Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Livescore 2115
Będą dymy jutro że tam w końcówce nie było spalonego u szwabów?
- checollada
jakbym był fanem Bayernu to bym się czuł wkurzony trochę przez tą ostatnią sytuację, na chuj on to przerwał tak szybko, przecież chuj wie czy tam był spalony
przecież palił jeden na 100%, za wcześnie gwizdnął imo i tyle
- ConeyIsland
Teraz pokazują nasi mejweni te akcję i no kurwa Bayern okradziony przez Polaka rodaka 
Raczej spalony ale odjebal okrutnie Marciniak
- ConeyIsland
Wydaje mi się że nie było spalonego bo pięta Rudigera wyznaczała linię a w Bayernie był ostatni nie de Ligt tylko Pavlović bodajże który nota bene nawet piłki nie dotknął
Ej a jak będzie superpuchar Realu z Leverkusen to kto strzeli więcej w doliczonym czasie?
- ConeyIsland
Marciniak zapomniał, że to LM.
Jak przychodzi mu sędziować mecze na najwyższym poziomie to topka, a jak ekstraklasa to ego mu wypierdala i pokazuje kartki jak pojebany. I na koniec mu odjebało i myślał, że sędziuje mecz ekstraklasy.
Swoją drogą Joselu jaka ślizgawka. Przychodzi na wypożyczenie ze spadkowicza (jak grałem w fifa manager, ale chuj w to, to gość chyba w Realu zagrał ofc. towarzyskie itp. z 5 meczów, zajebał z 8 bramek - nie chce mi się sprawdzać, wyjebali go i kariera wiadomo jaka), ale swoje dał do mistrzostwa, a teraz zapewnia LM. Kurwa, historia na autobiografie zajebista - od perspektywicznego napastnika przez wzloty i upadki na szczyt.
Jak przychodzi mu sędziować mecze na najwyższym poziomie to topka, a jak ekstraklasa to ego mu wypierdala i pokazuje kartki jak pojebany. I na koniec mu odjebało i myślał, że sędziuje mecz ekstraklasy.
Swoją drogą Joselu jaka ślizgawka. Przychodzi na wypożyczenie ze spadkowicza (jak grałem w fifa manager, ale chuj w to, to gość chyba w Realu zagrał ofc. towarzyskie itp. z 5 meczów, zajebał z 8 bramek - nie chce mi się sprawdzać, wyjebali go i kariera wiadomo jaka), ale swoje dał do mistrzostwa, a teraz zapewnia LM. Kurwa, historia na autobiografie zajebista - od perspektywicznego napastnika przez wzloty i upadki na szczyt.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
w ogole o czym my, przeciez lunin to juz stoi na sztywnych nogach po gwizdku kiedy mathijs strzela
nie pora na zarty
nie pora na zarty
Do tego wychowanek wracający po 10latach do tego szwagier carvajala bo mają za żony te same bliźniaczki
A mecz typowy real emocje jak zawsze w chuj
Ale ten Marciniak na koniec
5min więcej i ten spalony 
A mecz typowy real emocje jak zawsze w chuj
Ale ten Marciniak na koniec
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
niemożliwe się tak zesrać metr przed kiblem jak bayern
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Marciniak obsrany że musiałby obejrzeć powtórkę z varu i dopiero po niej zadecydować, tam jest kwestia milimetrów
Dlaczego niemożliwe? Masterclass Tuchela z tymi, kurwa, zmianami 
jak milimetrów skoro oboje byli przed obrońcą to wystarczy do oceny, ze podane było wsteczne, umiejscowienie ostatniego zawodnika bayernu nie ma znaczenia, dlatego nie oglądał
świadomość swojej ignorancji
Vinicus to jest taki gracz, że nawet jak mu nie idzie to mam wrażenie, że facet jest wszędzie przez co napędza Real. Gdyby nie jego strzał w Neuera to pewnie Real byłby na oucie a tak znów biali idą po puchar LM.