Ghostface Killah - Set the Tone (Guns & Roses) (2024)
Re: Ghostface Killah - Set the Tone (09/05/2024)
# całkiem niezły. Sprawdzi się jak wyjdzie.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
no nie wiem, poprawnie ale ta perkusja taka jakaś płaska
rozdzieliłem temat na to i SC2 bo z tego co rozumiem to nie jest zmiana nazwy tego co miało wyjść te dwa lata temu tylko dosłownie set the tone przed SC2 które nadal ma wyjść 
okładka

tracklista

o ciekawe jak te numer z Kanye
Liczę na kilka mocnych numerów - 2, 3, 6, 8, 11, 13. Nr 4 znamy i jest spoko.
Dziwne, że ogarnął feat od Icemana, zamiast wziąć Rycha na gościnkę.
Wygląda to na typowy out of touch album rapera starej daty, nie wygląda to obiecująco. Jeżeli nie będzie porządnych nazwisk za konsola to już w ogóle kaplica
W ogóle Ghost po collabie z BBNG zaczął tetryczeć w trybie EKSPRESOWYM, jak na moje od tego czasu bardzo średnio daje sobie radę na mikrofonie. Energia nie dojeżdża kompletnie, co zrozumiałe, linijki też nijakie.
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Sprawdziłem parę sekund numeru z Ye i wyłączyłem bo fajny i czekam aż wjedzie całość. Pierwszy singiel też siada, imo Ghost w formie.
Re: Ghostface Killah - Set the Tone (Guns & Roses) (10/05/2024)
Kawalek z Ye zajebisty, piekny bit, zwroty rowniez na props chociaz Kanye troche od niechcenia, props Ghost za fajne nawiązanie do Biza
Re: Ghostface Killah - Set the Tone (Guns & Roses) (2024)
Dobry początek, ale im dalej tym gorzej
Druga połowa to jakiś żart xD okropne refreny jakichś losowych gości robiących r&b - this ain't it
Druga połowa to jakiś żart xD okropne refreny jakichś losowych gości robiących r&b - this ain't it
“I’m Weezy F and the F is for flame
Eat these rappers chef of the game.”
Eat these rappers chef of the game.”
Ghostface Killah jako raper spełnia oczekiwania, spokojnie 10/10, wielki człowiek. Dla jego zwrotek przemęczyłem się kilka razy bo mega leci.
Pierwsze 4 numery super / #5 Iceman skip, beat meh / #7 bardzo spoko, Ye nieco na odpierdol / #8 rege grajka jebać mocno ale GFK od 0:32 miszcz / #9 meh / #11 i #12 R'n'B Ghostdini czyli kto lubi to spoko, Ja Rule nwm co napisać / #13 spoko, AZ spoko / #15 R'n'B Ghostdini / #16 bit tryhard na radio hit ale nawet nawet, Busta spoko / #17 ja pierdole ten autotune jebać kurwa straszny / #19 bit padaka straszna / skitów nie komentuje
BARDZO WAŻNE: człowiek o ksywce Harl3y kurewsko mocno zaniża poziom numerów 9, 11, 16.
Ogólnie to występy śpiewaków to jakieś z innej epoki i to niższa półka tej epoki.
Numer 1-4 / 7 / 13 do obadania i nawet repeatu. Szkoda w chuj, że tak mało bo GFK kozak wszędzie. Jebana śpiewająca amatorka zjebała ten materiał strasznie.
Pierwsze 4 numery super / #5 Iceman skip, beat meh / #7 bardzo spoko, Ye nieco na odpierdol / #8 rege grajka jebać mocno ale GFK od 0:32 miszcz / #9 meh / #11 i #12 R'n'B Ghostdini czyli kto lubi to spoko, Ja Rule nwm co napisać / #13 spoko, AZ spoko / #15 R'n'B Ghostdini / #16 bit tryhard na radio hit ale nawet nawet, Busta spoko / #17 ja pierdole ten autotune jebać kurwa straszny / #19 bit padaka straszna / skitów nie komentuje
BARDZO WAŻNE: człowiek o ksywce Harl3y kurewsko mocno zaniża poziom numerów 9, 11, 16.
Ogólnie to występy śpiewaków to jakieś z innej epoki i to niższa półka tej epoki.
Numer 1-4 / 7 / 13 do obadania i nawet repeatu. Szkoda w chuj, że tak mało bo GFK kozak wszędzie. Jebana śpiewająca amatorka zjebała ten materiał strasznie.
Numer z Methodem dojebany (te followy-upy do kawałka z Biggim
)
@many-s podsumował elegancko, +1. dodałbym jeszcze nr 8 do obadania i nawet repeatu - o dziwo, rastaman nie przeszkadza. Ghost w formie, przydałby się jakiś projekt bez jęczących śpiewaków.
Ye śmiechulcowa zwrotka, brakowało mi od niego takich
Ye śmiechulcowa zwrotka, brakowało mi od niego takich
Jako fan R&B potwierdzam, marne wyjce do wyjebania. To nawet nie jest niższa półka, tylko jakieś podrabiańce. A tak poza tym to dobry album. Wszyscy pozostali dali radę. Ghost props. Scar Tissue singiel roku. 

- gods bidness
<div class="thread-bump" data-keyword="Ja Rule" data-timestamp="2025-02-01T10:58:00Z"></div>