stoiwszy przed podobnym dylematem zapodaję sobie levis 502 i bardzo zadowolony jestem z kroju
Modowy offtopic
Moderator: wrubel
Re: Modowy offtopic
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
levis 512 slim taper, ani skinny ani baggy
Kiedyś kupowałem te levisy big stary ale ceny są niedorzeczne w stosunku do tego co dostaje się w zamian, więc przerzuciłem się na spodnie z h&m i polecam, 99 gnoja i spoko krój w sam raz na chudego szczura jak ja
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
sprawdź sb levi’s 502, trochę szersze nogawki mają niż 512 @kociao
- zemsta1camzata
pierwsze rzeczy wypadały z rozjebanych 501
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
dzięki panowie, będę coś wybierał z Waszych propozycji
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
@kociao to koniecznie wbijaj na zalando lounge byczku bo aktualnie lecą z wyprzedażami Levisa i Wranglera, polecane tu 501, 502 i 512 stoją po 2 stówki z haczykiem, niektóre jeszcze w normalnych rozmiarach
Pamięta ktoś mniej więcej i potrafi opisać ten ostatni (bo nie wiem czy były jakieś wcześniejsze) boom w Polsce na AF1?
Kupując swoją pierwszą parę jako młody adept truskulu i Brudnych Serc nie znałem na żywo żadnego innego posiadacza oprócz najlepszego kumpla, który też zresztą zajarał się nimi przez erape. Na przełomie gimnazjum i liceum zacząłem widywać je coraz częściej i częściej (ale praktycznie zawsze u typiar i prawie zawsze białe midy), tymczasem obecnie jest tego gówna na kopy, bodaj najczęściej powijany model podczas black weeku, a drugie tyle ogłoszeń jest podjebami dostępnymi w każdej możliwej kolorystyce i rozmiarze od 34 do 50. Teraz nawet mnie to już nie dziwi, ale nadal zdarzy mi się zobaczyć na mieście grupkę np. sześciu uczniaków i każdy z nich ma na nogach białe lowy xD
Skąd, jak, czemu
Kupując swoją pierwszą parę jako młody adept truskulu i Brudnych Serc nie znałem na żywo żadnego innego posiadacza oprócz najlepszego kumpla, który też zresztą zajarał się nimi przez erape. Na przełomie gimnazjum i liceum zacząłem widywać je coraz częściej i częściej (ale praktycznie zawsze u typiar i prawie zawsze białe midy), tymczasem obecnie jest tego gówna na kopy, bodaj najczęściej powijany model podczas black weeku, a drugie tyle ogłoszeń jest podjebami dostępnymi w każdej możliwej kolorystyce i rozmiarze od 34 do 50. Teraz nawet mnie to już nie dziwi, ale nadal zdarzy mi się zobaczyć na mieście grupkę np. sześciu uczniaków i każdy z nich ma na nogach białe lowy xD
Skąd, jak, czemu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- scam_sakawa
AF to fajne buty po prostu
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
dunki + rurki u dziewczyn daj boze jak najszybciej
Po prostu jest moda na baggy ciuchy, a duże buty pasują do dużych ciuchów
styl zakręcony jak czas akkusativ
jakoś mi się kojarzy to z okresem kiedy wyszły najki smarkiego (junoudet) i 27 eldoSWN pisze: ↑09 maja 2024, 18:20 Pamięta ktoś mniej więcej i potrafi opisać ten ostatni (bo nie wiem czy były jakieś wcześniejsze) boom w Polsce na AF1?
Skąd, jak, czemu
- bloodyhell
ja ostatnio spotykam często zestaw dunki + baggy u dziewczyn, więc może niebawem
- FruitOffTheWall
e yo e yo
gdzie kupie w cenie do 80 ziko krótkie spodenki ,,piłkarskie" (z logo jakiegos klubu premier league czy innego). Dajcie jakąś stronkę z fantami typu moda piłkarska w dobrej cenie
szukałem na vinted ale hujowe są
pozdro
gdzie kupie w cenie do 80 ziko krótkie spodenki ,,piłkarskie" (z logo jakiegos klubu premier league czy innego). Dajcie jakąś stronkę z fantami typu moda piłkarska w dobrej cenie
szukałem na vinted ale hujowe są
pozdro
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko