Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
bcn

Re: Sentino

Post autor: bcn »

uu ale wuja rozjebal ale sigma essaa
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
Panshady

Post autor: Panshady »

:lol: jak nimi pozamiatali :lol:
ganster mafia killer

Post autor: ganster mafia killer »

kurwa oni serio mysla ze ktos da jebanie o ich gowno dissy i tak kzdemu we lbie zostalo "tak szczerze nitro to faja" i nic to nie zmieni
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Wiadomo że lepiej puścić sobie sentino dla samego refrenu niż Sergiusza z dodatkowym chromosomem co wychowuje nie swojego syna oraz jakiegoś spierdolixa co ciągnie stare chuje
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

dzisiaj wychodzi numer, ktory zleakowal w poprzednim roku jeszcze w wersji z ferarim, obecnie maja byc na nim tomek olejnik i jakis kurwa ares
Spoiler
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Marcin_

Post autor: Marcin_ »

Ostateczny upadek.

Seba, powiedz, jak ty mogłeś wszystko tak spierdolić?!
Awatar użytkownika
d3nt

czekam na wersję bez Olejnika
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

mozna powiedziec, ze taka wersja juz powstala
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
d3nt

Dzięki rozkład gaussa oraz nsx za upload, piękny refrenik gdyby zwrotki były napisane w 8 minut zamiast w 5 to byłby największy letniak tego lata a tak to trzeba przecierpieć parę momentów
CAŁE ŻYCIE MAM

moody

Post autor: moody »

rozklad_gaussa pisze: 02 maja 2024, 9:46 dzisiaj wychodzi numer, ktory zleakowal w poprzednim roku jeszcze w wersji z ferarim, obecnie maja byc na nim tomek olejnik i jakis kurwa ares
Spoiler
W leakach zajebusty letniaczek to byl ale no kurwa z featem olejnika to mam taki dysonans poznawczy, bo nie da sie sluchac wesolej nuty wygrywaniu zycia, kiedy ten cipeusz jest na horyzoncie

a w jaki sposob sentino sie przecial z tym corlleone records tez nie mam pojecia. to jakis polprofesonalny label z pomorza. ja ich kojarze z czestych wspolprac z bonsonem, z tym aresem tez pare kawalkow bylo
Połas

Post autor: Połas »

moody pisze: 02 maja 2024, 11:38 a w jaki sposob sentino sie przecial z tym corlleone records tez nie mam pojecia. to jakis polprofesonalny label z pomorza. ja ich kojarze z czestych wspolprac z bonsonem, z tym aresem tez pare kawalkow bylo
Myślę, że to bardziej Olejnik się z nimi przeciął, bo właściciel labelu jest ze Skoszewa, Olejnik ze Szczecina i zadziało się. Natomiast Sentino standardowo zapewne liczy ten hajs za współpracę z jupiterem o wątpliwej renomie.

Natomiast sama historia Corlleone Records jest ciekawa. Tak, to oni wydają wspólny materiał Bonsona i Izabelki, natomiast wszystko zaczęło się od... firmy montującej i demontującej rusztowania xD I tak pan Mateusz Maliszewski, który zajmuje się rusztowaniami w Polsce, Niemczech, etc., postanowił spełnić swoje marzenie i założyć label muzyczny, o czym wspomina TUTAJ.
- Od wielu swoich znajomych muzyków słyszałem niezbyt pochlebne opinie o polskim rynku muzycznym. Zwłaszcza zaś o traktowaniu młodych artystów. Podpisuje się z nimi kontrakty przykładowo na 3 płyty. Wówczas są związani tylko z jedną wytwórnią. Tymczasem w mojej zawieramy umowę na jedną. Później muzycy mają możliwość wyboru - mówi o początkach Mateusz Maliszewski, dodając: - Muzyka zawsze była gdzieś blisko mnie, myślałem o spróbowaniu swoich sił w tej branży. Brakowało mi jednak „kopa”. Tego dał mi Marcin Czerwiński, z którym teraz współpracuję.

I tak w Skoszewie tuż przy granicy z naszym powiatem powstała wytwórnia Corlleone Records. Poza młodymi osobami, dopiero rozpoczynającymi muzyczną karierę, wśród których najwięcej jest hip-hopowców, skoszewska wytwórnia współpracuje z już znanymi w branży osobami. Jak wygląda praca w wytwórni? - Najpierw zgłaszają się do nas osoby z pomysłem na utwór. Wówczas nagrywają go w jednym z zewnętrznych studiów, z których korzystamy. To jeszcze zupełnie surowy materiał, ale jeśli się nam spodoba, uznamy, że ma potencjał, rozpoczyna się dalsza droga. Tzn. po nagraniu utworu wysyłamy go do naszych kamerzystów. Zajmują się pisaniem scenariusza do teledysku. Wtedy także okazuje się, jak duża ekipa do kręcenia będzie potrzebna i jaki jest koszt produkcji - mówi M. Maliszewski. Tak było przy kręceniu teledysku do piosenki „Ogrzej mnie” Natalii Turzyńskiej. - Brevko, który zajmował się nagrywaniem, zadzwonił do mnie i mówi: „Słuchaj potrzebny będzie las, a do tego łódka, podpalimy ją na boku, płomienie dadzą świetny efekt”. Przyznam, że początkowo sceptycznie podszedłem do jego pomysłu. Pomyślałem jednak chwilę i przecież na Kaszubach w okolicy Skoszewa las jest, mam także łódkę. Można to zrobić u nas. Przyjechał pirotechnik, który użył specjalnego żelu do podpalenia. Z tym jednak mieliśmy pewien problem, bo w czasie kręcenie mocniej wiało i płomienie szybko gasły. Nałożyliśmy więc grubszą warstwę. Trochę nawet z tym przesadziliśmy, bo łódka się zajęła - zdradza kulisy kręcenia M. Maliszewski, dodając: - W przygotowaniu mamy jeszcze dwa solowe utwory Natalii. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to podpiszemy z nią kontrakt na płytę.
Obok Corlleone Records funkcjonuje także The Lions Cartel:
https://www.youtube.com/@TheLionsCartel/videos
Obrazek
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

olejnik rozjebał :bowdown: :bowdown:
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
d3nt

No kurwa sentino bardzo ładnie chujowo że na spotifaju nie będzie solo
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Olejnik kopia 1 do 1 mlekołaka, taki sam gejzon. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko blacha2115 na feacie
ganster mafia killer

Post autor: ganster mafia killer »

tuman caly album chyba wjebal do neta bo ziutek ma dwie pelne nuty wstawione
Panshady

Post autor: Panshady »

No olejnik 1 do 1 chujowo jak zyniak na Trójkącie. Za to Sentino całkiem fajnie to nawinął. Ogólnie kawałek raczej do zapomnienia przez te dwa łaki na feacie. Ktoś tu napisał Sento ostateczny upadek. No ale właśnie przez to że razem z Olejnikiem bo sam koncept kawałka, refren nie taki zły. Przynajmniej dla mnie osobiście.

Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
Aha i pan artysta Sentino dla mnie niezrozumiły :dunno: po co on wzioł tego Olejnika? Co mu to da? Myślał że bedzie wzrost popularności jak po collabo z Nitro? Olejnik dużo gorszy zasięgowo niż Nitro więc mu to chuja da.
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Da mu dwa koła ojro za numer, mordo. To już coś, nie
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
moody

Post autor: moody »

Dac druga zwrote sento (ta jest git) zamiast tych lakow i elegancki letniaczek by byl
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

Ja się zawsze staram zachowywać bezkonfliktowo w internecie bo nie ma sensu się kłócić ale ale jak poczytałem te posty i potem odpaliłem ten kawałek to to jest chyba jakaś zbiorowa zarzutka użytników forum ślizgawka peel

Znaczy eu
Awatar użytkownika
Mutley

Post autor: Mutley »

chyba dla wiekszosci uzytkownikow, ktorzy sledza kariere sento oczywiste bylo jak skonczy sie wspolpraca z tym internetowym pozerem (bo jak go inaczej nazwac?). jak widać był on nawet na to przygotowany, i porobił sobie fotki swojemu obecnemu oponentowi w odpowiednim czasie i miejscu. ale co sie przypucowal na grupkach sikarios na spolecznosciowych czatach wsrod dzieciakow robiac ich nieustannie w konia to jego. a udawanie bycia milosiernym samarytaninem i niesieniu pomocy sentino, zeby sie ogarnal i mogl zaczac zarabiac dobrze z muzyki to juz przemilcze :lol: oczywiscie te akcje z olejnikiem, to kolejny lvl abstrakcji latynosa, ale tu przynajmniej CHYBA nie skonczy sie wojną w socialach.

generalnie o sentino nie dowiedzielismy sie niczego nowego, wlasciwie jakies tego typu "dramy" i kopanie go w socialach przez pewne persony, cala ta otoczka wokol tej postaci to cos do czego mozna bylo juz przywyknac. przez te lata jego obecnosci na polskiej scenie, chyba kazdy wyrobil sobie opinie na temat tej postaci i rzeczy, ktore dzieje sie aktualnie, albo moga zdarzyc sie w przyszlosci raczej juz nie sa w stanie jej zmienic. w tym uniwersum mielismy juz chyba doslownie wszystko.

wracajac do muzyki. z tego co zostalo zleakowane sluchalna jest jedynie 17tka. timing tego tez jest fatalny, ogarniecie wspolpracy z grzeszczak czy edyta bartosiewicz tez wydawalo sie jakies abstrakcyjne od samego poczatku i niemozliwe do zrealizowania. w całości ten projekt bnp jest po prostu słaby a ze zwrotkami trumana byloby jeszcze gorzej. ksiazka slaba tresciowo, zrobiona na odpierdol i szybko, byleby nabić kasę na dzieciakach, az strach pomyslec co jest w tych ebookach ktore sprzedaje truman. boxy tez raczej byly krytykowane.
ODPOWIEDZ