OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
-
genocidegeneral
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
co oprócz reniferka i szoguna z nowości? fallouta i dżentelmenów obejrzałem
Ripley?
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Sugar, X-Men '97genocidegeneral pisze: ↑03 maja 2024, 19:26 co oprócz reniferka i szoguna z nowości? fallouta i dżentelmenów obejrzałem
anjin w tym szogunie wkurwial ale na całe szczęście wszystko inne było przecudne także lot wysoki
Potwierdzam, straszne drewno. Na szczęście nie był pierwszoplanową postacią.
-
genocidegeneral
no dobra, coś tam z tego wybiorę, ale na początek i tak wleciała informacja zwrotna
ale chore gówno
ale chore gówno
- ConeyIsland
Top polski serial ostatnich lat imo
Renifer turbochujowy się staje po paru odcinkach, miało być zabawnie a taki chuj, jak zwykle netflix odpierdala lewiznę w swoich sygnowanych produkcjach
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- ConeyIsland
o ho, czyżby kolega też obejrzał właśnie odcinek opowiadający o relacji reniferka z darrienem? xD
hahaha co za debil, no tak na podstawie prawdziwej historii ale CHŁOP CHŁOPA ROZUMISZ DOKĄD TEN ŚWIAT ZMIERZA LEWACKI NETFLIX ZARAZ ZAWŁADNIE WASZYMI UMYŚLAMI!!
poza tym nigdy nie miało być zabawnie tłuku, rzeczywiście stalking to w chuj śmieszna rzecz
poza tym nigdy nie miało być zabawnie tłuku, rzeczywiście stalking to w chuj śmieszna rzecz
czemu sie tak uniosles
mnie to rozjebala bierność policji, albo gość nie potrafił właściwie sprzedać istoty problemu albo faktycznie chroni się tylko kobiety będące w takiej sytuacji
no i te prowokacje z jego strony też nie pomogły
no i te prowokacje z jego strony też nie pomogły
Będzie oglądane: drugi sezon The Responder, czyli hobbit Morgan Gordon Martin Freeman jako szemrany glina który chciał dobrze ale wszystko się posypało. S01 był kapitalny.
PS. Dario w 0:54
PS. Dario w 0:54
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
to już nie można skomentować serialu? przecież reniferek w drugiej części skręcił dokładnie tam gdzie każda produkcja netflixa, od tematu stalkingu do wkładania palca w dupe po ghb i skojarzenia kościoła katolickiego z pedofilią, może go to przeraziło tak jak ciebie podcast, się spiąłeś niepotrzebnie i naubliżałeś tylko
Ty emcess to jakiś spierdolony jesteś, typ wracał do tego producenta po każdym razie jak go gwałcil po dragach, a na koniec nawet puszczał sobie nagrania stalkera żeby poprawić sobie humor bo za nią tęsknił i miał wyrzuty że wjebal do paki, no rzeczywiście kurwa zajebista historia
Do tego kolega w poście wyżej idealnie opisał co miałem na myśli wcześniej
Do tego kolega w poście wyżej idealnie opisał co miałem na myśli wcześniej
CAŁE ŻYCIE MAM
No bo to też w dużej mierze było clue problemu, że typ był uzależniony od jej atencji i emocji z tym związanych, nie do końca chciał właściwie sprzedać problem, nawet jeśli wyglądało na nieudolność jego samego czy policji
świetna informacja, ciekawe tylko czy ktoś zdecyduje się to w Polsce pokazać, bo z BBC są często dobre rzeczy, a nie ma nigdzie np. drugiego sezonu Time z Bellą Ramsay czy Boiling Point, dalszych losów z filmu w postaci serialu.
O wow, to już całe w ogóle wyszło, myślałem że wrzucasz trailer bo w wakacje wyjdzie czy coś.
Jak nie chcesz się bawić w torrenty, to ustawiasz VPN na UK i w BBC iPlayer wszystko masz @potter
Izrael wciąż okupuje Palestynę