To jest IV część.
Tede
- Eloquent33
Re: Tede
Słucham Tedego od 2001 roku, to nie jest tylko raper on jest ultra zajebisty w każdej sferze w której działa, to jest mój idol, chciałbym w jego wieku tak wyglądać, jestem jego fanem kupuje jego płyty i chodzę na jego koncerty.
- marmolad_k2
A wciągasz kreski?Eloquent33 pisze: ↑25 kwie 2024, 23:39 Słucham Tedego od 2001 roku, to nie jest tylko raper on jest ultra zajebisty w każdej sferze w której działa, to jest mój idol, chciałbym w jego wieku tak wyglądać, jestem jego fanem kupuje jego płyty i chodzę na jego koncerty.
byłem trzy razy na jego koncertach (na festiwalowych) i za każdym razem grał to samo, z tymi samymi tekstami pomiędzy kawałkami, z tymi samymi discopolowymi przerywnikami, w tej samej kolejności. fakt że było to 2017/2018, ale to że mogłem mówić ziomkom co teraz będzie grał jest dla mnie bekowe whuj
kiedys chodziłem na jego koncerty, tak przed notes 2. na koncercie promującym N2 znowu grał te same kawałki, które grał na wcześniejszych koncertach. zapytałem go w locie czemu takie akcje itd. to odpowiedział, że to niesie ludzi i gra to czego oczekują ludzie. jak powiedziałem, że wolałbym żeby grał nowe kawałki żeby sprawdzić jak chodzą nowości na koncertach to stwierdził, że czasami też by wolał, ale wtedy ludzie inaczej się bawią.
- Eloquent33
Czasem się spotyka rówieśnika, gajer neseser firmowa bryka
Pojebany ale dobry serial (ocena chyba 8+) wiqdomix zbyt dużo kutasow i cycek i trochę śmiesznie jak ciągle widzisz części intymne ale dobry serial, masz jednego aktora (bardzo dobrego) który gra dwa role xd no ale fajnie odzwierciedla jak new York wyglądał w tych czasach, bo ej ma nigga David Simon to taki specjalny reżyser i zawsze pokazuje to jak jest potwierdzeniem faktami (jebać potwierdzaczy)
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Za nie sprzątanie po pieskiu to chuj do dupe w kryminale
skurwysyn sraczką psiaka się zachwyca
Też ironia jest że grał psa, plener spod zabko mu to wymawiał że sprzedajna kurwa z tvnu żeby jakiś czas później sam tam być xd
- Oportunistycznyebaka
I pomyśleć, że porównywał swoją rolę psa w chujowym sitcomie do roli Paca w filmie z Belushim. To jest kurwa łeb, a najgorzej że ludzie to łykali bez popity.
- SuperRapMaster
W sumie Tede nie był aż takim grubasem, jak mówiono, ale może to dlatego, że 13 lat temu społeczeństwo jeszcze nie było takie grube