Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
500
74%
Nie
178
26%

Liczba głosów: 678

Awatar użytkownika
kaczuholek

Re: Belmondo

Post autor: kaczuholek »

tsuko pisze: 11 paź 2019, 19:35 nie ma opcji żeby on tam się pojawił, jak zwykle klepie kutasa byleby troche atencji wyłapać
tez tak myslalem najpierw ale w sumie to ziomek robił juz takie przypaly ze wbita na taki koncert nie bylaby czyms specjalnie grubym w porównaniu, do tego podkreślał ze ma paralizator przy sobie zawsze i cos tam jeszcze
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

podobno rafalala obsrała zbroje i mówi że się pociąg spóźnił więc dymy odwołane
za to perfidnie wstawiła numer telefonu młodego g na snapa tfu
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

szpilman pisze: 11 paź 2019, 20:55
KolektywneOswiecenie pisze: 11 paź 2019, 19:22 Ktoś się tam wybiera, żeby zdawać na żywo relację? Swoją drogą, przydałoby się wyłonić ślizgawkowego reportera na potrzeby takich akcji, można by założyć patronajta i dotować wyjazdy oraz wszelkie koszty z tym związane.
Aż mi się przypomniało jak jakiś slizger wówczas rok temu nasciemnial w relacji live dotyczącej dissu SB mafijij i dixonow że jest na koncercie czy cos. Śmieszne to było i tekst że ktoś wespnie się na słup żeby zadąć w róg i wtedy się zacznie xd
Ponad rok temu, to był SWN

http://slizg.eu/viewtopic.php?p=3243413#p3243413
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Aka M

Post autor: Aka M »

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:30 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
KolektywneOswiecenie

Post autor: KolektywneOswiecenie »

szpilman pisze: 11 paź 2019, 20:55
KolektywneOswiecenie pisze: 11 paź 2019, 19:22 Ktoś się tam wybiera, żeby zdawać na żywo relację? Swoją drogą, przydałoby się wyłonić ślizgawkowego reportera na potrzeby takich akcji, można by założyć patronajta i dotować wyjazdy oraz wszelkie koszty z tym związane.
Aż mi się przypomniało jak jakiś slizger wówczas rok temu nasciemnial w relacji live dotyczącej dissu SB mafijij i dixonow że jest na koncercie czy cos. Śmieszne to było i tekst że ktoś wespnie się na słup żeby zadąć w róg i wtedy się zacznie xd
Zabawne, że o tym wspominasz, bo śledzeniu tamtej afery, towarzyszyły emocje podobne do tych, których doświadczamy tutaj, oczywiście w dużo mniejszej skali, ale sam posmak jest identyczny. Dobre to były czasy, choć ciężkie.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333

- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

Jak ono w ogóle ma na snapie?
MOB
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Mystair pisze: 11 paź 2019, 21:21 Jak ono w ogóle ma na snapie?
Chyba rafalalashow
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
SxE

Post autor: SxE »

nie zdziwiłbym się gdyby ten debil rafalala serio poszedł na jakiś koncert, chociażby po to żeby wyłapać wpierdol, zrobić aferę na całą Polskę, pierdolićo dyskryminacji i domagać sie jakichś odszkodowań
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

długo się śmiałem z foliarzy, ktorzy węszyli akcję promocyjną, ale po tym co GPS daje dzisiaj sam zaczynam w to wierzyć. Wartości chrześcijanskie :bowdown: Leszek honorowy member :bowdown: GPS piszący książkę :bowdown: przecież to się czyta jak posty uż. bortwick, prowo z kategori ewidentnych
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Snus

Post autor: Snus »

Dobra, panowie, powiedzmy obie szczerze - temat jest już skończony i nie ma co czekać na jakieś rewelacyjne niusy, GPS zakłada sektę, Doni prawdopodobnie wysra się nawet na cięcie maczetą, bo to co chciał osiągnąć - czyli upokorzenie Belmondziaka - zrobiło się samo, Hewra będzie wypuszczać nowe kawałki ale po wywiadzie u Winiego stracili 90% magii, tylko Poldon będzie dalej robił git muzyczkę, Rafalala będzie dalej szukać kolejnych ofiar, tutaj nic nowego się nie stanie. Może wyciekną jakieś filmiki z G w roli głównej, które *jeszcze bardziej go upokorzą*, ale wiadomo że szacunku uliczników nie będzie miał, być może wróci za nie wiem, rok po odwyku i będzie robił spoko muzyczkę, ale możliwe też że się wysra na to i stwierdzi że hh = narkotyki i zacznie sobie nowe, ułożone życie zwyczajnego człowieka po przejściach - jeśli tak to mam nadzieję, że mu się uda. Książka GPSa to na 999% będą rozwinięte jego wysrywy które wrzucał wcześniej o sobie jako o wielkim wojowniku mobbylonu, których nie da się czytać, bo są najzwyczajniej w świecie nudne.
Sama nazwa "Mobbylon" brzmi jak jakaś kopia klasyka typu "Tertris", albo "Pack-Man". Kibicuję Uszatkowi, ale odhaczam profil Maczetnika, bo tam czeka Was tylko napinka wymierzona w stronę każdego, kto powie coś nie po myśli Nowego Papieża Mobbyn.
Mimo, że sam otarłem się o jakieś mega przypały pod wpływem różnych rzeczy, to ta historia nauczyła bardzo dużo i osobiście wiem, że nie chciałbym przekraczać pewnych granic.
Moim zdaniem pora na ostateczne podsumowanie przez SWN i zamknięcie tematu, bo tutaj nic już się ciekawego nie stanie.
A najlepiej byłoby go przypiąć jako dokument tej połowy dekady i przestrogę.
Pozdro.
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

To jak to Mobbyn się w końcu nazywa
#freefromage

GVMBLER
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Post autor: maly mefedronik »

a ja podbije. Nigdy się nie dowiesz, jak się nazywa Mobbyn, bo GSP nie powiedział.

Typeczek wrzucił na grupke filmik z koncertu (diss na Rafalale XDDD)
Generalnie wbiło z 30 osób może trochę więcej
Zagrali po minucie z 5 kawałków z mixtapeu
zwrotki młodego G leciały w okrojonym wydaniu a nowy członek mobbyn nazywa się tony hawk XD
O gustach się nie dyskutuje ale nie spodziewajcie się fajerwerków na mixtapie panowie

zróbmy rzeczywiście jakiś oddzielny temat dla poczynań tego ananasa GSP, bo myślę, że jeszcze parę bekowych wydarzeń może być
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

Koło 40 osób było, 22 się zaczal koncert zamiast 20.30, z mixtape były z 4 nutki ale zwroty belmonda wycięte, bez rewelacji, nowy członek mobbylonu nazywa się tony Hawk xdddd OG wbił na koncert co było mocno na + miał być yomenik ale się nei wyrobił
Taka relacja gdzieś na grupie na fb tez
Aka M

Post autor: Aka M »

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:29 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Post autor: maly mefedronik »

Aka M pisze: 12 paź 2019, 3:05 4/5 Pewnie ze ślizgawki :bowdown:
no nie mordo, z tego co widać na tym filmiku dopisek, że osoby poniżej 16 roku życia muszą przynieść zgodę rodziców znalazła się na plakacie nie przez przypadek
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

za minute live u Doniza na insta
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

Spoiler
Obrazek
Wyobraziłem to sobie xD
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
runiek

Post autor: runiek »

:bowdown: :bowdown:
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

był ten live?
MOB
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

:bowdown:
w związku z czasowym mam nadzieję zniknięciem postaci Belmonda o tytuł mojej ulubionej postaci uniwersum hewra/mobbyn walczą gsp i oyche, to będą epickie zapasy :lol:
ODPOWIEDZ