NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: NBA
nie odwalają, to nie ten rok, niech oni chicago w ogóle przejdą
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Butler prawdopodobnie ma lipe z MCL wiec marnie to widze
ja sie prawie nabralem na te strefe w Q2 i zabawne proby przebicia sie przez nia 76ers, no ale Heat nie byli w stanie odjechac.
w Bulls z kolei Caruso wypadl (przez Drummonda z ujemnym IQ), ale mysle ze i tak latwo ich wezma
ja sie prawie nabralem na te strefe w Q2 i zabawne proby przebicia sie przez nia 76ers, no ale Heat nie byli w stanie odjechac.
w Bulls z kolei Caruso wypadl (przez Drummonda z ujemnym IQ), ale mysle ze i tak latwo ich wezma
- zemsta1camzata
jimmy buckets out na kilka tygodni, papa miami
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
dobra wyjebać te playiny od przyszłego sezonu, 2 kluczowych zawodników out;dopierdalanie potencjalnie 2 dodatkowych meczy o wszystko jest totalnie bez sensu mając gdzie jak na wschodzie jest 7 meczów przewagi między 8 a 9 drużyną i cały sezon w pizdu
props
w ogóle idea jednomeczowych rozstrzygnięć w koszykówce na plus, march madness nie do zajebania jeśli chodzi o emocje, a przecież poziom sportowy relatywnie niski, nie mówiąc już o io czy mś (kiedy nie grają amerykanie ofc)
w ogóle idea jednomeczowych rozstrzygnięć w koszykówce na plus, march madness nie do zajebania jeśli chodzi o emocje, a przecież poziom sportowy relatywnie niski, nie mówiąc już o io czy mś (kiedy nie grają amerykanie ofc)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Jimmy Butler and Tyler Herro had to be separated on the Miami Heat team bus after last night's game against the 76ers:
Butler kept saying “9 for 27” and Herro reportedly threw a punch that did not connect. Butler then yelled “9 FOR 28!”
(Per @IraHeatBeat )
Mam nadzieję że to prawda

Butler kept saying “9 for 27” and Herro reportedly threw a punch that did not connect. Butler then yelled “9 FOR 28!”
(Per @IraHeatBeat )
Mam nadzieję że to prawda