Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
nie rozumiem popularności boisa tbh 
Ja bym chętnie w końcu tego Boisa sprawdził, do czego on jest podobny profilem (tak, czytałem fragranticę i składowe znam)
No i skąd tanio i legitnie powinąć tego Imperiala?
No i skąd tanio i legitnie powinąć tego Imperiala?
Cena Boisa jest bardzo stabilna, w houseofmerlo po 355 stoi i rzadko się zdarza niżej. Mi się udało za 290 kupić na Black friday, ale na pepperze z 15 minut wisiała promocja tylko
kiedys byla promka przy braniu 3 albo 5 flakonow i po 270 wychodzily, ale 355 cena calkiem spoko i warto imo w porownaniu do innych flakonow
Ja powijalem z oryginaly.com i chyba taniej teraz nie znajdziesz w oficjalnych perfumeriach niz te 355
Dużo bardziej się opłaca wziąć 150ml za 410pln.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
Te oryginały.com to legitna stronka?
Chyba się najpierw na odlewkę skuszę. I tak chce sobie Aventinusa i Green Irish powinąć to może zrobię większe zamówienie.
Co tam jeszcze polecacie do wypróbowania z nowości np.
Co tam jeszcze polecacie do wypróbowania z nowości np.
Nie wiem co tam jest z nowości, ostatnie rzeczy jakie mi się bardzo spodobały to Louis Vuitton Imagination i Gisada Ambasador.
They / them.
They / them.
U mnie z kolei Imagination zawód jak za takie siano 
Zarowe zapachy propsuję od lat, z 4 czy 5 różnych flakonów mam na stanie i jestem zadowolony z trwałości
nic na potem
Nie, no weźcie, Lisboa jak najbardziej ok.
Vibrant Leather super,
hypewagon (słuszny) jak na Sir Avebury Oriflame.
Ale całościowo?
Sunrise on the red Sand nie ma podejścia do Imagination.
Vibrant Leather super,
hypewagon (słuszny) jak na Sir Avebury Oriflame.
Ale całościowo?
Sunrise on the red Sand nie ma podejścia do Imagination.
They / them.
They / them.
mniej swiezy bardziej herbaciany ale jak najbardziej przyzwoity i nie boli cie zajebanie 20 strzalow (przy lv to byloby z 20pln)
Wjechał Greenley oraz Parseus od PdM i nie wiem czy cena tych zapachów wjeżdża mi tak na psychę, czy one są tak zajebiste ale no jestem oczarowany. Greenley zajebisty elegancki sznyt drzewny przy swojej świeżości, Parseus jest przeciekawy i bardzo przyjemny, taki słodki owoc z nutką elegancji. Myślę o większych mililitrach
nic na potem