Singiel:
Preorder:
dobrze kurwa powiedziane brakuje polotu w tym wszystkim niestetySWN pisze: ↑30 kwie 2024, 19:23 Rozpierdala mnie jak od samego początku ten typ próbuje być tak nieudolnie artystyczny. Uh, yeah, wavy, tu jakieś tajemnicze spojrzenie w kamerę, wzrok wbity w niebo, designerski outfit w stylu Kanye po roku w Tychach, siedzą nad tymi teledyskami i scenografiami pół roku, szkoda że zapominają do tego nagrać słuchalnej płyty zawierającej coś więcej niż wymuskane drgawki emocjonalne przeciętnego 16 latka. Na tumblra kurwa, a nie muzykę robić.
Właśnie ja mam najwiekszy cringe przy Zimsonie chyba. Przecież gość jest tak mierny, taki bezcharakterny że to jest taki polski symbol bezjajeczności.Bingo7 pisze: ↑02 maja 2024, 22:02 Ja nie słucham Zeamsone, ale muszę przyznać, że to chyba jeden z nielicznych na tej scenie, że jak go słucham to nie mam Cringe i za to duży plus, który przy 90 procent sceny trzeba rozchodzić na dywanie. Nawet nie wiem czy nie będzie nr 1, drugiego dałbym Miły ATZ.
No i plus za nieśmiertelne kawałek kurtki bomberki
No trudno zeby quenonafide nie znalazl nasladowcow przy takim sukcesie komercyjnymSWN pisze: ↑30 kwie 2024, 19:23 Rozpierdala mnie jak od samego początku ten typ próbuje być tak nieudolnie artystyczny. Uh, yeah, wavy, tu jakieś tajemnicze spojrzenie w kamerę, wzrok wbity w niebo, designerski outfit w stylu Kanye po roku w Tychach, siedzą nad tymi teledyskami i scenografiami pół roku, szkoda że zapominają do tego nagrać słuchalnej płyty zawierającej coś więcej niż wymuskane drgawki emocjonalne przeciętnego 16 latka. Na tumblra kurwa, a nie muzykę robić.
Coś w tym jest, nie sposób się nie zgodzić.SWN pisze: ↑30 kwie 2024, 19:23 Rozpierdala mnie jak od samego początku ten typ próbuje być tak nieudolnie artystyczny. Uh, yeah, wavy, tu jakieś tajemnicze spojrzenie w kamerę, wzrok wbity w niebo, designerski outfit w stylu Kanye po roku w Tychach, siedzą nad tymi teledyskami i scenografiami pół roku, szkoda że zapominają do tego nagrać słuchalnej płyty zawierającej coś więcej niż wymuskane drgawki emocjonalne przeciętnego 16 latka. Na tumblra kurwa, a nie muzykę robić.
exyou pisze: ↑03 maja 2024, 12:33Właśnie ja mam najwiekszy cringe przy Zimsonie chyba. Przecież gość jest tak mierny, taki bezcharakterny że to jest taki polski symbol bezjajeczności.Bingo7 pisze: ↑02 maja 2024, 22:02 Ja nie słucham Zeamsone, ale muszę przyznać, że to chyba jeden z nielicznych na tej scenie, że jak go słucham to nie mam Cringe i za to duży plus, który przy 90 procent sceny trzeba rozchodzić na dywanie. Nawet nie wiem czy nie będzie nr 1, drugiego dałbym Miły ATZ.
No i plus za nieśmiertelne kawałek kurtki bomberki
Tak, elegancko podjebaneLowestQuality pisze: ↑16 maja 2024, 13:00 Czy ja popadam w paranoje czy on zajebał flow z tego kawałka
https://youtu.be/6Ki3bGiUPcc?si=1940LrPR4WTGzTl9&t=36