Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Re: Sentino

Post autor: piernikowyskoczek »

a dla atencjuszek nagranie tego i pokazanie znajomym to sens życia
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Tiger

Post autor: Tiger »

Usunięto...
Ostatnio zmieniony 19 maja 2024, 8:53 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

on tam jej gada że chuj w mordę za nieprawilne zachowanie czy coś jeszcze było
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
dakko

Post autor: dakko »

Ale człowiek jednak trochę by chciał, żeby odklejki okazały się prawdą i przyjechało komando wilczurów Chilijczyków robić porządek xD
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 2:48 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Przecież chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie ma w 2024 jeszcze nadziei, że Sentino jest jakimś zabijaką, jego życie najlepiej traktować jak kreskówkę, a twórczość muzyczna to od ~3 płyt tylko lepszy lub gorszy skutek uboczny. Jakieś odkrywcze "haha a taki miał być gangster!!!" to można było pisać w okolicach Tatuażyka, dzisiaj bliżej mu do Rafonixa, chociaż też ubolewam nad ostatnim doborem współpracowników i ten Olejnik wykonujący jakieś epileptyczne ruchy na wspólnym klipie serio wyglądał jak błąd w matrixie.

Dodano po 5 minutach 41 sekundach:
Kiedyś pisałem, że Sentiniego powinien wziąć pod skrzydła jakiś surowy żyd-menager z majorsa, zamknąć w studio, dać dojebany budżet na klipy, a zarobki dawkować jak stary nastoletniemu synowi który ma szlaban i ten człowiek byłby chodzącym generatorem singli.

Niestety, charakter/choroba umysłowa sprawiły, że nie dał sobie pomóc, rozmienił na drobne, a Malik, który wyjściowo miał pewnie z pięć razy mniejszy potencjał niż starszy kolega był w stanie pokornie podać rękę panom w garniturkach i teraz tańczy na ladzie McDonaldsa, a major oblicza budżet na featuring jakiegoś murzyna.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Jestem ciekaw jaki gagatek sie jescze nabierze na kariere sebastianka, polecam live aliego o sebastianie uśmialem się

Gadanie wujasa po niemiecku i polsku jednocześnie brzmi jak pewien uwu uzytkownik kmwtw
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Zephyr pisze: 28 kwie 2024, 21:22

XDDDDD :bowdown:
Śmiechy śmiechami, ale Sentino już serio i jak najbardziej dosłownie ma vibe pacjenta ze szpitala psychiatrycznego. Ten schizoidalny uśmiech, nieadekwatny i zaburzony afekt, odklejone teksty. Ktoś się powinien nim zająć.
Panshady

Post autor: Panshady »

Kiedyś przynajmniej bronił się jakością dostarczanej muzyki :dunno: teraz to serio staje się memem. Smutne to. Duży potenciał na bardzo dobrego rapera. Już pal licho te live streamy. Jakby siekał dobre traczki to dało by sie to puścić mimo chodem.
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

sentino w sumie to w momencie kolaborowania z takimi nitro szczurami chyba sobie już pogrzebał wszystko co nie? a ta kanalia trueman go tylko obnażył, bo gdyby se sentino robił numerki i nie dał się poznawać bliżej to jego persona byłaby jeszcze tylko w sferze domysłów jak za czasów kłótni sentino malik polska z 8 lat temu oprócz tego że wiadomo było że jest odklejony, a tak jednak najpierw się rozjebalo z nitro jak z każdym potem z tym truemanem i chuj wiadomo co dalej domino no, nie ma co zbierać
Połas

Post autor: Połas »

SWN pisze: 29 kwie 2024, 15:59 Kiedyś pisałem, że Sentiniego powinien wziąć pod skrzydła jakiś surowy żyd-menager z majorsa
Dawno, dawno temu, ech, już ponad 15 lat temu, o Sentino - według różnych opowieści - biły się majorsy. Sam pamiętam historię, jak DJ Tomekk chciał zakładać z Sentino label / brać go do siebie, a stawką dealu były grube tysiące pachnących euro. Ale, jak to w życiu Alvareza Pałuckiego bywa już od czasu upadku niemieckiego Def Jamu tuż przed wydaniem jego płyty xD, wszystko jebło.

W 2007 roku, w wywiadzie dla śp. Magazynu Hip Hop, który przeprowadził zresztą @miku, DJ Tomekk tak mówił o współpracy z Sentino:
Sentino - dlatego, że jest Polakiem i najwięcej wódy mu wchodzi. Umie pić. A Niemcy padają po trzecim piwie. Jak idziemy na imprezę to Sentino i ja pijemy po 3-4 flaszki wódy, a inni już po flaszce są trupami... Dlatego tylko z Polakami łażę na imprezy.
Jeżeli chodzi o biznes, to widzę to profesjonalnie: każdy MC, który pracował ze mną, zrobił ze mną swoje największe hity. Moja statystyka: 100%. Więc mogę pracować z kimkolwiek, bo moja praca polega na tym, żeby robić hity. Z Sentino jest najweselej, bo dobrze pracuje i dobrze się bawi, bardziej niż Sido. Negocjuje z Sentino deal, żeby trafił do mojej firmy Boogie Down Berlin. Zaproponowałem mu 500 tysięcy euro, ale Universal chce mu chyba dać 900 tysięcy euro i własny label.
Oczywiście, dzisiaj się możemy zastanawiać ile w tym prawdy, a ile przechwałek, ale owocem tej nierozwiniętej do końca współpracy, która skończyła się tym, że niedługo później Tomekk nagrał płytę z Toonym (xD), był m.in. ten bengerek:

To były czasy.
Obrazek
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

ten instrumental :bowdown:
Spoiler
poczatek jak

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Paul
Mistrz Fantasy NBA

Post autor: Paul »

dakko pisze: 29 kwie 2024, 15:19
Spoiler

Ale człowiek jednak trochę by chciał, żeby odklejki okazały się prawdą i przyjechało komando wilczurów Chilijczyków robić porządek xD
Włączyłem ten live Sentino na 10 minut i jakbym już to gdzieś słyszał.
Spoiler
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

chuj z tym cwelem, wstyd go słuchać już i tak
Spoiler
ale i tak szacun za zl1 i 2 oraz bangery takie jak tabu, szkoda tylko onasis :/
Tiger

Post autor: Tiger »

Usunięto...
Ostatnio zmieniony 19 maja 2024, 8:53 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
torbacz

Post autor: torbacz »

Sentino ma bułgarskie korzenie?
Nie wiem co się dzieje jak prezydent Doodah
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

oyama pisze: 29 kwie 2024, 17:54 ten instrumental :bowdown:
Spoiler
poczatek jak

nie wiedziałem że Sentino nieudolnie kopiował Maxa już w 2006 :lol:
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Posłuchałbym czegoś więcej o tej jego żonie. Nie kojarzę żeby ktoś inny z polskiego rapu był w otwartym związku.
Influencer.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Gimper, autor płyty Niepowstrzymany.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

jeszcze ten
Spoiler
phobos pisze: 26 mar 2023, 18:11 warto wspomnieć jeszcze o sążnej prikoleccie, dla której QAP to żaden problem

Ostatnio zmieniony 29 kwie 2024, 23:21 przez phobos, łącznie zmieniany 1 raz.
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
ODPOWIEDZ