Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
Polecam taki zestaw jaki mam:
Nike Air Max Vomero 16 - mega wygodne buty do biegania, których używam też do chodzenia
Nike Air Max 1 - wiadomo
Addidas trailrider - mega wygodne do śmigania w terenie
Tommy Jeans technical runner
Plus jakieś buty do garnituru.
Zacząłem myśleć o butach jako teamie, w którym wiadomo pojedyncze buty mogą być gorsze lub lepsze, ale trzeba skomponować zestaw na każdą okazję.
Nike Air Max Vomero 16 - mega wygodne buty do biegania, których używam też do chodzenia
Nike Air Max 1 - wiadomo
Addidas trailrider - mega wygodne do śmigania w terenie
Tommy Jeans technical runner
Plus jakieś buty do garnituru.
Zacząłem myśleć o butach jako teamie, w którym wiadomo pojedyncze buty mogą być gorsze lub lepsze, ale trzeba skomponować zestaw na każdą okazję.
- zemsta1camzata
ja mam dwie pary ultraboostow i spoko są
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Moje w miare nowe airmaxy (w sensie nie ze zajechana 3 lata a noszone sporadycznie maja rok) zaczely w jednym bucie wydawac taki dziwny dziwek przy chodzeniu. Na bank cos z poduszka. Da sie cos takiego naprawic? Gdyby nie to ze maja dla mnie znaczcenie sentymentalne to bym wyrzucil ale no watpie by szewc czym takim sie zajmowal?
szukam jakiegoś buta na upały z siatką w miarę klasycznym kroju, z jakąś nierzucającą się w oczy podeszwą, może być kolorowy a nawet powinien
flyknity multicolory były piękne, wygodne i idealne no ale ich już nie sprzedają
flyknity multicolory były piękne, wygodne i idealne no ale ich już nie sprzedają
nic na potem
Szare ultraboosty są obecnie za 679, pozostałe za 849 - https://www.adidas.pl/ultraboost-1.0-shoes/HQ4200.html
Normalny krój (w przeciwieństwie do tych nowych z kosmiczną podeszwą połowy buta), leciutkie, chyba najwygodniejsze buty jakie nosiłem na równi z wspomnianymi nitkami, przy czym w nitkach czułem się jakbym po każdym krzywym kroku mógł skręcić sobie kostkę, a tutaj i wygodne i stabilne. Wbrew zaleceniom wpierdalam do pralki obwiązane jak roshe i żyją, także z czyszczeniem też łatwo. Tylko no z tą kolorowością lipa.
Normalny krój (w przeciwieństwie do tych nowych z kosmiczną podeszwą połowy buta), leciutkie, chyba najwygodniejsze buty jakie nosiłem na równi z wspomnianymi nitkami, przy czym w nitkach czułem się jakbym po każdym krzywym kroku mógł skręcić sobie kostkę, a tutaj i wygodne i stabilne. Wbrew zaleceniom wpierdalam do pralki obwiązane jak roshe i żyją, także z czyszczeniem też łatwo. Tylko no z tą kolorowością lipa.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nike Go FlyEase, moze Asics (gwarancja stabilizacji i wygody w upalne lato, ale jest duza rozpietosc cenowa i musisz sam zerknac na ich strone). Najlepiej byloby wziac Nike Free Run albo Flyknit (moje ulubione nitki), tylko ciezko z dostepnoscia. Zerknij tez Nike Pegasus.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.