Tede
Re: Tede
Z rok temu intruz nawinął
Syn widzi zdjęcie swego ojca na pomniku
A ty nie bądź jak Jacenty i pamiętaj o Magiku
Jebać hajs hype i hate zamiast pomnika chuj
Przez ponad dwadzieścia lat nie zapracował na swój
Jeśli się intruz oburzy tym co właśnie usłyszał to może coś z tego wyjdzie
- marmolad_k2
- Moltisanti
- piernikowyskoczek
jeszcze z Kołczem
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- piernikowyskoczek
haha co zes przypomnial
wgl co tam u pikeja
wgl co tam u pikeja
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
10 lat później i Tede jest pokłócony z chyba wszystkimi osobami na filmie, a linijki Bonusa o byciu nieszczerym, zakłamanym wieprzem się niosą.
Swoją drogą historia tego jak kończyli przyboczni Tedego to jakiś ewenement. Po tym jak Matheo i Szyna opuszczali WJ jeszcze jakoś to sobie tłumaczyłem, WJ zawsze było wytwórnią do puszczania samego siebie, ale ostatecznie od gościa odwrócił się dosłownie każdy, także to nie może być przypadek i pojedyncza opinia.
Swoją drogą historia tego jak kończyli przyboczni Tedego to jakiś ewenement. Po tym jak Matheo i Szyna opuszczali WJ jeszcze jakoś to sobie tłumaczyłem, WJ zawsze było wytwórnią do puszczania samego siebie, ale ostatecznie od gościa odwrócił się dosłownie każdy, także to nie może być przypadek i pojedyncza opinia.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no a rysiu trudny dzieciak pierdolony zwyrodnieniec się nawet z dj decksem pogodził i już podobno mówią sobie dzieńdobry przez płot po sąsiedzku
Z cyklu nie wiem ale sie wypowiem.SWN pisze: ↑31 maja 2024, 23:24 10 lat później i Tede jest pokłócony z chyba wszystkimi osobami na filmie, a linijki Bonusa o byciu nieszczerym, zakłamanym wieprzem się niosą.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Co do ludzi z filmiku to nie wiem kto to ten w pomaranczowym ale to z dj tunizano aka leje swoja laske (ktory po tej akcji poszedl sie splakac do numera aka numer jesli umiesz zrob jdobry numer raz) widomo ze powinien wyleciec z ekipy.
Ze zgrywusem ma nadal normalne relacje nic sie nie zmienilo
Ostanio tlumaczyl jak to bylo z matheo, on sam odbil do gurala i stopro ale jakis kontak caly czas tam mieli i nie bylo konfliktu.
Jakuza, sam odszedl i napisal wypowiedzenie na odpierdol.
Kołczowi odjebalo i ponoc wszedl do magazynu plny i powiedzial ze to wszystko jest jego.
Ptp przez beef odeszli bo wiadomo strona wszy.
Wice wersa umarlo smiercia naturalna brak konfliktu
Smagalaz sie rozpadlo ale z ablem caly czas numery nagrywane.
Akurat tede za bardzo ufa innym co wykorzystuja
Ostasz - wyjebal go na wytworni.
Kruger z ktorymi robil plny wyjebal go na hajs i marka plny juz raczej nie wroci.
Bedac slawnym raperem czesto sie doczepiaja ludzie dla wlasnych korzysci potem gdy odchodza to nagle wiaodmo ten raper jest zly dla jego hejterow choc nie maja pojecia jak sytuacja wygladala.
A i wiadomo tedzik rozjebal ryszarda bez popity tak ze ten ruchal scene
- Moltisanti
Tak stary każdy się wypiął na biednego tedzika. Chlop nie umie stworzyć związku, ziomków musi znajdywać co chwilę innych, ci co się bujają na jego filmach to juz jakies totalne przydupasy zazwyczaj ale tedzik to na pewno zawsze ten spoko koleś
relacja z Numerem świetnie pokazuje jakim on jest człowiekiem, chlop dosłownie obrazil się na to ze Numerowi nie chciało się nagrywać.
Akurat to że jest sławny i pomimo tego ludzie się od niego odwracają zamiast grzać się w jego jakimś tam blasku to świadczy o nim raczej gorzej niż lepiej
Akurat to że jest sławny i pomimo tego ludzie się od niego odwracają zamiast grzać się w jego jakimś tam blasku to świadczy o nim raczej gorzej niż lepiej