maly mefedronik pisze: ↑11 paź 2019, 16:32
A nie było coś, że prawa do Mobbyn ma ktoś tam jeszcze inny? Nie pamiętam sprawy, ale nie było tak że jakieś zamieszanie z tym było?
a DOniz nie ma przypadkiem praw do Mobbyn?
Pytam się Boga co chce, sam nie wiem dokąd ja dojdę w tej grze Pamiętaj o odkopaniu Ślizgawkowej Kapsuły Czasu w 2030
SxE pisze: ↑11 paź 2019, 17:26
Belmondo nawet już sam wyjaśnił że zajebał a GSP był w porządku, ale jego fani na ślizgawce dalej go bronią i jadą po dżipiesie
aż mi was nie żal, nie dziwie się że G tak traktował swoich fanów, bo jak można takich lamusów traktować inaczej
no rozpierdala mnie to trochę, belmondo zajebał 25k, ale dobry chłopaczyna, gps chciwy chuj bo sprzedaje koszulki z napisem mobbyn
SxE pisze: ↑11 paź 2019, 17:26
aż mi was nie żal, nie dziwie się że G tak traktował swoich fanów, bo jak można takich lamusów traktować inaczej
no wiadomo
Swoją drogą chyba Mateusz honorowy member Mabyn był grany mocno, jeśli to co raper GSP mówi jest prawdą i Młody G, który nawijał o anarchokapitaliźmie spisał kodeks Mabyn odwołując się do ONR i Mariana Kowalskiego.
Ktoś się tam wybiera, żeby zdawać na żywo relację? Swoją drogą, przydałoby się wyłonić ślizgawkowego reportera na potrzeby takich akcji, można by założyć patronajta i dotować wyjazdy oraz wszelkie koszty z tym związane.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
tsuko pisze: ↑11 paź 2019, 19:35
nie ma opcji żeby on tam się pojawił, jak zwykle klepie kutasa byleby troche atencji wyłapać
Też tak uważam, no chyba, że planują wielki finał i na scenie pojawiają się wszyscy dotychczasowi aktorzy tego przedstawienia, wyjawiając nam prawdę o tym, co tak naprawdę się tu odjebało.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
KolektywneOswiecenie pisze: ↑11 paź 2019, 19:22
Ktoś się tam wybiera, żeby zdawać na żywo relację? Swoją drogą, przydałoby się wyłonić ślizgawkowego reportera na potrzeby takich akcji, można by założyć patronajta i dotować wyjazdy oraz wszelkie koszty z tym związane.
Aż mi się przypomniało jak jakiś slizger wówczas rok temu nasciemnial w relacji live dotyczącej dissu SB mafijij i dixonow że jest na koncercie czy cos. Śmieszne to było i tekst że ktoś wespnie się na słup żeby zadąć w róg i wtedy się zacznie xd
"...jesteśmymałymicząstkamiwielkichrzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera