Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
kasuj to z internetu
lista zostala zaktualizowana
@WHITE jak nie masz jaj zostawić to nie pajacuj na drugi raz
No niezla musiala byc atmosferka w reprze miedzy Lewym a Glikiem
https://x.com/kamilglik25/likes
Spoiler
moze tak ale kogo glik obchodzi, zwykły kretyn od zawsze. Wątpię by Lewy się nim przejmował
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Cash nie jedzie, oficjalnie bo poobijany, ale generalnie nic wielkiego jeszcze tej kadrze nie dał i czuję że Probierzowi to nawet na rękę.
bardzo dobrze że nie jedzie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
- FruitOffTheWall
O Kamilu Gliku nie mogę wypowiedzieć się zle no może prócz tego, że mam czasem ma memiczną mordę na fotkach
.
Lewy dla mnie chujowy typ kapitana, bardzo bezjajeczny czuje, że nie umie ich zmotywować i łeb został wyprany przez żonkę bawiąca się z Latynosem na tiktoku. Ale dobra nie będę wpierdalał się w sprawy łóżkowe Robercika, bo ni chuja to nie jest ważne.
Chciałbym, żeby pojechał Marczuk i kurwa mam dylemat z tym Miłkiem, bo ile chłop goli nie najebie, jakiej formy nie będzie mieć, to i tak nic na euro nie strzeli, bo taki jest Milik w kadrze CHUJOWY.
Spoiler

Chciałbym, żeby pojechał Marczuk i kurwa mam dylemat z tym Miłkiem, bo ile chłop goli nie najebie, jakiej formy nie będzie mieć, to i tak nic na euro nie strzeli, bo taki jest Milik w kadrze CHUJOWY.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Nie no ziomuś gdzie Milika brać, wydaje mi się, że bardziej się nadają Buksik i Piątek co tam lądują u Turasów + pewnie klasycznie Lewy i Świderski
Milik od EURO 2016 całe 6 goli w kadrze, dajcie kurwa już mu spokój
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
elekcjoner Michał Probierz ogłosi w środę szeroką, 29-osobową kadrę na Euro 2024. Jak dowiedziało się TVPSPORT.PL, na liście pojawi się trzech piłkarzy reprezentujących kluby PKO BP Ekstraklasy. Są to: Taras Romanczuk, Kamil Grosicki i Bartosz Salamon.
Salamon
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- bialyjelen
Marczuk eh
co was tak boli ten arek milik powiedzcie
co was tak ten arek milik boli? że piłkę podczas euro nad bramkę wypierdoli?
ZAKAZ
Zamiast patrzeć na aktualną formę to ten bierze Salamona, który był tragiczny w ostatnich meczach, chyba już mu całkiem ten doping zszedł. Jak my mamy cokolwiek tam ugrać jak będzie wybór między Salamonem a Bednarkiem.
Jaka to różnica czy będzie grał Milik, Buksa czy Piątek 
nic na potem