Wyjaśni ktoś po krótce o co z tym chodzi? Próbowałem guglowania ale nie ogarniam za bardzo, wiem że Gargamel to jutuber a Dianka to ta co nagrała z Nowakiem ale nie czaję za bardzo akcji całej.
młody π/Fantomowa Erekcja
Re: młody π/Fantomowa Erekcja
- Kotei
Gargamel to pedał jebany, kiedyś (może wciąż jest, nie wiem) był idolem licealistów, przez swoją alternatywność na siłę i tworzenie contentu opartego na tzw. byciu płatkiem śniegu, wynoszeniu contentu z chanów i wmawianiu swoim widzom, że oni również są snowflejkami. Oceniał różne gówna, oglądał, etc, ale chuj z tym (w skrócie: typowy jutuber z generatora youtuberów). Dianka to typowa alternatywna kurwa, śpiewaczka. Kiedyś zaczęła sobie robić amatorsko pioseneczki i wrzucać w sieć, potem złapała fejmu bo cała warszawka jej zaczęła słuchać. W każdym liceum ma sporo fanek. No, nie jest alternatywną kurwą tylko przez bycie alternatywką ale też przez legitne kurwienie się za kasę. Ot, typowa alternatywka
. Adrian Sitko to typek od afery z rurką w samolocie (jak sobie wpiszesz w google to znajdziesz), stary atencjusz z vichana, twardy ćpun i degenerat.
W skrócie: Dianka zaczyna się bujać z Sitkiem -> nagle łapie fejm (kurwisko) -> mocniej wciąga się w środowisko ćpunów przez Sitka -> Gargamel zaczyna z nią pisać i do niej spermić (był jej beta cuckiem, kupował jej prezenty kiedy ona jebała się z innymi xD) -> Gargamel zauważa, że dzieje się z nią źle -> próbuje jej pomóc, ona olewa -> dowiedzenie się przez Sitka, że alternatywkę pierdoli jutuber -> Sitek ma już dość i upublicznia jej zdjęcia + rozmowy na którymś z chanów (nowy vichan na 8chanie to chyba był?)
dla łatwiejszego zrozumienia: Dianka jest kurwą która na własne życzenie wpada w nieodpowiednie towarzystwo, jej wyświetlenia na jutubku zaczynają się zgadzać więc zaczyna być kojarzona. Zaczyna zarywać do niej gargamel bo chce zamoczyć, i ogarnia, że Dianka staje się coraz większym opiowrakiem (ta kurwa to typowy helup, przynajmniej jest na tej drodze.) więc stara się jej pomóc (i psychicznie i materialnie). Dianka ma to w chuju bo lubi swoje życie typowej, nastoletniej, polskiej kurwy. Adrianowi Sitko zaczyna doskwierać nuda od jebania tylko Dianki i Ewy (najlepsza przyjaciółka Diany) i stwierdza, że czemu by nie rozjebać kariery Gargamelowi i Dianie, więc publikuje screeny (zapalnikiem tej akcji była dowiedzenie się przez Sitka, że Gargamel sra Dianę [jeśli dobrze pamiętam]). Rozchodzi się to po internecie, niektórzy fani są w szoku, a niektórzy tylko cieszą japę, bo ich przewidywania się sprawdziły. No i ludzie gniją z gargacwela i dian-kurwy.
Także no, alternatywki i ćpuny do wora i do jeziora. A jak nie to do gazu.
A, jeszcze tytuł: no to jeśli dobrze pamiętam to taką treść miała jedna z wiadomości od Gargacwela to Diankurwy, którą Sitko upublicznił.
W skrócie: Dianka zaczyna się bujać z Sitkiem -> nagle łapie fejm (kurwisko) -> mocniej wciąga się w środowisko ćpunów przez Sitka -> Gargamel zaczyna z nią pisać i do niej spermić (był jej beta cuckiem, kupował jej prezenty kiedy ona jebała się z innymi xD) -> Gargamel zauważa, że dzieje się z nią źle -> próbuje jej pomóc, ona olewa -> dowiedzenie się przez Sitka, że alternatywkę pierdoli jutuber -> Sitek ma już dość i upublicznia jej zdjęcia + rozmowy na którymś z chanów (nowy vichan na 8chanie to chyba był?)
dla łatwiejszego zrozumienia: Dianka jest kurwą która na własne życzenie wpada w nieodpowiednie towarzystwo, jej wyświetlenia na jutubku zaczynają się zgadzać więc zaczyna być kojarzona. Zaczyna zarywać do niej gargamel bo chce zamoczyć, i ogarnia, że Dianka staje się coraz większym opiowrakiem (ta kurwa to typowy helup, przynajmniej jest na tej drodze.) więc stara się jej pomóc (i psychicznie i materialnie). Dianka ma to w chuju bo lubi swoje życie typowej, nastoletniej, polskiej kurwy. Adrianowi Sitko zaczyna doskwierać nuda od jebania tylko Dianki i Ewy (najlepsza przyjaciółka Diany) i stwierdza, że czemu by nie rozjebać kariery Gargamelowi i Dianie, więc publikuje screeny (zapalnikiem tej akcji była dowiedzenie się przez Sitka, że Gargamel sra Dianę [jeśli dobrze pamiętam]). Rozchodzi się to po internecie, niektórzy fani są w szoku, a niektórzy tylko cieszą japę, bo ich przewidywania się sprawdziły. No i ludzie gniją z gargacwela i dian-kurwy.
Także no, alternatywki i ćpuny do wora i do jeziora. A jak nie to do gazu.
A, jeszcze tytuł: no to jeśli dobrze pamiętam to taką treść miała jedna z wiadomości od Gargacwela to Diankurwy, którą Sitko upublicznił.
Rychu Peja Solufka listener
Aż oczy bolą od tej chanowej nowomowy
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

- Karisonour
btw można gdzieś pobrać poprzednie albumy Fantomowej?
Trujące Kwiaty - https://www.facebook.com/soundflowers/
Last.fm - https://www.last.fm/pl/user/Karisonour
muzyczka - https://www.facebook.com/Karisonur
Last.fm - https://www.last.fm/pl/user/Karisonour
muzyczka - https://www.facebook.com/Karisonur
Na peju w informacjach gdziestam jest link do gdrive ze wszystkim so far
- przedszkolanek
[mention]bortwick[/mention] końcówka ósmego numeru, obadaj koniecznie
-
rubinstein
piekny track 3.
poszedlbym z mlodym pi na karaoke
poszedlbym z mlodym pi na karaoke
przedszkolanek pisze: ↑14 paź 2019, 2:03
[mention]bortwick[/mention] końcówka ósmego numeru, obadaj koniecznie
24.07.2019 - 16.12.2019
Dlaczego
Nie rozumiem bo metafory są zawiłe
- mój ch*j to wodopój
- i mój ch*j to świstoklit(?)
Nie rozumiem bo metafory są zawiłe
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Dzięki - nie kojarzę HP więc nie miałem szansy zrozumieć.
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Jakby komuś było mało to chłopaki wrzucili singiel z klipem https://youtu.be/00qXAQSvqX0 potencjalny hymn samoizolacji tak narzuconej przez władze jak i wewnętrznej narzuconej przez niezrównoważone emocje 
Mam mieszane uczucia, z jednej strony zajebisty klimacik stworzyli i z każdym kolejnym odsłuchem bardziej to siada, a z drugiej strony myślę sobie co to kurwa jest.
- yungXpaproch
zajebiscie ze mlody pi rzuca track, mi sie podoba
To jest rap to so emocje (jestem totalnie nieobiektywny
)
młody pi klasa oczywiście jak zawsze czekam na więcej
- przedszkolanek
-
rubinstein
to jest ten hip hop, ktory przywraca czlowieczenstwo
adonis co tu odjebal(i)
cudowna rzecz, wszystko tu piekne
adonis co tu odjebal(i)
cudowna rzecz, wszystko tu piekne
https://youtu.be/6K59hIU0tIM całość jest, jak ktoś umie ładnie temat zrobić to może bo ja nie za bardzo umiem