[beef] Kendrick Lamar vs Drake (bo J. Cole spierdolił jak Gołota)
Re: [beef] Kendrick Lamar vs Drake (bo J. Cole spierdolił jak Gołota)
Tylko czekać kiedy Diddy zleci zabójstwo Drejka
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
- StartedAsAYoungin
Podobno była jakaś strzelanina pod willą BBLDrizziego, jego ochroniarz wyłapał kulkę.
600K
FrontstreetK, SavageSquadK, Oblooock killlaaz
Rest in Piss queen von
-
JanuszWarchol-Cebula
- Zbanowany
Jeśli to nie jest Fake News to grubo. Przypomina mi to historię z połowy lat 90. jak po gali bokserskiej z udziałem... Dobra, zresztą mniejsza z tym.
jak tak dalej pójdzie spalą pejsatego na stosie i wszystko będzie ecpu polska na kanał nagrywać że złapany pedofil, a jak po wszystkim ktoś zapyta skąd wiadomo to odpowiedzą 'nwm, tak w dissie było' 
Wszystko jest jasne, beef trzęsie miastem
Kendrick musi czytać forumek bo dopiero co narzekali ze kiedyś to się strzelali to teraz macie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Strzelją do Drejko
gangusy jedne. 
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Przecież to na 100% niepowiązane z beefem z Kendrickiem. Tydzień temu dom CashXO (menago The Weeknda) w LA też został ostrzelany, zresztą Drake też ma wrogów w Toronto, którzy teraz poczuli krew.
A jak ktoś lubi teorie spiskowe, to może ktoś z UMG zlecił, żeby teraz media mogły pisać, że beef poszedł za daleko i wymusić, żeby Kendrick na pewno już zakończył temat i nie wypuszczał nic nowego na ich pupila.
A jak ktoś lubi teorie spiskowe, to może ktoś z UMG zlecił, żeby teraz media mogły pisać, że beef poszedł za daleko i wymusić, żeby Kendrick na pewno już zakończył temat i nie wypuszczał nic nowego na ich pupila.

Kolego drogi, nie wziąłeś pod uwagę gapu w postaci pigmentu skórnegoTiger pisze: ↑07 maja 2024, 11:35 Dopiero co się skapnalem że Kendrick ma metr 67 wzrostu, ze Whitney jest wyższa od niego o 20cm, a myślałem że zawsze miał jakieś 175 czy cos, a tu wydaje się taki z niego karzeł i napierdala narzeczona? Trochę to beka
![]()
Patrzcie przegrywy te całe wasze gadanie że kobiety nie chcą niżej niż 180 to juz mit i popaczcie na Kendricka![]()
Nie wiem co się dzieje jak prezydent Doodah
Wystarczy mieć na koncie 75 milionów, to takie proste
- gods bidness
To ojciec jednej ze skrzywdzonych przez Drake'a dziewczynek szukał zemsty.crbn pisze: ↑07 maja 2024, 21:34 Przecież to na 100% niepowiązane z beefem z Kendrickiem. Tydzień temu dom CashXO (menago The Weeknda) w LA też został ostrzelany, zresztą Drake też ma wrogów w Toronto, którzy teraz poczuli krew.
- piernikowyskoczek
to był teść Millie Bobby Brown, Jon Bon Jovi
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
A moja opinia jest taka, że mialo byc marketingowo/sprzedazowo a wyszlo jak wyszlo. Nie czaje po co takie akcje, nie te czasy itp.
Zycie pokazalo jak sie to konczy na BIG'im i 2Pac'u...
Dzisiaj duzo ludziom nie trzeba aby wywolac agresje i wszystko co niesie za tym ten "ala pseudo konflikt"...
Kendrick czy Drake przejrza na oczy jak zobacza pierwsze ofiary tej nie potrzebnej komukolwiek "bitwy"...
Bo J to faja teraz podobno... zachowal sie wg mnie jak trzeba...
Zycie pokazalo jak sie to konczy na BIG'im i 2Pac'u...
Dzisiaj duzo ludziom nie trzeba aby wywolac agresje i wszystko co niesie za tym ten "ala pseudo konflikt"...
Kendrick czy Drake przejrza na oczy jak zobacza pierwsze ofiary tej nie potrzebnej komukolwiek "bitwy"...
Bo J to faja teraz podobno... zachowal sie wg mnie jak trzeba...
ten ostatni diss drejka jest okropny, nagrany na siłę i ze świadomością, że no nie da się tego lamara pokonać, ale odpowiedzieć i pozory stwarzać trzeba. No nie wyszło, szkoda. I to raczej koniec bezpośredniej konfrontacji, najważniejsze, że w końcu to tego doszło. Chciałbym się mylić, ale nie wydaje mi się, żeby leszcz miał na to odpowiadać - a jeśli, to będzie to pozytywne zaskoczenie. Fajnie, że mogliśmy to śledzić, muzycznie to było bardzo przyjemne. Wygrał lepszy.
to ja dodam jego ziomka z którym dropnął dopiero co album i którego guilty pleasure uwielbiam
Spoiler
Me and Christ got a new label, Fentanyl Records
I co, już koniec beefu? Nie ma dissow ?
- gods bidness
Widzę że jestem chyba odosobniony w tym przekonaniu, ale Euphoria i Meet the Grahams wali mocniej niż Not like us, którym się średnio jaram.
Dla mnie euphoria najlepsza to jak on akcentuje
Let me se you push a tiiiii
You know nothing bout that
I ogólnie oprócz ostatniego drejka i tego z ai to wszystkie kawałki były dobre
Let me se you push a tiiiii
You know nothing bout that
I ogólnie oprócz ostatniego drejka i tego z ai to wszystkie kawałki były dobre
Wszystko jest kawałem oraz żartem
krążą już ploty że UMG naciska na pgLang żeby Kendrick zakończył beef i przeprosił Drejka za nazwanie go pedofilem