Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- bloodyhell
Re: Premier League - liga angielska
jak psg rzuci 100 baniek za paszporta to sam go zawioze na lotnisko
Tak się zastanawiam gdyby wyjac Bruno Fernandeza i nie liczyć uznanej marki Ronaldo, to kto w ofensywie był ostatnim udanym transferem Diabłów. Ktoś powie Pogba ale wiele osób mówi też że to był transfer nietrafiony, więc kto? Czy my nie idziemy takim tropem aż do czasów Rooneya, Naniego lub Giggsa XD
Ja sam chyba typuje Teveza.
Ja sam chyba typuje Teveza.
van persie
a dla rivalda odpowiadałem no żegnaj słodki książę
a dla rivalda odpowiadałem no żegnaj słodki książę
Pogba w chuj udany xD oddany za darmo jeszcze za Fergusona, odkupiony za 100 i znowu oddany za darmo do Juve. Jak mu się chciało to potrafił grać świetnie, no ale kurwa ile tego było łącznie przez 6 sezonów? Przypominam że przychodził jako największy talent w Europie, którego chciały wszystkie największe kluby i wybrał United
zawsze było wiadomo że zbyt bystry to on nie jest.
Co do udanych transferów do ofensywy to po Tevezie był choćby Berbatov, Van Persie, Ibra. Przy czym RvP miał świetny pierwszy sezon i to tyle w sumie, a Ibrahimović pogral sezon i się rozjebał. Niewiele jak na kilkanaście lat
Chicharito jeszcze całkiem spoko jako rezerwowy, swoje zrobił.
Na drugim biegunie Sancho, Antony, Martial, di Maria, Depay, Alexis Sanchez, Mkhitaryan, Kagawa, Falcao. Lukaku to nie wiem, raczej rozczarowanie chyba ostatecznie.
Co do udanych transferów do ofensywy to po Tevezie był choćby Berbatov, Van Persie, Ibra. Przy czym RvP miał świetny pierwszy sezon i to tyle w sumie, a Ibrahimović pogral sezon i się rozjebał. Niewiele jak na kilkanaście lat
Na drugim biegunie Sancho, Antony, Martial, di Maria, Depay, Alexis Sanchez, Mkhitaryan, Kagawa, Falcao. Lukaku to nie wiem, raczej rozczarowanie chyba ostatecznie.
demon pisze: ↑01 maja 2024, 21:22 Pogba w chuj udany xD oddany za darmo jeszcze za Fergusona, odkupiony za 100 i znowu oddany za darmo do Juve. Jak mu się chciało to potrafił grać świetnie, no ale kurwa ile tego było łącznie przez 6 sezonów? Przypominam że przychodził jako największy talent w Europie, którego chciały wszystkie największe kluby i wybrał Unitedzawsze było wiadomo że zbyt bystry to on nie jest.
Co do udanych transferów do ofensywy to po Tevezie był choćby Berbatov, Van Persie, Ibra. Przy czym RvP miał świetny pierwszy sezon i to tyle w sumie, a Ibrahimović pogral sezon i się rozjebał. Niewiele jak na kilkanaście latChicharito jeszcze całkiem spoko jako rezerwowy, swoje zrobił.
RVP to tylko 1 sezon, więc rzeczywiście trzeba iść do jakiś czasów Teveza lub Berbatova.
Niesamowite, że taka marka ma tak olbrzymi problem z transferami. To nie przypadek że idą na 10-12 lat bez mistrzostwa
Wypluwanie koło 70 gdzie idzie już puszczać bąki.
Tak JESTEM ANARCHISTĄ!!!!!
- ConeyIsland
Na transferze niektóre z tych niewypałów nie wyglądały w momencie dealu źle, choćby Sancho wspomniany już. To nie przypadek że po przyjściu ich na Old Trafford się coś dzieje złego. CR7 jak przyszedł ponownie mówił że tu się wszystko zatrzymało te kilkanaście lat temu. OGS też narzekał na struktury. Mou to samo.
@ConeyIsland
Podobno nowy właściciel jest gotowy sprzedać każdego grajka. To dużo mówi o obecnej kadrze United
Podobno nowy właściciel jest gotowy sprzedać każdego grajka. To dużo mówi o obecnej kadrze United
Wypluwanie koło 70 gdzie idzie już puszczać bąki.
No taki Sancho podobno szybko wrócił do formy w Bundes, a ten mecz z PSG ostatnio zagrał rewelacyjnie, najwięcej udanych dryblingów w tym sezonie LM. Więc to raczej specyfika samego United niż złe wybory transferowe. Tzn. no złe też były, ale to nie jest takie jednoznaczne.
Moyes odchodzi z West Hamu po sezonie
- ConeyIsland
Zero zaskoczenia. Bowen ciągnął zespół, Soucek jesienią forma życia, Arreola robił co mógł. Paqeta chociażby nie był wykorzystywany należycie imo. Fatalna forma ostatnio. Wszystko się złożyło na odejście moyesa.
A Poch się chyba uratuje, i dobrze w sumie. Jak ma przyjść jakiś Amorim albo inny, którego jeszcze nie zweryfikował nikt, to niech gotuje Argentyńczyk. Przy tylu brakach i urazach nawet to poskładał, momentami jest nieźle, pewnie chuja z tego będzie w dalszej perspektywie ale już mam dość tych zmian ciągłych.
Damn chelsea dogoniła man utd
oby skończyli nad nimi i łysy łeb został wypierdolony
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- rozklad_gaussa
i lopetegui za niego prawdopodobnie
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
kto by pomyslal ze wyjebanie starego dziada do dobrego składu moze dac wyniki w 2 miesiace, prawdopodobnie każdy poza włascicielami
mowa ofc o Crystal Palace w tym przypadku, ale West Ham tez by sie w to łapał gdyby nie to ze wzieli innego kasztana
mowa ofc o Crystal Palace w tym przypadku, ale West Ham tez by sie w to łapał gdyby nie to ze wzieli innego kasztana
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
Po wczorajszym performensie Diabłów wydaje mi się, że pałka się przegła. Ten Huj będzie się zapewne tłumaczył ultrarezerwową obroną i BĘDZIE MIAŁ RACJĘ. Lewa obrona to Shaw i Malacia, brak. Środek to Lisandro, Varane, Lindelof, Maguire, brak. Evans ma 92 lata a Casemiro jest szóstką. Do tego doszedł brak Bruno, tu też BĘDZIE MIAŁ RACJĘ. Ale do cholery... United mają ujemny bilans bramkowy. Gdyby atak działał jak należy przez cały sezon i strzeliliby z 10 bramek chociaż więcej to teraz może i walczyliby o TOP4 czy TOP5, kto wie? Czytałem rano, że Ten Hag może zostać już teraz wyjebany a zastąpić go ma tymczasowo McClaren, czyli asystent i gość będący dłużej w Manchesterze. Jak dla mnie, warto spróbować... Przypomnę, że zaraz Arsenal a niedlugo finał Pucharu Anglii...
Eras come to an end
Wszystko jest kawałem oraz żartem
- ConeyIsland
Tak sobie teraz myślę że na mecz z Arsenalem gdyby United zagrali bez obrońców, bo mają problemy personalne, czyli taktyką 0-8-2, to wtedy cały atak rywali byłby na spalonym... Kurwa genialne, co? Łysy z Holandii < prawie łysy spod Łodzi.
- rozklad_gaussa
8-2 hehe
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.