Fifa
Moderator: con shonery
Re: Fifa
Ten jak wszystkim transfer profity liczy
-
FÜRDIEGANG
Nie po to tyle zapieprzam, zeby przychodzil taki Błażej i trafial Pogbe...
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
- bloodyhell
rynek nie odczul bo absurd wymogi EA wymyslilo. na jakie ikony zbieracie tokeny? ja bede grindował te zadania na ferdinanda chyba, reszta do kitu raczej
Chyba Kluivert lub Crespobloodyhell pisze: ↑12 paź 2019, 4:39 rynek nie odczul bo absurd wymogi EA wymyslilo. na jakie ikony zbieracie tokeny? ja bede grindował te zadania na ferdinanda chyba, reszta do kitu raczej
-
FÜRDIEGANG
absurdalnie sa te wymogi i zapewne zadnej ikony nie ogarne
ex-AlmostDivine
-
UlicaRzadzi
Fajna sprawa z tym wymuszaniem zostawiania sobie jakiś zawodników z paczek, żeby ugrać sobie te swapy na ikony (chociaż ja i tak zawsze zostawiam sobie karty pod sbcki i tak są gówno warte, a co mi nawet z 10k, ja im więcej monet mam, tym bardziej bezmyślnie je rozpierdalam), o ile te wymagania są takie o, na luźno do zrobienia, to czekam na następne 12, które być może będą absurdalne. Dalej jestem zdania, że sbc o ikony > to coś. Nie dość, że można było z robić kiedy się chce (tak wiem na początku były ikony 30 dniowe) to jeszcze chociaż były paczki za to. Tutaj granie jakimś gówno składem, żeby sobie ikonę zrobić. Pierdole, dobrze że mi Sonaldo wyleciał, bo gram te wyzwania 4-4-2: https://www.futbin.com/20/squad/9457241, takim dokładnie z włoskiej, już i tak mi 2 ligi zostały i w jednej ostatni mecz + 9 meczy w fut champions i te wyzwania z arcyciekawego squad battles, gdzie kurwicy chyba dostanę. Jak nie wyjebią czegoś z kosmosu to zrobię sobie Drogbę, reszta ikon to tak średnio mi się podoba. Wziąłbym Crespo, ale jakby był w primie, ewentualnie zastanawiałem się nad tym Ferdinandem i wtedy jeszcze mógłbym przygarnąć Jay Jaya, ale raczej Drogba.
- Cz4rny1337
- Moderator
Zmieniłem na IPv4 w tym jebanym UPC, odtworzyłem bazę danych ps4 i dalej chujnia przeokrutnie nie da się taj kurwa grać

u mnie w tym tygodniu chodzi przepięknie
10-0 start, najlepszy jaki miałem w historii mojej gry
teraz przejebałem 2:3 z jakimś typem co miał skład chyba za 10 mln i mi jebnął Pogba w 89 na 2:3
nie chce już grać bo pewnie streak w pizde się teraz zacznie, no ale musze chociaż te 4 jeszcze
polecanko 41212 z bocznymi żeby schodzili do środka i podchodzili pod podanie
10-0 start, najlepszy jaki miałem w historii mojej gry
teraz przejebałem 2:3 z jakimś typem co miał skład chyba za 10 mln i mi jebnął Pogba w 89 na 2:3
nie chce już grać bo pewnie streak w pizde się teraz zacznie, no ale musze chociaż te 4 jeszcze
polecanko 41212 z bocznymi żeby schodzili do środka i podchodzili pod podanie
-
UlicaRzadzi
Wczoraj też grałem z jakimś typem co miał skład za kij go wie ile. Dwie ikony, C. Ronaldo, Van Dijków i inne chore gówna jak strzeliłem mu na 4-1 to się pewnie zdenerwował i wyszedł. Ja to osobiście nienawidzę grać z słabszymi składami, mam już z góry takie przeświadczenie, że zaraz coś się wyleje, gość mnie udupi albo jest dobry w tą grę. U mnie bilans 7-2, ale na dziś to ja mam dość tej jebanej gry. Wczoraj robiłem te fut swapy, dziś zagrałem te 9 meczów i mnie lekka kurwica bierze. Te fut champions wypacza emocje, się gra dla tych jebanych winów perfidnie i lekko zabija to fun z gry. Jak nie grałem w tamtej fifie tego fut champions od początku to tak na to nie patrzyłem. Wbiję golda 3 i będę zadowolony jak na ten weekend, jeszcze i tak pewnie jak wyrobię grał te emocjonujące squad battles, żeby te swapy dobić i ostatnia liga mi zostanie i będę miał te 12 swapów. Już wybiegając w przyszłość mam nadzieję, że przywrócą sbc o ikony w następnej fifie. To coś jest fu i ble. Po prostu słabe.
no i 11-2, niestety sfrajerzyłem i dałem sobie jebnąć w 120 i przejebałem karne
chuj tam, nie gram dzisiaj więcej
jutro zobacze jak serwery i jak mi będzie szło
jak chujowo to biore g3 i nara
jak będzie tak fajnie to postaram się wbić to g1
te swapy nie są jakieś mega przejebane, ale wątpie czy mi się będzie chciało robić te bardziej męczące
ale takiego Crespo czy Carlosa to można powinąć dość łatwo
chuj tam, nie gram dzisiaj więcej
jutro zobacze jak serwery i jak mi będzie szło
jak chujowo to biore g3 i nara
jak będzie tak fajnie to postaram się wbić to g1
te swapy nie są jakieś mega przejebane, ale wątpie czy mi się będzie chciało robić te bardziej męczące
ale takiego Crespo czy Carlosa to można powinąć dość łatwo
-
UlicaRzadzi
Fut champions uważam za zakończone 14-5, nawet nie próbuje dalej, wysysa to siłę do dalszej zabawy. W tym momencie Son ma 64 mecze 70 bramek i 28 asyst, wszystko DR i FC, głównie DR. Dobrze się gościem gra.
Na jakiej kamerze gracie ? Ja osobiście telewizyjna3, współpracy niby całe boisko widać, ale dla mnie to kamera pod jakieś 50 calowe tv.
Dobiję sobie tylko dziś na wyjebce trochę punktów do SB, jednocześnie robiąc te zadania pod swapy. Fajnie jakby w miarę sensowna drużyna tygodnia była.
e: Coś ten bug z kondycją to coś dziwnego, bo jak już miałem mało kondycji, nie wiem dokładnie ile, nie zwróciłem uwagi. To gra mi proponowała zmiany w trakcie pierwszej połowy. Już wcześniej miałem wrażenie, że bez kondycji jak już poniżej 80 mają, to szybciej się męczą. Może jestem w błędzie i gra pokazuje tak, bo goście mają mało i przez zmęczenie chce wymusić. W sumie nie mam pojęcia, raczej nie daje kondycji, ale jak już mają bardzo mało do odświeżam ziomeczków.
Na jakiej kamerze gracie ? Ja osobiście telewizyjna3, współpracy niby całe boisko widać, ale dla mnie to kamera pod jakieś 50 calowe tv.
Dobiję sobie tylko dziś na wyjebce trochę punktów do SB, jednocześnie robiąc te zadania pod swapy. Fajnie jakby w miarę sensowna drużyna tygodnia była.
e: Coś ten bug z kondycją to coś dziwnego, bo jak już miałem mało kondycji, nie wiem dokładnie ile, nie zwróciłem uwagi. To gra mi proponowała zmiany w trakcie pierwszej połowy. Już wcześniej miałem wrażenie, że bez kondycji jak już poniżej 80 mają, to szybciej się męczą. Może jestem w błędzie i gra pokazuje tak, bo goście mają mało i przez zmęczenie chce wymusić. W sumie nie mam pojęcia, raczej nie daje kondycji, ale jak już mają bardzo mało do odświeżam ziomeczków.
- Cz4rny1337
- Moderator
Gra/grał ktoś kroosem? Warto czy chujnia przez ten pace? Jako jeden z 3 środkowych (raczej na boku)

Ale po chuj ci ten kroos? On poza wysokim overalem i podaniami na 90 nie ma nic do zaoferowania. Zależy jaki masz styl gry, ale do srodka pola to albo wysokie silne typy, albo jakieś zwrotne wariaty z szybką nóżka i dobrym dryblingiem
- Cz4rny1337
- Moderator
a bo pod zgranie rozumisz, ale juz chyba inaczej to wykminilem, ale brakuje mi jakis 200k XDDD
https://www.futbin.com/20/squad/8298523
W miejsce isco wjechal by Modrić jakiś jak sie dorobie i chyba elegancko
co do akanjiego+burki nie jestem przekonany
jakies propozycje jeszcze? mozna w ogole to wyjebac w kosmos, byle w skladzie byli promes+malen i ta formacja bo chociaz nie probowalem innych to juz znam na pamiec zachowania graczy
https://www.futbin.com/20/squad/8298523
W miejsce isco wjechal by Modrić jakiś jak sie dorobie i chyba elegancko
co do akanjiego+burki nie jestem przekonany
jakies propozycje jeszcze? mozna w ogole to wyjebac w kosmos, byle w skladzie byli promes+malen i ta formacja bo chociaz nie probowalem innych to juz znam na pamiec zachowania graczy

[mention]Cz4rny1337[/mention]
https://www.futbin.com/20/squad/9541676
upgrady
> Semedo, Lenglet i Ter Stegen
> potem Alaba
https://www.futbin.com/20/squad/9541676
upgrady
> Semedo, Lenglet i Ter Stegen
> potem Alaba
-
UlicaRzadzi
Squad Battles Gold 2, z paczki (4 złote,srebrne i brązowe) wypadł Suarez, spoko. Do przodu 70 k za nic.