Szukam kawałka
- Don Ciccio
Re: Szukam kawałka
Wrzucam w spoiler bo ciężko znieść jego gębę.
- Bryx Fenrir
@Don Ciccio dziękuję pięknie 
- ConeyIsland
Kolegę @phobos trzeba było zapytać 
xD no ta scena jest przyjebana
Kiedyś widziałem jak ktoś promował swoją płytę hasłem w stylu "każda płyta jest unikatowa" lub "sam skomponuj ten album". Jeśli dobrze pamiętam to chodziło tam o to że podczas zamawiania płyty miałeś wybrać kawałki które ci przyślą. Kojarzy to ktoś?
- marco_pantani
szukam klipu do starego numeru Miszela Kinder x Misiunia - Mleczna kanapka
był tu
ale jest prywatny
był tu
ale jest prywatny
Spoiler
zwracam honor
- marco_pantani
Jak się nazywa remix belmondo w którym był zbiór kilku kawałków i kilku bitów? Było murzynek Bambo zakładam czapę na łeb, czapę na czambuł i potem przejście na te tereny.
Nie mogę tego znaleźć
Nie mogę tego znaleźć
zwracam honor
szukam nuty w której refren był na melodię podobną do scorpions - white dove a w tekście było coś tam "walka o lepsze jutro to twój najlepszy deal"
Mało pamiętam, z 6-7 lat temu sobie katowałem polski rap, była tam wzmianka o zgubionym portfelu na osiedlu, ale czy osoba która to nawijała szła pijana czy po prostu spacerowała to tego nie wiem, jeśli to jest dalej na YT to zgaduje Ze ma z 20k wyswietlen max. Jak mi się coś przypomni to dopisze pls help
Chłop się najebal chodził po osiedlu zgubił portfel chyba i jakiś tekst że "zrobiłeś to znowu".
Chłop się najebal chodził po osiedlu zgubił portfel chyba i jakiś tekst że "zrobiłeś to znowu".
O zgubieniu portfela było w Zioło - Nigdy nie jest źle na tyle, ale nie mam pojęcia, czy o to może chodzić.
Dziękuje za propozycje, niestety to nie to.
Utwór którego szukam na pewno nawijany był przez rapera o młodszej barwie głosu, których był wysyp w tamtych czasach.
Do maina sie nie przebił bo domyśliłbym się ksywki w koncu, więc noname jakiś.
Życiowy tekst czasów studenckich, gdzie co drugi najebus mógł se odpalić te nutke po melanżu żeby nie było aż tak smutno po zgubieniu fantów
Utwór którego szukam na pewno nawijany był przez rapera o młodszej barwie głosu, których był wysyp w tamtych czasach.
Do maina sie nie przebił bo domyśliłbym się ksywki w koncu, więc noname jakiś.
Życiowy tekst czasów studenckich, gdzie co drugi najebus mógł se odpalić te nutke po melanżu żeby nie było aż tak smutno po zgubieniu fantów
@Bobi
Oj też nie to, sprawdziłem 1.1k utworów polajkowanych przeze mnie na YT i tego nie znalazłem.
Albo nie miałem tego polubionego, albo, co bardziej realne, zostało usunięte
Oj też nie to, sprawdziłem 1.1k utworów polajkowanych przeze mnie na YT i tego nie znalazłem.
Albo nie miałem tego polubionego, albo, co bardziej realne, zostało usunięte
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- Bryx Fenrir
Szukam numeru, w którym udział wzięli Kaczor BRS, Fazi i chyba Gang PP, był do tego teledysk, i numer nazywał się 'pojebańcy..' czy jakoś tak, za nic nie mogę tego znaleźć
Place 200zl blikiem za tytuł piosenki
Witam
Szukam piosenki którą słyszałem w okolicach lat 1999-2002. Jedyne co pamiętam to że w teksy chyba był o przyjazni itp i przewijało się tam w tekście coś o tym że idę przez loch a przyjaciele przyswietlaja mi jak pochodnia ale coś podobnego. Na pewno było tam o lochach pochodni i przyjaciołach. Z tego co pamiętam to autor rapował to niskim i chyba zachrypniętym głosem. Z tego co kojarze to w jakiejs czesci utworu przewijala sie melodia jak z poczatku piosenki Kasi Kowalskiej Ten Czas. Nagroda jeśli ktoś to zna i poda tytuł o który mi chodzi płacę blikiem 200 zł. Sam staram się odszukać tą piosenkę od lat ale bez skutku. Mógł to być jakiś nielegal bo w tamtych latach dopiero wchodziła Viva i popularność Polskiego hip hopu. Pozdrawiam.
Szukam piosenki którą słyszałem w okolicach lat 1999-2002. Jedyne co pamiętam to że w teksy chyba był o przyjazni itp i przewijało się tam w tekście coś o tym że idę przez loch a przyjaciele przyswietlaja mi jak pochodnia ale coś podobnego. Na pewno było tam o lochach pochodni i przyjaciołach. Z tego co pamiętam to autor rapował to niskim i chyba zachrypniętym głosem. Z tego co kojarze to w jakiejs czesci utworu przewijala sie melodia jak z poczatku piosenki Kasi Kowalskiej Ten Czas. Nagroda jeśli ktoś to zna i poda tytuł o który mi chodzi płacę blikiem 200 zł. Sam staram się odszukać tą piosenkę od lat ale bez skutku. Mógł to być jakiś nielegal bo w tamtych latach dopiero wchodziła Viva i popularność Polskiego hip hopu. Pozdrawiam.
Liroy - Twoya coorka
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Szukam kawałka Bambi, usłyszałem to na jakiejś relacji na fejsie, i jest chyba refren o młodości, powrocie do młodości, że wtedy było fajniej i prościej, coś takiego. Ktos wie?
- Bunnymen77
Szukam kawałka goscia, który siedział w Anglii, zrobil chyba jakies kwitflipy na plytach. Wydał bardzo dobrą EPkę i tam był kawałek zdaje sie PRZD - powinienem rzucic zioło dawno. Odswiezylbym sobie to EP, ale bez ksywy nie mogę znaleźć nic.
anglia, jakieś krzywe akcje z hajsem - brzmi trochę jak Boguś Mahbbob aka #emdoadoha aka #elbogdane
ale kawałka o takim tytule od niego to nie kojarzę
ale kawałka o takim tytule od niego to nie kojarzę