Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Kurwa mać, co za mecz, tie-break
W Eklapie skończy się tak, że w ostatniej kolejce 3-4 drużyny będą miały matematyczne szanse na tytuł xD
Piękna
IGAAAAAAAAAAA

Dodano po 36 sekundach:
nie wiem czy nie był to czasami najlepszy mecz WTA jaki widziałem w zyciu
Dodano po 36 sekundach:
nie wiem czy nie był to czasami najlepszy mecz WTA jaki widziałem w zyciu
Inter dwie porażki w sezonie i obie z Sassuolo, to jakaś nowa część Calciopoli?! @Bisclavret
- ConeyIsland
Sassuolo dzis to kolejny przykład walki drużyn o utrzymanie. Cudne są te niektóre meczyki
Ale fakt, śmierdzi kalectwo Interu na kilometr dzisiaj w drugiej połowie zwłaszcza
Ale fakt, śmierdzi kalectwo Interu na kilometr dzisiaj w drugiej połowie zwłaszcza
-
Bisclavret
sassuolo zawsze kosiło czołówkę, jak nie było łamaka to raczej czysto
ale całe Sassuolo smierdzi ostrym wałem, te wygrane z Interem są jeszcze w miare wytłumaczalne (pierwsza była bezpośrednio po zwycięstwie z Juve więc forma była, teraz no to w zasadzie Inter nie ma już o co grać, rekord przepadł, mistrzostwo przyklepane) ale ilość wyników typu łamak albo zwycięstwa dwóch roznych druzyn w dwoch roznych polowach jest zatrważająca. Niech lecą do Serie B
ale całe Sassuolo smierdzi ostrym wałem, te wygrane z Interem są jeszcze w miare wytłumaczalne (pierwsza była bezpośrednio po zwycięstwie z Juve więc forma była, teraz no to w zasadzie Inter nie ma już o co grać, rekord przepadł, mistrzostwo przyklepane) ale ilość wyników typu łamak albo zwycięstwa dwóch roznych druzyn w dwoch roznych polowach jest zatrważająca. Niech lecą do Serie B
- ConeyIsland
Otóż to
Na to liczę dwa miesiące późniejConeyIsland pisze: ↑04 mar 2024, 15:03 Berrardi z urazem, nie zagra do końca sezonu. Sassuolo welcome to serie b danza kuduro rmx
-
JastrzabHBO
https://twitter.com/viaplaysportpl/stat ... 0889093530 Lubie Puchacza, trochę zwariowany ale niech mu tam się wiedzie. 5 asyst z 3 gole w Bundeslidze w następnym sezonie i mamy fajnego cofniętego skrzydłowego
Oprócz Śląska wszystkie drużyny z czołówki przegrały swoje mecze
oczywiście Legia dziś zbiera 3pkt
Śnieg Garbatym Nosom
ależ potężna ławka nawet nqnq się załapał
Dodano po 19 minutach 17 sekundach:
wielka
Dodano po 19 minutach 17 sekundach:
wielka
- ConeyIsland
Odkurzony chalobah dziś mam nadzieję że dwie asysty easy
jezu jak to chodzi
Dodano po 6 minutach 10 sekundach:

#EnzoDoJuve
Dodano po 6 minutach 10 sekundach:
#EnzoDoJuve
Dodano po 31 minutach 26 sekundach:
jaki spokój
Wysmiewany często Jackson zaraz zrobi w pierwszym sezonie lepsze liczby w lidze niż ten flop Fernando Torres w 2.5 sezonu xD