na siłę. Nic ciekawego i nawet dla rozrywki nie da się słuchać tego pierdolenia.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Ujęcia jak Grande się śmieje z raperów
Wydaje mi się, że gdyby spotkał Kacpra HTA na ulicy to by szukał bagażnika jak Bedoes
Popi.jaku
- The_Punisher
Szkoda że nie odpowie gościowi o nicku Amatorn, przecież tamten chłop tak go wyjaśnił. Nie chcę wyjść na obrońcę Malika, jednak to nie jest jego wina że jego kawałków słuchają dzieci. To przede wszystkim rodzice są odpowiedzialni za wychowanie swoich dzieci, a nie Malik czy inny raper. To tak jakby przyjebać się do producentów piwa, że ktoś najebany jechał samochodem i spowodował wypadek.
Dodano po 39 sekundach:
Jeszcze pod przypiętym komentarzem dał link do zbiórki
Dodano po 14 minutach 7 sekundach:
No tu muszę zgodzić w 100% pomimo że nie jestem rodzicem ale nie da się z tym nic zrobić malik czy to ktoś inny zawsze będzie na niego za to co on nawija w swoich trackachThe_Punisher pisze: ↑29 kwie 2024, 20:05 Nie chcę wyjść na obrońcę Malika, jednak to nie jest jego wina że jego kawałków słuchają dzieci. To przede wszystkim rodzice są odpowiedzialni za wychowanie swoich dzieci, a nie Malik czy inny raper. To tak jakby przyjebać się do producentów piwa, że ktoś najebany jechał samochodem i spowodował wypadek.
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Dzieci akurat zawsze ciągnęło do rapu tak jak nas do peji albo liroya
Więc to żaden zarzut że malika słuchają dzieci
Więc to żaden zarzut że malika słuchają dzieci
- oKulTywowany
Ale prawde powiedział o siedzeniu przy stole z tymi na których ciśnięciu się budowało karierę
This page is no longer available.
Chłop robi taką grande tym raperom, ale tak szczerze to po chuj?
Nie wiem co się dzieje jak prezydent Doodah
Żeby wyświetlania się zgadzały
Jak nie wiesz o co chodzi to wieś o co chodzi
Jak nie wiesz o co chodzi to wieś o co chodzi
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- marmolad_k2
Grandowe konekcje dające lekcje
- marmolad_k2
Śmietników
- Oportunistycznyebaka
To już kanał beka z rapsów bardziej wyjaśniał raperów niż Grande i jego wypociny.
Z początku myślałem, że może ktoś będzie w końcu naprawdę merytorycznie punktował raperów, były nawet ku temu pewne przesłanki, ale w większości te filmiki to przypierdalanie byle by się przypierdolic. Bo bedoes jest gruby, a ten raperek z Opola, nie pamiętam ksywy, ma mordę krzywą, to ja dziękuję za takie rozkminianie.
Z początku myślałem, że może ktoś będzie w końcu naprawdę merytorycznie punktował raperów, były nawet ku temu pewne przesłanki, ale w większości te filmiki to przypierdalanie byle by się przypierdolic. Bo bedoes jest gruby, a ten raperek z Opola, nie pamiętam ksywy, ma mordę krzywą, to ja dziękuję za takie rozkminianie.
na początku coś tam wytykał rzeczowo muzyczne aspekty, podpierdalanie, czy ewidentne niedociągnięcia, a potem jak zaczął pierdolić o wyglądzie to zaczęło się mijać z celem wyjaśniania, znudził się niesamowicie i jego wypowiadanie się z pozycji ghostwritera zajebiście technicznego obeznanego podupadało na wiarygodności przez właśnie takie wieczne rozmienianie się na drobneOportunistycznyebaka pisze: ↑06 cze 2024, 9:41 Z początku myślałem, że może ktoś będzie w końcu naprawdę merytorycznie punktował raperów