Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
kaz odkad nie ma o czym rapowac bo juz wszystko powiedzial to przeglada hoodville i cityboys na instagramie, nie widze innej opcji od ostatnich x lat
ale spoko wychodzi to zaadaptowane do polskich podworek z ta resztka sznytu jego co mu pozostala
chociaz tyle ze troche dystansu do siebie nabral i sie bawi na tych teledyskach a nie siedzi jak lamus albo pokazuje bok ryjca nadetego tylko
ale spoko wychodzi to zaadaptowane do polskich podworek z ta resztka sznytu jego co mu pozostala
chociaz tyle ze troche dystansu do siebie nabral i sie bawi na tych teledyskach a nie siedzi jak lamus albo pokazuje bok ryjca nadetego tylko
Dobry utwór muzyczny.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- scam_sakawa
Nudna piosenka, zero zaskoczenia
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Kazek aktualnie jest raperem, który wypuszcza 1 albo 2 słuchalne numery w roku. To jeden z tych słuchalnych
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- gods bidness
Moim zdaniem to czyni go polskim Jayem Z. Jay tak gdzieś na drugiej, trzeciej płycie miał taki przelot, żeby na siłę szukać jakiejś pozy do zdjęcia, które trochę ukryje brzydką mordę. Ostatnio sobie słuchałem vol. 1 na winylu, patrzę se patrzę na tą okładkę i coś mi przypomina ten jego ryj i ustawienie. I po chwili wpadłem na to, że przypomina instagram bałagana.

-
bobermann3000
imaginary players...
Dodano po 9 minutach 1 sekundzie:
zobaczymy co tam nawinie na ćpaj stajlu
Dodano po 9 minutach 1 sekundzie:
zobaczymy co tam nawinie na ćpaj stajlu
Chłop rozkminia miny jakie robi inny chłop raper. Da się być bardziej zesty???gods bidness pisze: ↑22 maja 2024, 14:51Moim zdaniem to czyni go polskim Jayem Z. Jay tak gdzieś na drugiej, trzeciej płycie miał taki przelot, żeby na siłę szukać jakiejś pozy do zdjęcia, które trochę ukryje brzydką mordę. Ostatnio sobie słuchałem vol. 1 na winylu, patrzę se patrzę na tą okładkę i coś mi przypomina ten jego ryj i ustawienie. I po chwili wpadłem na to, że przypomina instagram bałagana.
![]()
chyba tylko mienie linktree w podpisie to przebije
jaranko było snippetem i jest jaranko numerem, zajebiste
- bialyjelen
storytelling wiec wiadomo ze bangla
Kaz wygląda jak kurwa Książulo
e; książulo nieporządek
e; książulo nieporządek
Ostatnio zmieniony 22 maja 2024, 16:49 przez frikz, łącznie zmieniany 1 raz.
styl zakręcony jak czas akkusativ
- marmolad_k2
odcinanie kuponów
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
dobry letniaczek, ale bujac do nawijki w klipach zeby nie wygladac jak ciucmok to on sie nigdy nie nauczy