Wkrecilo mnie te kaiju no8, oby tylko byly jakies sezony a nie tydzien w tydzien odcinek bo w takim tempie szybko dogonia mange (ok pewnie beda tez animowac ten kaiju b ale to i tak chyba nie wychodzi 1 chapter/tydzien) a pacing idealny jest teraz, nie ma efektu przeciagania na sile jak w one piece np
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Kalom pisze: ↑29 kwie 2024, 14:27
wbijam.pl jednak zostało ostatecznie porzucone? myślałem, że projekt był wznowiony
Projekt powrócił ale ostatecznie przez to że coraz więcej anime w języku polskim pojawia się na streamingach właściciel stwierdził że nie ma już sensu dalszego prowadzenia strony. Prowadzenie takiej strony nawet w kilka osób pochłania bardzo dużo czasu. Sam projekt był prowadzony przez ponad 15 lat i jeszcze za dzieciaka oglądałem tam anime.
Szkoda. To była moja ulubiona strona do oglądania, chyba żadna inna nie była czytelna jak właśnie wbijam.pl gdzie w bardzo przejrzysty sposób były opisane sezony, odcinki specjalne czy nawet rozrysowana kolejność oglądania niektórych serii (takich jak Fate).
e: Kaiju No8 super się rozkręca, niby typowa historia jakich wiele w shonenach ale wchodzi pięknie.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10
Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
chyba ostatecznym "gwoździem" było podpisanie jakiejś umowy c+ z crunchyrollem w Polsce
szkoda ogólnie, zwłaszcza że te stare tłumaczenia też mogą przepaśc, odpalałem sobie ostatnio jeden odcinek Naruto zeby sobie przypomniec i tłumaczenie było z chuja mega (ale nie pamietam jakie było na wbijam)
a te kajiu faktycznie spoko
ja ogolnie znow spropsuje dungeon meshi na netflixie, początek nudnawy, ale jak się rozkręciło to fabuła wleciała na wysoki poziom
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
koniec pisze: ↑29 kwie 2024, 14:49
Frieren obejrzałem, zaslużony hajp - piękna przygoda i człowiek się tak błogo spokojnie czuje ogladając to, naprawdę super
dokładnie, idealnie to opisałeś. Ostatni raz tak miałem oglądając HxH, pięknie się bawiłem podczas tej przygody. Polecacie coś w podobnym klimacie ?
Frieren obejrzałem, zaslużony hajp - piękna przygoda i człowiek się tak błogo spokojnie czuje ogladając to, naprawdę super
dokładnie, idealnie to opisałeś. Ostatni raz tak miałem oglądając HxH, pięknie się bawiłem podczas tej przygody. Polecacie coś w podobnym klimacie ?
ja bym powiedział, że One Piece momentami jak jesteś gotowy zabrać się za coś takiego, może też Black Clover
no to jest anime, ktorego odcinki powinny trwac 40 min bo mam wrażenie, że jeden to zawsze takie wprowadzenie i potem drugi dopiero wjezdza na pełnej pizdzie
sprawdziło sie 2,5 raza, zobaczymy czy dobijemy do 3
ale ogolnie fajne
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Zacząłem Frieren z waszych rekomendacji i faktycznie świetne jest