dmg96
Re: dmg96
fajny ten sampel, w ogole to jest dobra droga dla ducha tj. epki, teledyski do kazdego trackulca i jest polski viper tylko zeby nikogo w piwnicy nie przetrzymywal, bo szkoda potencjalu ;]
O kurwa mocarny track duszka
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- FruitOffTheWall
pierwszy numer spoko, nie jakiś topowy ale spoczko. Ja mam wrażenie, że duchowi +10 do duchowości (heh) dają klipy, wrzuty na murach nie wiem czy bez klipona by tak dojebane były, a tak
Scieżka pamięci jaaaapierdole, trafia do topki moich trackow ducha. Ale wjazd na bit wow
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Ale forma, to chyba najmocniejsza plyta duszka, ogromny props
sciezka pamieci i miejski stan umyslu sa przemocarne, dobrze wyszla ta lekka zmiana w tekstach bo tutaj lirycznie polka wyzej niz w poprzednich projektach mam wrazenie

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
zajebiste, w ogole ten dmg to jakby zajebisty kontakt dla bitmejkerow co robia jakies powykrecane dziwne bity, bo on i tak poleci na wszystkim po swojemu i wykorzysta potencjal
zajebiste faktycznie

-
akimbbo_upnext
przeciez to jest tak mocna przewozka i az dziwnie, ze mocniej tutaj tego nie pchaliscie w postach
Duszek z tym pieknym utworem rowniez na spotku