MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
SiemaBartek
Re: MMA panowie MMA
Ja tam uważam, że Islam jest lepszą wersja Khabiba, bo dużo lepiej radzi sobie w stójce i cały czas można zauważyć progres w KB/MT. Może nie.jst aż tak bardzo dominujący na dole, ale jest bardziej wszechstronny. Szkoda.mi bardzo Dustina, jeden z lepszych steikerow w UFC, boks topka. Przygotowany był napewno lepiej, niż myślał jakikolwiek jego fan chyba.
Co do walki Oleksiejczuka, to gość osadzając Hollanda, dobijając go wpada w parter jak pod remizą, z czarnym pasem bjj. Niestety na tym poziomie, nie można bazować na jednej płaszczyźnie i ciosach na wątrobę. Gość mając tyle możliwości trenowania za granicą, cały czas tkwi w kółku wzajemnej adoracji i się trzaska na.sparingavh z bratem i z Szewczykiem.
Costa ma chyba już tylko formę na Twitterze. Szkoda, że nie zobaczymy go już nigdy takiego jak z walki z Romero.
Co do walki Oleksiejczuka, to gość osadzając Hollanda, dobijając go wpada w parter jak pod remizą, z czarnym pasem bjj. Niestety na tym poziomie, nie można bazować na jednej płaszczyźnie i ciosach na wątrobę. Gość mając tyle możliwości trenowania za granicą, cały czas tkwi w kółku wzajemnej adoracji i się trzaska na.sparingavh z bratem i z Szewczykiem.
Costa ma chyba już tylko formę na Twitterze. Szkoda, że nie zobaczymy go już nigdy takiego jak z walki z Romero.
chłop wskoczył 2h przed walką na zastępstwo
Dodano po 1 godzinie 49 minutach 6 sekundach:
Niesamowity jest Poatan, egzekucja
Dawać go do ciężkiej
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Pereira to najlepsze co się przytrafiło UFC od wielu lat
pomyśleć, że jego największym wyzwaniem sportowym oprócz Israela był poczciwy nudziarz Janek (a przynajmniej tak wyszło)
a no i oczywiście to co napisał @jAg, ale chyba formalność
a no i oczywiście to co napisał @jAg, ale chyba formalność
Nie oglądałem tej gali, ale przecież wiadome było, że ten Jiri obskoczy wprld. On nie ma mocnych podstaw kickboxerskich, to bardziej taki tam niekonwencjonalny wariacik, co robi treningi z sarnami w lesie i wierzy w jakieś filozoficzne bzdety. Nie mówię, że ogórek totalny, nie nie nie, ale na Pereire to by był K1 Ubereem potrzebny albo Shogun z czasów Pride.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
W której rundzie dziś nokaut Oleksiejczuk?
Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Hgw ale wyczuwam ze cyklop zapierdoli na olejsiejczuku brutalną egzekucje, już widze jak Polak się chwieje pod klatką a tamten napierdala obrotówki
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- Karko_Nape
Ja uważam że tutaj chodzi tylko o defensywe Prohazki, jakieś ruchy głową z dupy, dziwne zmienianie pozycji. Takie coś działa na średnim poziomie, ale ludzie pokroju Pereiry jak widzą otwarcie to walą w dziure a nie zastanawiają się co robi oponent. Ofensywnie jest spoko, jedyne co mógłby zmienić to częstsza wymiana jabów i nie stawianie tylko na kontre.
- Karko_Nape
Przykro mi się patrzy na Fergusona, ten sam zryty czosnek który dawał mu kiedyś zwycięstwa, teraz daje mu same przegrane. Szkoda że akurat trafił na prime time khabiba i Dana nie dawał mu szansy na zostanie mistrzem.
Trochę beka, ciekawe czemu tak nie chcą dać ts Ankalaevowi tylko wcisnęli mu Rakicia
- checollada
Kurwa no blisko było Mati, ale w 3 rundzie Hooker perfekcyjnie te obalenia bronił
Zajebista walka swoją drogą, szkoda trochę
W pierwszej rundzie mógł to skończyć Gamer w parterze, szkoda że nie siadło to ground and pound KO
W pierwszej rundzie mógł to skończyć Gamer w parterze, szkoda że nie siadło to ground and pound KO
ale Adesanya się dał porobić jak dzieciak
btw zgadzam się z komentarzem redditowym, taki Anderson w primie ich robi obu w jeden wieczór
od 2 rundy walczyli jakby tlenu nie mieli
chociaż zestawienie ciekawie się oglądało przez ten zupełnie inny styl stójki
ogólnie te 4 ostatnie walki były spoko, ostatnio rzadko się to zdarza w UFC
śmieszne też że tego sędziego co dał dla Tuivasy 30-27 wyjebali normalnie w trakcie trwania gali bo miał main event też sędziować
btw zgadzam się z komentarzem redditowym, taki Anderson w primie ich robi obu w jeden wieczór
chociaż zestawienie ciekawie się oglądało przez ten zupełnie inny styl stójki
ogólnie te 4 ostatnie walki były spoko, ostatnio rzadko się to zdarza w UFC
śmieszne też że tego sędziego co dał dla Tuivasy 30-27 wyjebali normalnie w trakcie trwania gali bo miał main event też sędziować
Ostatnio zmieniony 18 sie 2024, 6:57 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
Du Plessis ładnie wykorzystał moment.
Natomiast na Gamrota aż przykro się patrzyło od końcówki pierwszej rundy. Może i ładna bitka, ale do trzeciej rundy Polak wychodził już bez kondycji i jakiegokolwiek pomysłu na walkę. Szkoda. Aczkolwiek nie zdziwię się, jak zgarnie bonusik, jak Oleksiejczuk ostatnio.

Natomiast na Gamrota aż przykro się patrzyło od końcówki pierwszej rundy. Może i ładna bitka, ale do trzeciej rundy Polak wychodził już bez kondycji i jakiegokolwiek pomysłu na walkę. Szkoda. Aczkolwiek nie zdziwię się, jak zgarnie bonusik, jak Oleksiejczuk ostatnio.
Całe szczęście, bo co to kurwa byłośmieszne też że tego sędziego co dał dla Tuivasy 30-27 wyjebali normalnie w trakcie trwania gali bo miał main event też sędziować