No kurwa tragedia, Wisła zasłużenie wygrała, od początku lepiej wyglądali, nie wiem czy kiedyś ta banda chuja się w końcu nie zesra przed ważnym meczem. Jak zwykle pośmiewisko, ale się już przyzwyczaiłem.
Serio trzeba tłumaczyć dorosłym osobom po co umawiać się godzinę przed odjazdem na wyjazd na który jedzie kilka tysięcy osób ?
Jak idziecie na mecz albo na koncert na przykład to jeżeli on się zaczyna o 20 to też staracie się przyjść idealnje na 20 czy może jesteście wcześniej ?
struny glosowe pala jak nuklearne prety i dalej ciezko uwierzyc
pozdrawiam cie malinowy i wszytkich kibicow pogoni ktorych jest mi normalnoe po ludzku szkoda ale jak podsumowal to pewien madry starzec wczoraj na trybunie "w pilce jest tak ze albo my albo oni'
mocno ale taki jest los kibiców pilki ktos zawsze musi przegrać, wiadomo ze troche frajersko ale jakos nie trafia do mnie argument ze jak grali z klubem z 1 ligi to co, odrazu 3:0?
No ale po to sie gra mecze, zeby dac szanse teoretycznie slabszemu rywalowi, gdyby tak wymagac, zeby zawsze wygrywali z kims teoretycznie slabszym to pilka nozna by polegala jedynie na ukladaniu rankingow
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Przecież to co powiedzieli chłopaki na gnieździe to chyba najlżejsze co mogli piłkarzom przekazać. Każdemu już w tym klubie nerwy puszczają, ile można? Za każdym razem jak jest szansa na COŚ to się nie udaje, jest szansa na wygranie Pucharu? No to przejebiemy, jest szansa, żeby w lidze odskoczyć rywalom? To dostaniemy wpierdol od ŁKS, Piasty, Zagłębia Lubin, jest szansa pokazać się w pucharach? To przyjmiemy piatkę. Wszystko co się da to przegrają, tam problem jest we łbie, oni już na ten mecz wyszli zesrani, Wisła zagrała lepiej i zasłużenie wygrała.
Oczywiście że piłka nożna polega na tym że słabszy może wygrać z mocniejszym, ale to nie wyklucza tego żeby kibice od swojej drużyny wymagali zwycięstwa. W piłce są duże pieniądze i duże wymagania jak komuś taki układ nie pasuje to jest dużo zawodów, elektryk, piekarz, cieć na izbie