Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
ja go dodałem do narracji tylko, tamto porównanie zestarzało się wiadomo jak
- ConeyIsland
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Sancho mógłby potwierdzić tę tezę, gdyby nie poszedł do tego pierdolnika MU. Z tego co kojarzę, to gdy ją formułowałem, to Sancho był po 3 kozackich sezonach w BVB, a Vini był szybkim murzynem co fajnie kiwa i marnuje setki. Ale Sancho poszedł na Old Trafford, a do Realu przyszedł Ancelotti, przy którym Vini nagle stał się klinicznym snajperem. Tak w dużym skrócie i być może myląc część faktów, bo nie chce mi się sprawdzać.samir pisze: ↑08 maja 2024, 17:27 dobra przypomniałem sobie. nie no sancho mógłby wydostać te tezę z mogiły jeśli zagrałby zajebiscie w finale i podniosł na koniec puchar bo jednak finalnie mówimy o sporcie drużynowym i to jak pomagasz rozpierdalac całym arsenałem bo tak inaczej rozkminiajac tak jak ty bakan to ja bym już sobie dał wyżej yamala niż te parowe vinicusa ale to tak nie działa, vinicius mam wrażenie napierdala te bramki w każdej fazie co roku i do tego nauczył się ogólnie strzelać w prostokąt a nie tylko szybko biegac z minimalnym repertuarem skillsow 2/10 neymara
Niemniej, wiadomo, że dziś ta teza wygląda karykaturalnie (choć po powrocie Sancho do BVB już nieco mniej), ale jednak ten transfer do MU sporo tu namieszał, tym bardziej, że były też jakieś przecieki o jego depresji, czy coś.
Sancho w BVB, przed MU:
18/19 - 12 goli/14 asyst ligowych/3.3 udanego dryblingu na mecz
19/20 - 17/16/2.4
20/21 - 8/11/3.0
Kocur to był. Fakt, że BL często nie weryfikuje, ale oglądanie jego gry to była w chuj zajawka. Zajebisty był. Dla mnie to normalnie był gość z widokami na ZP i wciąż nie wstydzę się do tego przyznać, choć niemal na pewno się to nie wydarzy.
Ps. Z takich nietrafionych prognoz, to jeszcze bardzo wysoko ceniłem potencjał Neto z Wolves i w złym kierunku to poszło. Kto jednak ogląda czasem Wilki, ten widzi że to przekozacki grajek jest, tylko pół życia w szpitalu, więc wiadomo, że już po ptakach raczej, choć niewykluczone, że jeszcze w jakieś Barcy, czy innym Atletico może kiedyś zagrać.
- ConeyIsland
Przecież facet jesienią bawił się w Premier League. Później przyszła kontuzja i po niej nieco obniżył loty. Jak gość dobrze lato przepracuje to znowu możemy go oglądać jak ogrywa wszystkich obrońców w lidze. Guardiola, coś kojarzę, mówił o o nim że wystarczy dać mu piłkę a on zrobi resztę.Bakan pisze: ↑09 maja 2024, 7:37 Ps. Z takich nietrafionych prognoz, to jeszcze bardzo wysoko ceniłem potencjał Neto z Wolves i w złym kierunku to poszło. Kto jednak ogląda czasem Wilki, ten widzi że to przekozacki grajek jest, tylko pół życia w szpitalu, więc wiadomo, że już po ptakach raczej, choć niewykluczone, że jeszcze w jakieś Barcy, czy innym Atletico może kiedyś zagrać.
No bawił się, bo to kozak jest, tyle że to 3 sezon z rzędu, gdzie przez kontuzje ma problem by dobić, do 20 meczów w lidze. To jest potencjał na City, Liverpool, Arsenal, ale z racji zdrowia może skończyć gdzieś poza Anglią właśnie w takiej Barcy, czy innym Interze.
Moim zdaniem nawet pod kątem wszystkich rozgrywek
@Bakan
Sancho to był nawet typowany do ZP z nowych graczy w piłce w barwach BVB. Jego marka zardzewiała, po United, ale już teraz są głosy że wraca stary Sancho i nowe sępy mogą na niego polować na rynku.
-
genocidegeneral
Vini więcej asyst w pucharowej LM niż Messi już XD
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
kto w top3 balondora oprocz jude i viniciusa
- zemsta1camzata
joselu
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- ConeyIsland
Antony ewentualnie Rodri lub Foden
Foden złota piłka. Albo Messi
Vini widziałem, że obecnie faworyt, nie dziwię się, ale turnieje reprezentancyjne będą ważyć, jak wygra Copa to pewnie mu dadzą.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
ZP na teraz Vini, Bellingham, Foden i sprawa otwarta, bo Euro i Copa. Nie wykluczam, że Foden może być MVP turnieju i wtedy on.
A w tym konkretnym momencie chyba Bellingham mimo wszystko.
A w tym konkretnym momencie chyba Bellingham mimo wszystko.
toni kross wygrywa euro, strzela decydującego karnego w finale i dostaje złote jajo na koniec kariery
coś o czym zidane śni po nocach
coś o czym zidane śni po nocach
Pojebane statsy
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD