Godhand pisze: ↑28 kwie 2024, 10:51
Abstrahując od muzyki, to może starość i będzie hejt, ale ona mi się podoba sporo bardziej niż cześć "modelek"
Ma w sobie coś naturalnie fajnego
Od której niby jest ładniejsza?
Kasia Struss (Gucci, Fendi, D&G)
Małgorzata Bela (Versace, Chloe, Valentino, Donna Karan)
Bambi
Teraz dopiero załapałem o co Ci chodziło
Imho od każdej, prócz tej pośrodku, Bambi fajniejsza.
Edit: obejrzałem teledysk tych pań. Od każdej Bambi fajniejsza.
Jebać simpów, ale z tym 4/10 to też bym nie szarżował. Cycki fajne, szczupłe ciało, twarz ok. 4/10 to ona może jest jak się za punkt odniesienia przyjmuje jakieś instagramowe influszony, których 80 proc. "urody" to odpowiedni makijaż, medycyna estetyczna i filtry na zdjęciach
SiNi pisze: ↑28 kwie 2024, 11:34
Bambi tak samo chujowa jak te modelki co tutaj są wrzucane, nie wiem czy wy ogarniacia jak ona wygląda na twarzy bez tych filtrów x
O ile internet pozwala ogarniam i nadal spoko.
Chyba, że masz jakieś inside photo dla wtajemniczonych.
Albo że chodzi o tę jedną fotę mila kunis no makeup style.
SiNi pisze: ↑28 kwie 2024, 11:34
Bambi tak samo chujowa jak te modelki co tutaj są wrzucane, nie wiem czy wy ogarniacia jak ona wygląda na twarzy bez tych filtrów x
Brunetka i blondynka chujowa. Wysokie standardy widzę. Zobacz sobie zderzak tylny na basenie blondynki.
ALE BYM CI WSADZIŁ GOŁEGO CHUJA W CIPECZKE BEZ GUMKI BEZ ZABEZPIECZENIA I BYM RUCHAŁ CIE A TY BYŚ PISZCZAŁA Z ROZKOSZY A NA KOŃCU JA WYTRYSNE PROSTO DO TWOJEJ MACICY RAZ DRUGI TRZECI I PO CHWILI CAŁA MACICA BĘDZIE WYPEŁNIONA MOJĄ ŚWIEŻUTKĄ CIEPLUTKĄ SPERMĄ A TY ZAJDZIESZ W CIĄŻĘ I BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWĄ MATKĄ
wujot pisze: ↑28 kwie 2024, 13:58
ALE BYM CI WSADZIŁ GOŁEGO CHUJA W CIPECZKE BEZ GUMKI BEZ ZABEZPIECZENIA I BYM RUCHAŁ CIE A TY BYŚ PISZCZAŁA Z ROZKOSZY A NA KOŃCU JA WYTRYSNE PROSTO DO TWOJEJ MACICY RAZ DRUGI TRZECI I PO CHWILI CAŁA MACICA BĘDZIE WYPEŁNIONA MOJĄ ŚWIEŻUTKĄ CIEPLUTKĄ SPERMĄ A TY ZAJDZIESZ W CIĄŻĘ I BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWĄ MATKĄ
2do5 pisze: ↑28 kwie 2024, 19:09
Adma typowa krasula, na pewno ma zwisy
tak jak juz w komentarzach na glamrapie zauwazyli
Spoiler
COPROBO pisze:Najgorsze jest to, że z dobrze rokującej raperki – spermiarze zrobili z niej kokieterkę, której ego wypierdala przez sufit. Od tamtych czasów też z całkiem niezłej dupy zrobiła się opasła grażynka z wymionami, które w specjalnym pushupowym staniku wyglądają okazale, ale uwierzcie – jak go rozepnie to te cyce rozpłyną się jak rzadka sraka po relax kebab radzymin. I tu jest odpowiedz – dlaczego pieczołowicie będzie trzymała te cyce w ryzach. Bo jak je zobaczycie bez pushupu to te korniszonki biedronkowe wam opadną a waciany filar jaki jej zafundowaliscie legnie pod jej nadmuchaną karierą. Chuja wiecie, ale macie możliwość zastanowić się zanim napiszecie kolejny komentarz który podklepuje jej i tak wyjebane ego. PiS joł
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
@Godhand Jest z nią multum filmików w necie, gdzie widać,iż twarz ma niezbyt wyjściową, jak się do niej trzepiecie to nie moja sprawa, ale żeby to była jakaś piękność i ją wystawiać na piedestał to nie ma pytań, trochę taka raszpla z twarzy. Co do cycków to rozumiem, ale nie przepadam za dużymi zwisami, team dupa.
przykładowo: Baila Ella Vietnam VLOG1: Leosia się oświadcza / 4:39
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2024, 20:18 przez SiNi, łącznie zmieniany 2 razy.