[beef] Kendrick Lamar vs Drake (bo J. Cole spierdolił jak Gołota)
Re: [beef] Kendrick Lamar vs Drake (bo J. Cole spierdolił jak Gołota)
chyba ci sie odkleilo cos ze te dwa miekkiszony beda na siebie strzelac
co najwyzej kendrick sie sam zwiesi z krzyza zeby dopelnic swojej roli czernuha mesjasza bo to taki dzieciak co udawal przed kolegami w szkole ze jest gupi zeby sie nie smiali z jego ze umie czytac i ostatni przychodzil lezacego kopnac jak juz bylo po temacie a drejk moze napisze oswiadczenie na isntagtam ze jest zmeczony i chyba musi odpuscic przeciez ten typo to jest bardziej jakis czarny mr beast fritz ekipa niz bialawy tupak o bardziej taki tiktok: the czlowiek tylko urodzony troche wczesniej slowem obaj bezjajeczniki jakich malo
jak cos to nie mam pojecia co oni robia teraz i od dawna ale czy myle sie?jak staroglowym brakuje wzdychania o nikomu niepotrzebnych bitwach i ojojoj co by to bylo jakby nie bylo to co bylo to w chikago zajrzyjcie gdzie trup sie sciele do spodu a nie kurwa w bilbord zagladajcie i hollywod
Moda na forum na pisanie długich postów, bez przecinkow, w których chuj wie o co chodzi, wciąż silna
moda na pedala ale za to z przecinkami tez
Zajebiste ruchy. Drapieżnik wpadł do akwarium i wszystkie rybki pływają. Jest hiphop.
Nawet zaglucone flejtuchy z odmętów ślizgawki sprawdzają ilu czarnuchów w chicago spadło z planszy. Jest hiphop.
Nawet zaglucone flejtuchy z odmętów ślizgawki sprawdzają ilu czarnuchów w chicago spadło z planszy. Jest hiphop.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
yhe pojdz se zwal z hektikiem dziadzia
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
^Właśnie skończyłem cały dzisiejszy odcinek (prawie 5h, więc trzeba sobie zarezerwować trochę czasu
) i jest naprawdę dobry, Budden to fan Drake'a i pomimo tego, że sami kiedyś mieli beef, to nawet teraz Drake się z nim wymieniał wiadomościami. Pomimo tego ładnie wyłożył jak Kdot to wygrał.

+ na stadionach puszczają not like us
Wszystko jest kawałem oraz żartem
- gods bidness
Dodatkowo Not like us, nr 1 w odsłuchach w Kanadzie/Toronto.
imagine jesteś top 1 raperem pod względem popularności od dobrej dekady i teraz twoje rekordy bije kawałek, w którym typ nazywa cię pedofilem
czemu drake stracil nigger passa?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
kendrick mu zabrał, bo nie lubi jak drejk tak muwi
znamy temat z millie brown, ale ktoś wykopał coś jeszcze. 30-letni wówczas drejk, cykający słodkie fotki dla 13-latki, normalna sprawa. To jest takie kurwa creepy.
nagle sie wszyscy obudzili i beda komentowac ogolnodostepne zdjecie z 2017 roku xD
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Pierwszy raz to widzę xD
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
jeśli to nie sarkazm, no ile osób widziało to zdjęcie w 17, a nawet jeśli, to kto uwierzyłby, że drejk cykał. Teraz to wybrzmiewa i ludzie łączą kropki. Czym innym jest zrobienie sobie zdjęcia z nieletnią na fb w relacji muzyk-fan, a czym innym jest robienie dziewczynce zdjęć jak tatuś. No niesmaczne i to po prostu kolejny dowód w temacie dziwnych ciągot.
od drake'a zawsze biło tym vibem typa który nie ma za bardzo swoich kumpli oprócz tego łysiaka producenta i matuli z którą musi wstawiać historie rozmów co zresztą fajnie wytknął w tym ostatnim dissie kendrick że future 21 migosi do wszystkich starał sie przykleić żeby poczuć sie tough guyem czarnuchem a tamci akurat też chujowa opcja bo zamiast go odpulać zgadzali sie na to żeby przytulić większy zasięg więc w sumie z obu stron beka xD
ale no już chuj w to, miałem tylko napisać że jestem serio skłonny uwierzyć że to akcja jak z michaelem jacksonem (nie wierze że ich porównuje haha) i obaj zatrzymali sie na etapie bycia delikatnymi maminsynkami więc jemu pewnie nawet łatwiej gada się z takimi gówniarami i pewnie dużo lepiej bawił się na jakichś kurwa kręglach czy w innym parku rozrywki niż rzucając dolarówkami na dziwki kręcące dupskiem na rurce jak zabierał go z kolegami Future żeby pokazać miasto, ale przybijanie mu za to od razu z grubej rury słowa pedofil to troche gruba czopka biorąc pod uwage że oni robili se te foty po jakichś jego koncertach OVO festivalach i innym gównie wrzucając to na sociale także to też nie tak że on to jakoś krył albo zamawiał jej ubera na chate haha
po drugie 2pac też se robił z nią foty na basenie ale wygodniej o tym nie mowic

ale no już chuj w to, miałem tylko napisać że jestem serio skłonny uwierzyć że to akcja jak z michaelem jacksonem (nie wierze że ich porównuje haha) i obaj zatrzymali sie na etapie bycia delikatnymi maminsynkami więc jemu pewnie nawet łatwiej gada się z takimi gówniarami i pewnie dużo lepiej bawił się na jakichś kurwa kręglach czy w innym parku rozrywki niż rzucając dolarówkami na dziwki kręcące dupskiem na rurce jak zabierał go z kolegami Future żeby pokazać miasto, ale przybijanie mu za to od razu z grubej rury słowa pedofil to troche gruba czopka biorąc pod uwage że oni robili se te foty po jakichś jego koncertach OVO festivalach i innym gównie wrzucając to na sociale także to też nie tak że on to jakoś krył albo zamawiał jej ubera na chate haha
po drugie 2pac też se robił z nią foty na basenie ale wygodniej o tym nie mowic
- ConeyIsland
Zdjęcie Tupaka wygląda po prostu jak fotka z nieletnią fanką więc ciężko to przyrównać do Drejka całującego małolatę na scenie