Belmondo
Re: Belmondo
Kurcze, mialem małą nadzieje że chodzi o Młodego Gdynianina 
https://www.youtube.com/watch?v=9G3-iNtoi9Q rafalala zgubila telefon
damn, mam dysonans poznawczy, chyba jednak troche istotne co sie odjebalo
mobbyn wyjebane przez transow, doslownie i w przenosni, zal patrzec jak daja sie im rozgrywac
damn, mam dysonans poznawczy, chyba jednak troche istotne co sie odjebalo
mobbyn wyjebane przez transow, doslownie i w przenosni, zal patrzec jak daja sie im rozgrywac
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 13:57 przez ogkush, łącznie zmieniany 1 raz.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
I ta skurwysyńska ironia w momencie jak mówi, że bardzo się boi i paraliżuje go strach, ale to jest pies. Oczywiście to nic więcej niż kolejna teoria spiskowa w tym temacie, ale nie zdziwię się, jeśli zawinęła jakiś tam hajs za zamknięcie sprawy od pełnomocników Belmondziarza, teraz pierdolnie kit o zgubieniu telefonu i reszta rzeczy i tak nagle pojawi się w internecie, a ona wyrazi głęboki żal i powie no trudno.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Swoją drogą, jaki pełnomocnik - jak slysze pełnomocnik myśle od razu - prawnik etc. (może to tylko ja)
A znając życie to po prostu znajomy/rodzina G i po prostu odezwali się żeby dać jej hajs, nie wyobrażam sobie żeby ktoś myślący negocjował kurwa warunki szantażu z tym idiotą.
A znając życie to po prostu znajomy/rodzina G i po prostu odezwali się żeby dać jej hajs, nie wyobrażam sobie żeby ktoś myślący negocjował kurwa warunki szantażu z tym idiotą.
co za skurwysyn
przecież jemu należy się ciężka przekopa za te wszystkie lata nękania ludzi
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Przecież jak dostał/a hajs to powinien być jakiś zapis ze w przypadku wyjścia na jaw to on/ona bierze za to odpowiedzialność. Przecież inaczej żadne podpisywanie nie miałoby sensu 
Zreszta jeden polski piłkarz tak zrobił i jest cisza do dziś
Zreszta jeden polski piłkarz tak zrobił i jest cisza do dziś
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 13:58 przez FLoo, łącznie zmieniany 2 razy.
Tranzystor rozgrywa tych wszystkich gangsterówhustlerów jak mu się tylko zachce xD xD
Przewózkowicze machający maczetami rozjebani przez snapczat tak bardzo.
NICZ nie mogą zrobić. Wszyscy są tak samo gówniani i siebie warci w tym kieracie. A gównomoralizatorstwo w tym temacie, kto gorszy czy kto lepszy niech będzie probierzem populacji userów (razem z tematem z lgbt i jak poderwać dziewczynę)
NICZ nie mogą zrobić. Wszyscy są tak samo gówniani i siebie warci w tym kieracie. A gównomoralizatorstwo w tym temacie, kto gorszy czy kto lepszy niech będzie probierzem populacji userów (razem z tematem z lgbt i jak poderwać dziewczynę)
GSP tam miał wjechać i co?
Spoiler
Guwno.
up, gowno bo to pizdy, cisna jakiegos placka malolata koze ( z klamka
) w tym samym czasie dajac sie jebac rafalali 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- Bunnymen77
Straszne ścierwo, gardze, tfu.
-
rubinstein
no ładnie
tak czułem że tak to się skończy, gdy oglądając tego lajwa usłyszałem, że różne rzeczy się dzieją, ludzie gubią telefony itd
tak czułem że tak to się skończy, gdy oglądając tego lajwa usłyszałem, że różne rzeczy się dzieją, ludzie gubią telefony itd

Z hiv można teraz spokojnie żyć
Kurde że wam się chce ten cały syf pisać, snuć jakieś domysły i nabijac kolejne strony tematu, masakra jakaś xD
- piernikowyskoczek
japa baranie kto chce niech se pisze
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
MalinowyJogurt