Taconafide - SOMA 0,5 mg + 0,25 mg (2018)
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: Taconafide - SOMA 0,5 mg + 0,25 mg (2018)
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- oKulTywowany
to sie nazywa movement
This page is no longer available.
Świetny album. Zarzuty o bycie 'produktem' totalnie nieprzemyślane i wyssane z palca. Gdyby ten album miał być przekalkulowanym produktem to by naruchali bengierów i Madagaskar 2, a nie nudne wysrywy o smutnym życiu celebrytów. Słucham całości do dziś
kuba fifi to republika
kuba fifi to republika
- SuperRapMaster
Ponoć nagrali to, żeby grać razem koncerty.
- oKulTywowany
ponoć Mata nie chciał być nigdy bananem
This page is no longer available.
- Moltisanti
Podobno mają pościel haftowaną w dolce
- MartchinFleent
Solowo nie słucham za dużo ani jednego ani drugiego, ale taconafide co jakiś czas wlatuje na głośnik
podbijam.
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam 
zwlaszcza druga plyta i zaproszenie gosci wedlug jednego jedynego klucza, ktorym bylo: KARTA NA CZASIE YOUTUBE tlumaczy, ze to wcale nie mial byc skok na bank, tylko spojny, ambitny projekt. a ze akurat popularni wtedy byli keke czy paluch, ktorzy ze swoim brzmieniem i tekstami pasowali do emotraczkow i chwalenia sie kasa mniej wiecej jak martyniuk do filharmonii, podobnie zreszta balagan do podsiadly, to juz chuj z tymDrmz pisze: ↑31 paź 2021, 12:21 Świetny album. Zarzuty o bycie 'produktem' totalnie nieprzemyślane i wyssane z palca. Gdyby ten album miał być przekalkulowanym produktem to by naruchali bengierów i Madagaskar 2, a nie nudne wysrywy o smutnym życiu celebrytów. Słucham całości do dziś
kuba fifi to republika
Nom, szczególnie, że wydali pewnie obrzydliwe pieniądze na te featy i zaprosili 96% najpopularniejszych mejstrimowców na jak sam zauważyłeś drugą, bonusową płytę, która bodajże nie była nawet dodawana do podstawowej wersji. Zajebisty marketing jakiś geniusz musiał to wymyślić.
- stratemirat
Wcale tego nie obliczyli na hajs, dlatego najczęściej odsłuchiwanym kawałkiem z całego projektu Taconafide na Spotify jest remix z Bedoesem 
...dlatego, że Bedi tam zabawnie krzyczy MAMOOOO i gimbom się to podoba. Nie mam zamiaru się z wami kłócić, tym bardziej, że mogę przecież nie mieć racji.
Nie jestem dickriderem żadnego z powyższych, niemniej akurat Quebo czy Taco uważam za raperów, którzy mają totalnie w chuju kalkulacje i tanie zagrania dla pengi, bo doskonale wiedzą, że i tak na tym zarobią. Dlatego wydają płyty kiedy mają na to ochotę i nagrywają albumy takie jakie akurat chcą nagrać. A SOMA po prostu w żadnym miejscu nie brzmi jak kompilacja hiciorków, która ma się dobrze sprzedać i nabijać pierdyliardy wyświetleń. Nawet Tamagoczi nie jest imo numerem z jakimś oczywistym potencjałem do latania na pętli w radio. Przecież to niegłupio poskładany niezły numer hiphopowy, po prostu Forest odjebał taką robotę tym bitem, że to wpada w ucho. MOIM ZDANIEM cnie
Nie jestem dickriderem żadnego z powyższych, niemniej akurat Quebo czy Taco uważam za raperów, którzy mają totalnie w chuju kalkulacje i tanie zagrania dla pengi, bo doskonale wiedzą, że i tak na tym zarobią. Dlatego wydają płyty kiedy mają na to ochotę i nagrywają albumy takie jakie akurat chcą nagrać. A SOMA po prostu w żadnym miejscu nie brzmi jak kompilacja hiciorków, która ma się dobrze sprzedać i nabijać pierdyliardy wyświetleń. Nawet Tamagoczi nie jest imo numerem z jakimś oczywistym potencjałem do latania na pętli w radio. Przecież to niegłupio poskładany niezły numer hiphopowy, po prostu Forest odjebał taką robotę tym bitem, że to wpada w ucho. MOIM ZDANIEM cnie
- KillerCroc
No kto by się spodziewał, że najczęściej odsłuchiwanym kawałkiem z całego projektu jest kawałek w którym znalazło się trzech najczęściej słuchanych raperów w Polsce w tamtym czasiestratemirat pisze: ↑01 lis 2021, 17:38 Wcale tego nie obliczyli na hajs, dlatego najczęściej odsłuchiwanym kawałkiem z całego projektu Taconafide na Spotify jest remix z Bedoesem![]()
Drmz +1 wszystko w tym temacie
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
nie podobalo mi sie jak wyszlo, nie podoba mi sie to w 2021 roku jak zdarza mi sie cos pojedynczego uslyszec z tego
miałkie to jest po prostu, w wiekszosci nudy straszne, czasem irytujace (refreny w kryptowalutach i ekodieslu)
intro calkiem fajne jest w sumie i obie wersje 8 kobiet, tyle dobrego z tego pamiętam
miałkie to jest po prostu, w wiekszosci nudy straszne, czasem irytujace (refreny w kryptowalutach i ekodieslu)
intro calkiem fajne jest w sumie i obie wersje 8 kobiet, tyle dobrego z tego pamiętam
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
- SuperRapMaster
Pamiętam czasy liceum, jesień 2019, sala od informatyki. Nic się nie działo, więc moje dwie znajome gadały ze sobą
-puśćmy jakąś muzykę
-a jaką
-hmm... Tamagotchi?
-ale to już jest stare
Byłem wtedy lekko w szoku jak Marysia, bo ja wtedy słuchałem Rakima sprzed ponad 30 lat, a mój tata Black Sabbath sprzed prawie 50 lat, a ona mówi, żeby muzyki sprzed 1,5 roku nie słuchać, bo jest stara
-puśćmy jakąś muzykę
-a jaką
-hmm... Tamagotchi?
-ale to już jest stare
Byłem wtedy lekko w szoku jak Marysia, bo ja wtedy słuchałem Rakima sprzed ponad 30 lat, a mój tata Black Sabbath sprzed prawie 50 lat, a ona mówi, żeby muzyki sprzed 1,5 roku nie słuchać, bo jest stara
- scam_sakawa

Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Może chodziło im o to, że się przejadło, pamiętam że w 2018 nie dało się uciec od tej piosenki, leciała nad jeziorem, na boiskach, wszędzie gdzie była młodzież.
No to ja mam tak za każdym razem gdy ktoś mówi, że słucha starego queb. To ja sie wtedy pytam a to znaczy że słuchasz Ekletkyke albo ezoteryke. A oni mi mówią że o czym ja mowie im chodzi o Taconafide albo EgzotykeSuperRapMaster pisze: ↑19 maja 2024, 11:29 Pamiętam czasy liceum, jesień 2019, sala od informatyki. Nic się nie działo, więc moje dwie znajome gadały ze sobą
-puśćmy jakąś muzykę
-a jaką
-hmm... Tamagotchi?
-ale to już jest stare
Byłem wtedy lekko w szoku jak Marysia, bo ja wtedy słuchałem Rakima sprzed ponad 30 lat, a mój tata Black Sabbath sprzed prawie 50 lat, a ona mówi, żeby muzyki sprzed 1,5 roku nie słuchać, bo jest stara![]()
- marmolad_k2
TĘSKNIĘZASTARYMKANYEQUE
-
JastrzabHBO
jak człowiek jest trochę bardziej dojrzały niż 20 lat to teksty taco są tak wtórne i nudne. Jedynie co fajne w nim to że ma ucho do bitów ale teksty to 
- SuperRapMaster
Taco to taki Łona, tylko że nudny.