Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Co ten Vuskovic odpierdala xDDDD gen ekstraklasowego obrońcy zaszczepiony
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Luquinhas ma wrócić do Legii wg brazylijskich mediów. To by się wpasowało w ulubione transfery Zielińskiego czyli byli piłkarze Legii lub Ekstraklasy
- FruitOffTheWall
wygląda to jakby ustawił xD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
37 dośrodkowań
ostatni raz byłem tak zdziwiony jak (tu jakies niesmieszne porownanie)
ehh, a był moment, kiedy można było uwierzyć w tę przemianę Darka w księdza Robaka i poświęcenie ego potężnego bydgoszczanina na rzecz zbudowania zdrowej organizacji
no nic, zawsze mogło być iti
ostatni raz byłem tak zdziwiony jak (tu jakies niesmieszne porownanie)
ehh, a był moment, kiedy można było uwierzyć w tę przemianę Darka w księdza Robaka i poświęcenie ego potężnego bydgoszczanina na rzecz zbudowania zdrowej organizacji
no nic, zawsze mogło być iti
trójkąt bermudzki wola mokotów
A oni nie mieli zmieniać siedziby na Grodzisk? Znowu będą grać na wyjazdach?
A to nie jest tylko pic na wodę żeby dostać licencje a na koniec się okaże, że coś nie gra i będzie dalej Grodzisk? Pytam, bo w 2 lidze teraz prawdopodobnie grać będzie Świt Szczecin, zgłosili oni stadion Pogoni żeby dostać licencje (tam ponoć dalej jakieś negocjacje są z Mroczkiem) no i dyrektor Świtu wprost mówi, że przecież nie będą grać przy Twardowskiego tylko chcą zdążyć z przebudową swojego obiektu do rozpoczęcia ligi i musieli dać cokolwiek żeby była licencja.
Więc czy tutaj Warta nie zgłosiła stadionu miejskiego żeby była licencja a w międzyczasie nie będą szukać czegoś tańszego?
Więc czy tutaj Warta nie zgłosiła stadionu miejskiego żeby była licencja a w międzyczasie nie będą szukać czegoś tańszego?
MalinowyJogurt 2
Magiera najpóźniej we wrześniu poleci
Na odwrot na pewno bylo, sprawdziłbym znakomita prace trenera bialka czy inna wiosne cudow
E: sprawdzilem, bylo blisko bo w 99/00 Grodzisk ostatni jesiesia, a na wiosne drugi za Polonią
E: sprawdzilem, bylo blisko bo w 99/00 Grodzisk ostatni jesiesia, a na wiosne drugi za Polonią
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2024, 19:53 przez jajca, łącznie zmieniany 2 razy.
- ConeyIsland
Widzew parę sezonów wstecz miał magiczną serię remisów na wiosnę jak dobrze kojarzę ale to I liga rzecz jasna
Na pewno wszystko uczciwie wywalczone 
Znakomita praca trenera Białka to dziedzictwo polskiego futbolu
odwroc tabele slask bedzie na czele
świadomość swojej ignorancji
W życiu bym się nie spodziewał takiego gazu Górnika. Nieprawdopodobnie wygląda to 2 miejsce po 30 kolejkach.
nic na potem
Taras Złomańczuk z tym pociskiem po Marczuku, młodzieżowcu który gra pierwszy sezon w lidze, zrobił dobre liczby i załapał się do kadry, to dla mnie przesadził i słabe jak na kapitana. Sam się wykartkował na następne dwa mecze, ciekawe czy do lustra też był taki krytyczny.
- ConeyIsland
^ video
- ebismolarek
Jak donosi Tomasz Włodarczyk na portalu Meczyki.pl, w kwietniu ubiegłego roku Fermín López znalazł się na radarze Rakowa Częstochowa, który następnie ustalił z FC Barceloną warunki definitywnego transferu pomocnika za 600 tysięcy euro. Dlaczego nie doszło wówczas do tej operacji? Uznano, że wychowanek Barçy nie pasuje do koncepcji Rakowa i nie robi przewagi w polu karnym.
wlodar przebiegla bestia wiedzial ze to info lepiej zazre kiedy femin w koncu odpali a nie kiedy feminek gral jakies ogony i sie kopal po czole eh szachy 3d polskiego fabrizio romano
hahha bez kitu ja tę historię słyszałem sporo wcześniej i tak się spodziewałem że wypłynie w mediach jak chłop zagra jakieś fajne mecze
btw trochę jestem zdziwiony że przy tym jak obecnie wygląda barca to ogrodnik nie dawał mu więcej szans.
piękna historia o piłce, o krok od wyjazdów do radomia i niepolomic, do fisiowania na bernabeu
btw trochę jestem zdziwiony że przy tym jak obecnie wygląda barca to ogrodnik nie dawał mu więcej szans.
piękna historia o piłce, o krok od wyjazdów do radomia i niepolomic, do fisiowania na bernabeu
yer a wizard, Harry