Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
No pogięło was z tymi najlepszymi refrenami w polskim rapie
cherry pop 1 i 2 ofc
Kogo było "Exposing Me" tzn który kawałek był pierwszy, i późnej zaczęły się remixy?
Tay Capone?
Tay Capone?
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
lata mi po głowie kawałek Pyskatego, był do niego teledysk (jakieś dziewczynki, baseny, letni klimat), jedyny wers jaki sobie z niego przypominam to "..łatwo to wyciągasz hajs z kielni.."
numer był o wódce oczywiście, w teledysku było chyba lokowanie produktu żołądkowej gorzkiej
pomóż ktoś
numer był o wódce oczywiście, w teledysku było chyba lokowanie produktu żołądkowej gorzkiej
pomóż ktoś
o, szybko, dzieki Prez
Użytkownik @Hattrik na starym forum miał w podpisie następujący tekst:

Czy ktoś kojarzy, co to jest? Kolegi dawno już na forum nie było, a przynajmniej nie zalogowanym. Wg mnie jest pewne prawdopodobieństwo, że to LSO, stąd pozwolę sobie też oznaczyć @KomunistomPodPrad...ten los nieprzyjazny gość, często boli i przekuwa cię na wskroś, tylko o nic nie proś,
idz kurwa sam i jak trzeba ból znoś, jesteś na dnie, odbij się i frajerów koś,
wiesz nie pamiętam już dnia szczęścia, szczęścia, ale mam obraz wciąż, kiedy krew jest na pięściach...
- widzeszalenstwo
Skąd jest zajebana ta melodia w refrenie? Kojarzy mi się jakaś piosenka sprzed kilku (może nastu) lat, prawdopodobnie w obcym języku, ale bardzo popularna u nas
Jak myślicie, ilu raperów korzysta z usług ghostwriterrów? Czy to należy tolerować czy nie? No i np. siedzi kilku ziomków w studio i jednemu weszła wena duża, że aż napisał całą zwrotce koledze, czy to też jest złe?
W ogóle ghostwriting bitowy, że tak to ujmę, to on też jest zły? Czy można to nieważne kto zrobił podkład skoro ten który go nie zrobił to wykupił sobie taką usługę i ma swój pseudonim w tytule kawałka i to jest całkowicie legalne według zasad hipa hopa.
W ogóle ghostwriting bitowy, że tak to ujmę, to on też jest zły? Czy można to nieważne kto zrobił podkład skoro ten który go nie zrobił to wykupił sobie taką usługę i ma swój pseudonim w tytule kawałka i to jest całkowicie legalne według zasad hipa hopa.
Nie wiem co się dzieje jak prezydent Doodah
Kto tworzy te platynowe i złote płyty gdy kawałek szybko robi wielkie miliony co dostają do rąk nawet 2 tygodnie po zrobieniu hita.
Siedziby gdzie są podpisani wykonawcy typu Uniwersal,Def jam, SBM czy jest jakaś siedziba Pana Władka lat 59na ulicy która dostaje telefon typu ,,wyprodukuj Pan teraz platynę dla Zeamsone" i on to robi.
Siedziby gdzie są podpisani wykonawcy typu Uniwersal,Def jam, SBM czy jest jakaś siedziba Pana Władka lat 59na ulicy która dostaje telefon typu ,,wyprodukuj Pan teraz platynę dla Zeamsone" i on to robi.
https://zdrugiegotloczenia.pl/product-p ... Plyta.html
Na początku nie wiedziałem czy wrzucać, bo wydawało mi się że to jakaś mała firma robiąca śmieszne zamienniki na prezent dla wujasa, ale na samym dole jest sekcja " Relacje z wręczeń złotych płyt naszego wykonania" i normalnie jakieś OSTRy, Miuoshe i Majki Jeżowskie.
W sensie nie mówię że oni mają na to wyłączność i wszystkie są ich, po prostu masz przykładowego wykonawce.
Na początku nie wiedziałem czy wrzucać, bo wydawało mi się że to jakaś mała firma robiąca śmieszne zamienniki na prezent dla wujasa, ale na samym dole jest sekcja " Relacje z wręczeń złotych płyt naszego wykonania" i normalnie jakieś OSTRy, Miuoshe i Majki Jeżowskie.
W sensie nie mówię że oni mają na to wyłączność i wszystkie są ich, po prostu masz przykładowego wykonawce.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dziękuję za odpowiedź.
Nie ma za co, mogłeś z poprzedniego konta zapytać.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Czy SENTINO w adlibach w przy pierwszych wersach pierwszej zwrotki krzyczy „MURZYN! MURZYN! MURZYN!” ?
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
I jedno i drugie to kurestwo jebane i nalezaloby to tepic. Jak mozna podpisywac sie swoja ksywa pod czyms czego sie nie jest autorem. Hatfutorbacz pisze: ↑30 kwie 2024, 23:14 Jak myślicie, ilu raperów korzysta z usług ghostwriterrów? Czy to należy tolerować czy nie? No i np. siedzi kilku ziomków w studio i jednemu weszła wena duża, że aż napisał całą zwrotce koledze, czy to też jest złe?
- marmolad_k2
Co to za symbol, który pojawia się na okładkach starych płyt Meza?
Logo illuminatów

Spoiler
Chodzi ci o ten statek z którym zrobił sobie gruby CHAIN??
Spoiler