Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Psg lub borussia w finale 

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Lewy

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Lewy co dał 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
a idz w chuj
ter stegen kurwa robi co moze a te debile daja mbappe na pusta
a jebac
ter stegen kurwa robi co moze a te debile daja mbappe na pusta
a jebac
- genocidegeneral
hahaha co to jest - spotyka się ośmiu paralityków w polu karnym?
Spoiler
bramka PSG na 1:4
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- scam_sakawa
WIELKIE PSG
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ale podał żółwiowi 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Kounde kolejny cymbał, co za cweliska 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
psg niezla paka parodystow na czele z donaruma ale culesi nie lepsi dziwny sport
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
dobra to w niedziele wpierdol od realu i konczymy sezon
EH KURWA ARAUJO, nie bede Cie wyzywal, bo do tej pory robiles dobre rzeczy, no ale dzis zjebales kolego
EH KURWA ARAUJO, nie bede Cie wyzywal, bo do tej pory robiles dobre rzeczy, no ale dzis zjebales kolego
- rozklad_gaussa
awansuja druzyny z mniejszymi szansami po pierwszych meczach, jutro real i arsenal

Spoiler
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
ale co by nie mówić Donnarumma to miał takiego farta w tym dwumeczu, beznadziejnie grał, przecież jakby nie spalony to ewidentny karny za walnięcie Lewego w tej końcówce, chłop dwa metry a przy każdym wyjściu do wrzutki problemy, jeszcze coś odjebie w tej LM