Bukmacherka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Bukmacherka
ja po prostu sobie postawiłem czysty real i aresenal, ale to za drobne
Jak zapatrujecie się na dzisiejsze mecze Ligi Mistrzów?
Przeczytałem kilka predykcji w internecie i z reguły prezentują one wynik zbliżony do 1:1, ogólnie linię bramkową poniżej 2.5.
Mnie kusi zagrać zwycięstwo PSG, bramki Mbappe i Lewego oraz over 2.5, ale teraz zacząłem się zastanawiać.
Na jakie rozwiązania wy się dzisiaj decydujecie?
Pozdrawiam.
Przeczytałem kilka predykcji w internecie i z reguły prezentują one wynik zbliżony do 1:1, ogólnie linię bramkową poniżej 2.5.
Mnie kusi zagrać zwycięstwo PSG, bramki Mbappe i Lewego oraz over 2.5, ale teraz zacząłem się zastanawiać.
Na jakie rozwiązania wy się dzisiaj decydujecie?
Pozdrawiam.
over 1.5 gola w meczu
patrzę na dzisiejszą ofertę tenisową i w oczy rzuciły mi się trzy porządne kursy
Uchiyama @2.65 - gruba przesada, powinien być po 1.9 imo
Kovalik @1.95 - ulubiona nawierzchnia + jest w dobrej formie, z kolei przeciwnik nierówny i powoli wracający do dyspozycji
Kukushkin @2.14 - niedoceniany od początku turnieju z uwagi na to, że mączka to nie jego nawierzchnia, tymczasem jako dog odprawił trzech solidnych graczy i ostatnie tygodnie pokazują że nie było to przypadkowe
sam nie zamierzam tego łączyć na jednym kuponie, raczej wybiorę jeden i dorzucę coś z popołudniowej piłeczki
Dodano po 8 godzinach 5 minutach 13 sekundach:
dwa fantastyczne spotkania, jedno kompletnie chybione ale szczęśliwie nastąpił krecz. z uwagi na porę nie spodziewam się że wiele osób skorzystało, ale jak to się mówi kto rano wstaje temu pan buk daje
Uchiyama @2.65 - gruba przesada, powinien być po 1.9 imo
Kovalik @1.95 - ulubiona nawierzchnia + jest w dobrej formie, z kolei przeciwnik nierówny i powoli wracający do dyspozycji
Kukushkin @2.14 - niedoceniany od początku turnieju z uwagi na to, że mączka to nie jego nawierzchnia, tymczasem jako dog odprawił trzech solidnych graczy i ostatnie tygodnie pokazują że nie było to przypadkowe
sam nie zamierzam tego łączyć na jednym kuponie, raczej wybiorę jeden i dorzucę coś z popołudniowej piłeczki
Dodano po 8 godzinach 5 minutach 13 sekundach:
dwa fantastyczne spotkania, jedno kompletnie chybione ale szczęśliwie nastąpił krecz. z uwagi na porę nie spodziewam się że wiele osób skorzystało, ale jak to się mówi kto rano wstaje temu pan buk daje
Ja widziałem ale nie chciało mi się zdarzeń szukać tylko zerknąłem czy na superbecie w socialu masz kupony i olałem 
w tym miesiącu przerzuciłem się na betclica ze względu na brak podatku. póki co skuteczność 6/33 kuponów 
- ConeyIsland
Panowie końcówka sezonu piłeczkowego w wielu ligach już jest. Polecam mocno szukanie zwycięstw underdogów walczących o utrzymanie. Grając przeciw Leicester już 2/2 mam w ostatnich meczach. Francuską niższą ligę zagralem dwa mecze wczoraj i 1/2 weszło. Dzisiaj myślę, z tych znanych lig, o Cadiz i o Burnley.
Real - Barcelona typ Real i btts?
myślę że BVB dzisiaj wygra. mecz u siebie, mieli dwa dni więcej odpoczynku, a leverkusen swietowanko i podróż do londynu.
oczywiście trzeba będzie jakiegoś gola dupą ze spalonego, kupy szczęścia i pomocy sędziego ale dziś jest dzień żeby pokonać tych szarlatanów.
potrójna korona tak, ale nie invincibles
oczywiście trzeba będzie jakiegoś gola dupą ze spalonego, kupy szczęścia i pomocy sędziego ale dziś jest dzień żeby pokonać tych szarlatanów.
potrójna korona tak, ale nie invincibles
yer a wizard, Harry
Dobra lecimy dziś real bo kibicowsko i ostatni raz przeciwko sociedadu też jakieś dziwne kursy i było uwu, w tam Bayern jebać kurwy (respectfully) I Hala Madrid
@3.00
Pahi jutro bo pani, logika hehe XD
Bo em Francuski to piękny dla ucha język
Bo em la clandestine la cocaina
X2 @1.50
@3.00
Pahi jutro bo pani, logika hehe XD
Bo em Francuski to piękny dla ucha język
Bo em la clandestine la cocaina
X2 @1.50
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Rublev wygra przynajmniej 1 seta @2.05
Co odjebał Alcaraz w 3 secie z sympatycznym Sztrufim chyba tylko on sam wie, za to rusek idzie bardzo mocno, wczoraj z Griekspoorem wyszedł mu mecz idealny, promka w betclic na gre bez podatku więc coś takiego sobie rzucam
Dodano po 6 godzinach 13 minutach 37 sekundach:
No i gitara ez
Co odjebał Alcaraz w 3 secie z sympatycznym Sztrufim chyba tylko on sam wie, za to rusek idzie bardzo mocno, wczoraj z Griekspoorem wyszedł mu mecz idealny, promka w betclic na gre bez podatku więc coś takiego sobie rzucam
Dodano po 6 godzinach 13 minutach 37 sekundach:
No i gitara ez
- ConeyIsland
wejdzie mu kilka wyników i cyk płatna grupa na dc
niezła próba! następnym razem będzie lepiej 

- zemsta1camzata
+jego oficjalne bety
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD