Afrojax w swojej audycji radiowej w Trójce ma segment "Nie tak to leciało" - w skrócie zmienia wersy i dubbinguje je przez AI.
Wziął na warsztat "Następną stację" i po prostu leżę ze śmiechu co on tam pozmieniał
od 36:20
Ostatnio zmieniony 21 maja 2024, 13:04 przez Telefunken, łącznie zmieniany 1 raz.
Znacie jakieś kawałki w podobnym klimacie? W sensie pachnie mi browarkiem ze znajomymi. Jak go słyszę, to od razu jakoś weselej Proszę się nie krępować.
Musiałem szukać, bo spadła wersja z teledyskiem
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Taa dzięki myślałem o tym też, ale tak się zastanawiałem, bo taki spizgany ten bit. Robię dla ziomeczka na 30stke playliste i chcę wcisnąć jakieś dobre rapsy. To już nie to pokolenie rapowe ale siądzie myślę. On fan kiedyś Solar/Bialas czy też Legend płynących z tych okolic #skajsdelimit . Tak sobie myślę jakie kawałki Solar/białas ma imprezowe, to tylko Hajlajf mi przychodzi do głowy. Pamiętam jakby to wczoraj wychodziło. Chociaż jak teraz słucham sobie tekstu, to czuję lekką żenadę ;D Jak zajrzy tu jakiś fan S/B, to proszę o więcej. Będę jutro przeglądał swoje składanki.
Wygrzebałem jeszcze jedno złoto z dysku.
Proszę więcej w takim klimacie. Mam nadzieję, że mnie ktoś zaskoczy i przypomni jakiegoś sztosa.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
myron pisze: ↑22 maja 2024, 22:06
Znacie jakieś kawałki w podobnym klimacie? W sensie pachnie mi browarkiem ze znajomymi. Jak go słyszę, to od razu jakoś weselej Proszę się nie krępować.