NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
nie odrobią, nie mają argumentów, jeszcze dzisiaj dostali u siebie taki wpierdol, że muszą mentalnie mocno podziałać, żeby w ogóle wrócić w tej serii, obudziłem się o 5.30 żeby obejrzeć to co zostało do końca, a tu połowa trzeciej kwarty i 30 punktów przewagi, no to dalej do spania, Clippers po takim laniu z Dallas już byli de facto na wakacjach
Minnesota ma świetny matchup z Denver, Joker przy każdej akcji ma dwóch niekiepskich wysokich na sobie (Towns, Gobert, Reid) i się porządnie chłop męczy przy każdym zdobywanym punkcie, w takiej serii Murray i Porter muszą być praktycznie bezbłędni, a ten pierwszy jest kontuzjowany i gra z plastrem McDanielsem
no i Edwards, strong MJ and Kobe vibes, koleś jest fantastyczny i jeszcze to jest TEN MENTAL

nie wiem jak wy, ja z największą przyjemnością wskakuję na bandwagon Anta i Wolves, to może być piękna historia
Minnesota ma świetny matchup z Denver, Joker przy każdej akcji ma dwóch niekiepskich wysokich na sobie (Towns, Gobert, Reid) i się porządnie chłop męczy przy każdym zdobywanym punkcie, w takiej serii Murray i Porter muszą być praktycznie bezbłędni, a ten pierwszy jest kontuzjowany i gra z plastrem McDanielsem
no i Edwards, strong MJ and Kobe vibes, koleś jest fantastyczny i jeszcze to jest TEN MENTAL

nie wiem jak wy, ja z największą przyjemnością wskakuję na bandwagon Anta i Wolves, to może być piękna historia
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
-
JanuszWarchol-Cebula
- Zbanowany
Minneapolis tańczy i śpiewa. Ładnie Wilczury flopowały w tym meczu. Nic dziwnego, że Mike Malone podszedł do Marca Davisa jak na ulicy. Ten o mało się nie obesrał - nawet technicznego nie dał. Tak się powinno rozmawiać z sędziami. Propsy.
BTW - fajne dupeczki na trybunach w Ball Arena + DJ Tiesto. Szkoda tylko, że mecz taki sobie.
Jokić i Murray 8/31
BTW - fajne dupeczki na trybunach w Ball Arena + DJ Tiesto. Szkoda tylko, że mecz taki sobie.
Jokić i Murray 8/31
- zemsta1camzata
rivaldo zapomniałeś przelogować
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
JanuszWarchol-Cebula
- Zbanowany
Uważam tak samo.JanuszWarchol-Cebula pisze: ↑08 maja 2024, 23:14Szykuje się WCF z udziałem Oklahomy i Minnesoty. No i dobrze. Tej lidze przyda się zmiana warty.
Generalnie sweep na Nuggets to nie jest pożądany scenariusz przez NBA. Już i tak ciężko im przełknąć, że LeBron, Durant i Curry polecieli w I rundzie i generalnie dokonuje się zmiana pokoleniowa. Ale Edwards był #1 tego kompletnie anonimowego draftu, który medialnie był ignorowany nawet nie tylko z powodu Covidu. Nie mówiąc o samych Timberwolves, którzy medialnie byli zerem od wieków.
nie wiem kurwa, taki Brunson ma większy wpływ na swoją drużyne i bardziej imponuje to że zrobił drugi seed z DiVincenzo jako drugą opcją
zresztą było to widać w dzisiejszym meczu, Brunson schodzi i Knicks są -11, Brunson wchodzi, robią run i wygrywają mecz +9
dla mnie MVP to Brunson
zresztą było to widać w dzisiejszym meczu, Brunson schodzi i Knicks są -11, Brunson wchodzi, robią run i wygrywają mecz +9
dla mnie MVP to Brunson
-
JanuszWarchol-Cebula
- Zbanowany
Akurat Nuggetsom sweep nie grozi - za dobra ekipa na to. Ale jeśli w piątek nie wygrają to jest po zawodach. Dobrze, że starzy pierdziele odpadli, bo media nie mają już innego wyjścia, jak skoncentrować się na młodych gniewnych. Z tych starych to chyba największa beka z Westbrooka i Hardena. Na koniec kariery skończyli w drużynie bez perspektyw, zamiast spróbować się dogadać te 12 lat temu, jak byli z Durantem w Oklahomie. Słuchałem dzisiaj w robocie podcastu Skipa Baylessa, który ładnie podsumował Brodacza, mówiąc że ma "backbone of jellyfish". No i jeszcze pocisnął go od loserów. Najlepiej to się chyba zestarzał Steph Curry. Czekał cierpliwie na swoją chwilę do 2022 roku (MVP Finals), a teraz nie jęczy, że nie ma wystarczającego wsparcia. Durant to jest w ogóle porażka... Co za łeb. Powinien już zakończyć karierę.Yamaha100 pisze: ↑08 maja 2024, 23:50Uważam tak samo.JanuszWarchol-Cebula pisze: ↑08 maja 2024, 23:14Szykuje się WCF z udziałem Oklahomy i Minnesoty. No i dobrze. Tej lidze przyda się zmiana warty.
Generalnie sweep na Nuggets to nie jest pożądany scenariusz przez NBA. Już i tak ciężko im przełknąć, że LeBron, Durant i Curry polecieli w I rundzie i generalnie dokonuje się zmiana pokoleniowa. Ale Edwards był #1 tego kompletnie anonimowego draftu, który medialnie był ignorowany nawet nie tylko z powodu Covidu. Nie mówiąc o samych Timberwolves, którzy medialnie byli zerem od wieków.
Dodano po 5 minutach 21 sekundach:
Niby tak, ale z uwagi na to, że MVP przyznaje się w trakcie sezonu, a nie po, to zawsze zwycięża najbezpieczniejsza opcja. Mimo że Nuggetsi przegrywają z serii z Wolves 0-2, to przed rozpoczęciem playoffs, byli głównym faworytem do mistrzostwa. A po Knicks to nie wiadomo czego się spodziewać. Tak to w tym cyrku wygląda. Nagroda MVP jest przyznawana zbyt wcześnie.Konfident pisze: ↑09 maja 2024, 11:26 nie wiem kurwa, taki Brunson ma większy wpływ na swoją drużyne i bardziej imponuje to że zrobił drugi seed z DiVincenzo jako drugą opcją
dla mnie MVP to Brunson