Isaiah Rashad
Re: Isaiah Rashad
Dobra przesluchalem i przyjemna plyta, wyroznilbym west savannah i ronnie drake bo to moje kawalki rozpierdalacze na chwile obecna

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
no i zajebioza, tam w sumie każdy track jest dobry i na każdego miałem zajawkę w swoim czasie, więc może tobie też to przyjdzie. Heavenly Father, Shot You Down, a przede wszystkim mój ukochany Menthol... dorastałem z tym albumem, a będąc już dorosłym człowiekiem borykającym się z podobnymi problemami, to wszystko uderza jeszcze bardziej. włączyłem dwa tracki na odświeżenie, skończyłem słuchając całej plyty na wyrywki
z luźnych tracków polecam jeszcze
z luźnych tracków polecam jeszcze
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Propsy, ja w warstwe liryczna sie za bardzo nie wglebialem bo moj skill w jezyku shakespeare'a wystarcza do wytlumaczenia bugu bulgarskim devom ale za to ciezko mi zrozumiec wiekszosc amerykanskich rapow

Piekny kawalek, dzieki za podrzucenie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- przedszkolanek
łap, kremdelakrem wczesnego rashada
Dzieki @przedszkolanek, ten smile zajebisty kawalek
a plytki z yt na razie nie mam za bardzo jak przesluchac ale zapisalem sobie bo jak wlaczylem chwile pierwszy kawalek to tez sie kozacko zapowiadal 
- przedszkolanek
ta płytka z yt to jest półoficjalny bootleg jego numerów z soundclouda tak 2011-13, tam nie ma słabego numeru w odróżnieniu od jego późniejszych projektów, gdzie się już fillery pojawiały
wajb tego rozpierdala
wajb tego rozpierdala
Mój ulubieny raper
CILVIA DEMO to była moja ulubiona płyta gdy dorastałem, rzadko do niej wracam bo melancholia wręcz boli, SUNS TIRADE było kozakiem, no i house is burning też jest super, choć parę fillerow jest, większość od niego mi siada potężnie ogółem
- LowestQuality
Wciąż nie schodzi ze spotify free lunch i headshots, przejebany klimat mają te utwory
Cilvia Demo piękne czasy przypomina, West Savannah czy Shot You Down musi polecieć na przynajmniej raz na początku sezonu letniego, tak pod wieczór, i tak od ponad dekady
The sun's tirade ciut gorzej, ale może ze względu na mniejszy sentyment? Przecież takie Stuck In The Mud czy Wats wrong to też niezapomniane numery
Trzeciego albumu nie słuchałem, wyjebalem się na niego, 5 lat to za długo (ale kawałek z Amindi lubię)
The sun's tirade ciut gorzej, ale może ze względu na mniejszy sentyment? Przecież takie Stuck In The Mud czy Wats wrong to też niezapomniane numery
Trzeciego albumu nie słuchałem, wyjebalem się na niego, 5 lat to za długo (ale kawałek z Amindi lubię)
Schoolboy dzisiaj sprzedał info ze zaraz dropnie coś nowego od Isaiah.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
propsy czekanko