I liga i niżej
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: I liga i niżej
Trzy punkty dzieli siedem ekip z miejsc 3-9, no zapowiada się fascynująca końcówka sezonu. A na dole jeszcze BBT się zawieruszy w walce o spadek, Brosz na razie nic nie wniósł.
- FruitOffTheWall
Ogląda ktoś co kolejkę Lechię? Ostatnio przez to, że nie miałem nic za bardzo do roboty, odpaliłem Lechia-Polonia. I ta Lechia naprawdę ma momenty, że grają piłką jak po sznurku.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Lechiści pewnie do dzisiaj rozkminiają jakim cudem dostali piątkę od Zagłębia xd
mariusz misiura spoko gostek
to było do przewidzenia
GKS Katowice kluczowa wygrana, mają jeszcze Wisłę i Arkę więc ta końcówka trudna, no ale baraże już praktycznie zaklepane
GKS Katowice kluczowa wygrana, mają jeszcze Wisłę i Arkę więc ta końcówka trudna, no ale baraże już praktycznie zaklepane
Heh, tylko się przyglądać co Chęciński i spółka mają dalej w planach, frajery jedne
czy to jest ten sezon gdzie GKS Katowice nie zaliczy wyjebki i wróci do ekstraklasy? nie wiem, ale czekam bardziej niż na powrót Wisły
Baraże to jedna wielka niewiadoma. Jeden gorszy dzień i po zawodach. Najczęściej z baraży to chyba wychodziły te zespoły, po których nikt się nie spodziewał i mały na sobie najniższą presję. Osobiście również wolałbym GKS w ekstraklasie niż Wisłę.
Myślę, że presja na awans na Gieksie będzie niewiele mniejsza niż na Wiśle 
U mnie humor gituwa
1. OSIEDLOWY KLUB SPORTOWY ŚWIT SZCZECIN jest 1 punkt od awansu a zostało jeszcze aż 5 spotkań, 14 punktów przewagi nad drugą Elaną Toruń i lepszy bilans spotkań bezpośrednich, w końcu po cholera wie ilu latach Szczecin będzie miał dwa kluby na szczeblu centralnym i w przyszłym sezonie osiedle Skolwin odwiedzi między innymi Zagłębie Sosnowiec czy Podbeskidzie.
2. Kotwica Kołobrzeg pokonuje bezpośredniego rywala w walce o awans czyli KKS Kalisz i może w końcu awansują do tej 1 ligi.
1. OSIEDLOWY KLUB SPORTOWY ŚWIT SZCZECIN jest 1 punkt od awansu a zostało jeszcze aż 5 spotkań, 14 punktów przewagi nad drugą Elaną Toruń i lepszy bilans spotkań bezpośrednich, w końcu po cholera wie ilu latach Szczecin będzie miał dwa kluby na szczeblu centralnym i w przyszłym sezonie osiedle Skolwin odwiedzi między innymi Zagłębie Sosnowiec czy Podbeskidzie.
2. Kotwica Kołobrzeg pokonuje bezpośredniego rywala w walce o awans czyli KKS Kalisz i może w końcu awansują do tej 1 ligi.
MalinowyJogurt 2
CL500 pisze: ↑11 maja 2024, 18:13 U mnie humor gituwa
1. To jest jakieś wasze FC coś jak Chojniczanka i Lechia?
2. Tu akurat słabo, bo Kotwica wybiera sobie wyjazdy na które jeździ, coś jak Arka w ostatnich latach
No wyjazdy Kotwicy to..
@Bartuz Żaden FC, przecież to nie jest jakieś obce miasto jak Chojnice i Gdańsk tylko Szczecin i Szczecin. Bardziej jak Warta i Lech. Klub nazywa się OKS Świt Skolwin - Szczecin co oznacza Osiedlowy Klub Sportowy (osiedle Skolwin w mieście Szczecin) oni przez lata nie wychodzili wyżej niż okręgówka, klub jakich pełno w miastach wojewódzkich, ale zainwestowali w młodzież i się opłaciło
z większych ekip to Legia była na Skolwinie w Pucharze Polski całkiem niedawno, kibice gości będą mieli zajebiste widoki po drodze nie @cloud
?
@Bartuz Żaden FC, przecież to nie jest jakieś obce miasto jak Chojnice i Gdańsk tylko Szczecin i Szczecin. Bardziej jak Warta i Lech. Klub nazywa się OKS Świt Skolwin - Szczecin co oznacza Osiedlowy Klub Sportowy (osiedle Skolwin w mieście Szczecin) oni przez lata nie wychodzili wyżej niż okręgówka, klub jakich pełno w miastach wojewódzkich, ale zainwestowali w młodzież i się opłaciło
z większych ekip to Legia była na Skolwinie w Pucharze Polski całkiem niedawno, kibice gości będą mieli zajebiste widoki po drodze nie @cloud
MalinowyJogurt 2
Własnie wróciłem z Kalisza i beka, bo nie wiedziałem, że KKS ma sztamę z Kotwicą. Zwycięstwo Kotwy zasłużone, murzyn miałby hattricka gdyby umiał w rzuty karne.
- FruitOffTheWall
brawo lechia
rip zioloziolo
AG nawet w swoich najlepszych czasach jakoś super na wyjazdy nie jeździła i tak jest do dziśBartuz pisze: ↑11 maja 2024, 19:33CL500 pisze: ↑11 maja 2024, 18:13 U mnie humor gituwa
1. To jest jakieś wasze FC coś jak Chojniczanka i Lechia?
2. Tu akurat słabo, bo Kotwica wybiera sobie wyjazdy na które jeździ, coś jak Arka w ostatnich latach![]()